Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Monday, 14 March 2011

SEGMEN :BEN ASHAARI SOAL CINTA

BANNER BEN ASHAARI

dah lama tak join segmen nie memandangkan ari ni ari pembalasan tag dan contest sedunia.. hehe.. jom join segmen nie.. dah terang lagi bersuluh memang menyilaukan daripada 

  1. LELAKI pilihan anda ?
    tinggi lampai dan sedap mata memandang (ayat klise)
  2. Perlukah lelaki SEKSI ? Definasi SEKSI seorang lelaki bagi anda ?
    no need lelaki SEKSI.. defini SEKSI bagi aku ialah macam biasa jak.. hensem macam mana pun, tetap sama dengan seksi.. ok! kecuali dia buka baju and sibuk tayang body kat orang.. itu memang seksi tapi seksa gak mata memandang and for me.. itu bukan seksi ok..
  3. LELAKI pastinya sanggup berkorban demi cinta .. Apakah anda rasa LELAKI hanya berkorban sebelum memiliki cinta anda ? Apa jadi selepas dah miliki cinta anda ?
    depands kat lelaki.. if dia betul2 sayang and cinta.. of course dia akan sanggup berkorban, baik sebelum, selepas dan selamanya..  means, selamanya tue ialah after dorang married, of course lah banyak nak kena share kan.. why not, before married sanggup terjun kolam dan mandi hujan or anything else but after that, semua macam hambar.. guys.. u got da one.. so keep it well..  true love comes once in a milion chances so take that risk and be happy for your self..
  4. Pastinya anda tidak sanggup BERMADU bukan ? Kenapa ?
    yes!! tiada siapa yang sanggup bermadu dan berkongsikan kasih sayang seorang lelaki dengan orang perempuan lain.. why? susah nak explain, but kongsi kasih sayang dengan ibu pihak lelaki tersebut lebih mudah daripada perempuan lain.. hehe.. right?
  5. Jika anda mengetahui pasangan anda punya teman wanita lain , apakah yang akan anda lakukan ?
    its happen to me!!
    for da first time, memang susah sangat2 dan rasa macam apartment tue nak runtuh jak sebab masa tu tinggal kat umah sewa kan.. susah tapi lama2 kena terima hakikat walaupun memeritkan dan bila berdepan dengan dia, still bley senyum dan berlagak macam biasa.. at the end.. terus decide nak lost contact.. hope dia bahagia dengan orang itu.. ^.^
  6. LELAKI atau PEREMPUANkah mudah berlaku curang ?
    its up to you all ^.^
  7. SETIA... pada pendapat anda , siapakah yang lebih setia pada cinta ? Apakah buktinya ??
    setia.. setia.. dan setia.. 
    tak perlu lah nak buktikan kesetiaan yang melampai batas agama.. ok? for me.. cukup lah setia itu dengan selalu ada di samping saat susah dan senang.. ada rasa tanggungjawab, tapi bukan tanggungjawab ke atas pasangan masing2.. tanggungjawab ke atas masa depan sendiri.. if nak hubungan tue success, belajar betul2 dan jaga hubungan tu dengan baik.. kan? setia? belajar lah sayangkan seseorang dengan ikhlas dan bukan mengharapkan yang sebaliknya..
  8. Apakah anda seorang yang mudah cemburu ?
    yes ^.^

5 comments:

Cik Dya said...

dah baca dah... ok nice..hehe..

Dekcik said...

jom kite bertukar pendapat =)
dari blog abg ben
macam2 jwpan yg ade...

http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-soal-cinta.html

Fuuyooh said...

sua sue gud morning.. sua sue gud morning.. istimewa raja.. hehehe

salam kenal..

solo molo said...

macam-macam jawapan ada...
ser0nok baca...



salam ziarah dari segmen s0al hati En Ben...

mas.saari said...

singgah dari segmen BA
salam perkenalan

macam2 pendapat tentang cinta
jom baca pendapat saya!
http://masikarfan.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-soal-cinta.html

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014