Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Sunday, 3 April 2011

20th year old was awesome!

dear 4th April 2011,

a lot of love and thanks for those yang wish my 20th birthday semalam and special thanks for ML yang buat entry ini
banyak comment yang aku terima di facebook dan di blog and my 20th birthday was awesome biar pun aku nda celebrate sebab aku jarang buat hehe.. 
terima kasih ya (n__n)Y
 btw, aku nak share cerita hari sabtu and ahad yang lalu..

 sabtu
 suppose aku keluar dengan Cik Diana tapi memandangkan tiket keretapi sudah sold out maka, perjanjian kami terpaksa di batalkan hehe bukan cerita sebenar
 so aku menghabiskan masa dengan classmate aku yang sorang nie plak. dia tutor aku.. haha tutor nda bertauliah sebab dia yang ajar aku driving. best oouh tutor nie taw (^_^)
 almost 4 hours kami menghabiskan masa dengan shopping di pakson memandangkan dorang ada offer discount habis²an maka peluang harus lah di ambil bukan? 
 nasib baik esok birthday aku, maka aku yang treat dia pada hari tue.. bertuah laa ko yen dan rugi lah diana sebab nda ikut keluar.
 before pi tengok wayang, aku maw letak barang² dulu di kereta tapi boleh² pula si oyen nie lupa di mana dia parking kereta. maw dekat 15 minit ya cari kereta kancil. haha sudah la kecik, payah lagi maw di cari. hehe
 1st movie yang kami tengok ialah cerita
HOP



dem! kenapa cerita nie best ar? hehe.. aku suggest kamu pergi tengok cerita nie kalau nak release tension sebab kompom kamu akan jatuh cinta sama si Phill a.k.a chick yang suka menari time buat kerja dan juga EB yang trip jadi patung comel..


 2nd movie ialah
Just Go With It





perfect! walaupun cerita ni di klasifikasikan sebagai 18sx tapi memang terbaik lah sebab ada Adam Sandler kan, kompom lah cerita nie jadi komedi jak. aku ingat cerita nie nda best tapi satu panggung tergelak dari awal sampai abis, so lu pikir la sendiri.
 finally, jam 10 malam baru lah pulang rumah. wow! satu hari di WanBeE memang hebat lah..


nie jak pic yang ada sebab aku segan maw bergambar sama dia.. bhahahaa..
sorry yen sebab ni pic curi² : P
 Ahad
 Its my birthday and im celebrating it on da car. cool kan? lunch KFC dalam kereta dengan timbunan bunga² plastik untuk ofis mama




 aku temankan mama pergi ofis sebab kena overtime, then buat gubahan bunga lagi, sebab tu ada banyak bunga macam pic kat atas : )
 kebiasaannya, aku memang nda celebrate birthday, just buat macam hari biasa jak sebab aku nda suka kena celebrate hehe..
 so, on my birthday, aku hanya menghabiskan masa di ofis mama dengan membuat gubahan bunga



memang nda kreatif lansung nie hahaha

click gambar nie : )
pian cuma bertowel jak di ofis mama hahaha.. hebat!
 enough for da whole day.. penat!


itu saja yang sempat aku lalui 2 hari yang lalu hehe.. then semalam sempat lagi pergi shopping di WanBee dan aku terlepas maw tengok ABPBH 2010 huhu (T_T). aku cuma layan result yang semua blogger update lepas jak abis rancangan tue.. haha korang memang best laa.. tengok TV pun, sempat lagi update ya..


habis suda.. sekarang acara buat laporan dan kemudian blogwalking.. kalau keboringan tahap lapar setengah hari kena layan cerita korea My Girlfriend is Gumiho : )


alright!
salam hari isnin semua and have a nice day
selamat berblogging



p/s : 20 tahun memang best kan ^.^

16 comments:

Cik Diana said...

OMG! oyenn~ rugi2~ busy betul bha hari tu. janji dgn geng litech pun batal~
lepas L.I la jln2. bawa oyen skali lagi. heh :)

MiSzy DiaN said...

@Cik Dianaahahaha eayaa.. c oyen.. tu laa ko rugi.. kalu nda, ko ikut tu tgk 2 mvie hahaha.. best nie..

sabenazakey said...

21 lagi best,.huhu.!
happy belated bfday..
nice belog too..
suka high heel hijau tu..

Hanis Azla said...

happy birthday yer.. semoga panjang umur, diberikan kebahagian hidup dan kesihatan yg baik..

nelly said...

nelly gelak budak tu
comel sangat !

4 jam shopping ?
mak oi !!!!
jalan sakan ~

MiSzy DiaN said...

@sabenazakey21 best kaa?? ehehee kena tgu taun depan laa kalu mcm nie.. tq.. high heels free kan :)

MiSzy DiaN said...

@Hanis Azlaterima kasih kak hanis azla :)

MiSzy DiaN said...

@nellyadik.. jgn gelak kuat2 sgt.. hehehe.. 4 jam shopping dan 4 jam dlm panggung wayang.. hah! kaki maw tercabut suda.. ehheeee

sicomot-comel said...

ohh...

hepi belated bday !! ^^

adan said...

kenapa segan bergambar dengan dia? gamabar lelaki tu di mana ar? macam GRAMEDIA jak.

MiSzy DiaN said...

@sicomot-comeltq :)

MiSzy DiaN said...

@adanahahaaa segan dia pakwe org tp classmate saya.. ehhe.. GRAMEDIA?? kat mana tue?? ehheee.. nie kat HARRIS laaa.. :)

footballfootballfootball said...

hahaha.. segan kunu dia baa XP

MiSzy DiaN said...

@footballfootballfootball segan ahahaha ko pk cincai.. hua3..

footballfootballfootball said...

hahaha.. Cincai banget tu.. btol2 kw mcm paparazzi Oo.. nda sy sedar tu kw pg snap pic..DEM ! hahaha XD

MiSzy DiaN said...

@footballfootballfootball hahaha cincai ko bilang.. hahaha.. besa laaa bhaa.. :) ko kn sibuk jak sma HP BARU!

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014