Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Friday, 25 March 2011

tolong selesaikan masalah view blog jadi kecik please~~

siapa kat sini yang follow blog Dunia Blog IQ, nak minta penjelasan dan pertolongan dari kamu semua sebagai blogger yang prihatin.. blogger nie ada sedikit problem dengan blog dia tapi aku tak pasti lah kalau masalah tue sebenarnya datang daripada aku atau blog dia..


aku print screen kan untuk dia sebagai bukti yang memang kalau aku view, macam nie lah hasilnya..
kecik kan? macam mana aku nak baca? kalau tekan comment, ok jak laa tapi nak baca apa yang di post kan memerlukan kanta besar.. hehe


aku dah lama follow blog dia tapi pada hari tue, masa aku nak buka blog die nie tetiba semuanya jadi kecik dan sangat lah kecik sampai aku tak boleh nak baca.. aku perasan dia tukar templates blog dia sebab aku selalu jadi silent reader kat blog dia.. then aku pun skip jak lah blog dia.. tak lama kemudian, aku singgah lagi kat blog dia and still problem macam aritu.. kenapa kalau aku nak view blog dia kan macam aku view 45% or 50% jak nie??



benda nie dah lama tapi baru sekarang aku bagitaw kat dia.. hehe.. sorry.. aku tak sure nie kali ke berapa dia tuka templates tapi aku memang taw dia tuka arr sebab aku perasan bakground dia lain macam jak.. so sekarang dia pun dah post kan masalah nie kat blog dia and aku pun perlukan pertolongan dari kamu semua.. macam mana benda nie boleh terjadi.. adakah masalah view nie datangnya daripada aku atau dia seorang dia?  kalau daripada aku, apa yang perlu aku lakukan supaya aku boleh view balik seperti biasa. kalau masalah nie datang daripada blogger nie, tolong bagitahu apa yang dia perlukan untuk atasi masalah nie..

kalau korang ada jalan penyelasaian untuk masalah nie boleh berkongsi dengan kami sebab kami sangat2 memerlukan pertolongan dari kamu untuk selesaikan masalah nie.. boleh kan?










p/s : boleh jenguk blog dia kat sini untuk ketahui dengan lebih lanjut



 terima kasih banyak2 sekirang korang sudi memberi pendapat :)

6 comments:

azharr said...

sy dah singgah ok jer...hehe

MiSzy DiaN said...

dah singgah ke?? tq..
tapi kenapa kalau saya buka blog dia semuanya jadi kecik jak??

il ya na said...

ilan view pon ok je..ke dah amend dah. hehe.

Cikgu Fikri said...

dian, aku view..
elok jerk..
normal.. :)

MiSzy DiaN said...

il ya na : yaa ka?? ok jak kaa?? tapi knpa kalu saya view jadi mcm nie erkk??

MiSzy DiaN said...

fiq! aku tak taw napa jadi mcm nie? huhuhu

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014