Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Monday, 25 April 2011

acara jak pun bukan event






mood : suka hati
tempat :  masih menaip entry di meja bilik sendiri

dian!!
suppose pergi mandi dan bersiap ke ofis tapi masih tercongak depan laptop.. sibuk sangat maw berblogwalking, macam lah lari tue laptop hahaha ~ (n_n)Y

semakin lama semakin lambat pergi ofis.. kalau datang tengahari jak boleh?
alaaaaa..
3 hari jak pun lagi
maw tamat 
PRAKTIKAL..
hello april, faster laa~

like my pensyarah cakap, 
aaah...itu acara dia saja baitu..ko steady sja, bukan jga lama lg..tahun dapan 2012 suda..

p/s : short entry, entah apa.. k maw bersiap dulu :)




Photobucket

15 comments:

Along Usop said...

pon tak paham motip sebenar pengepostan entry nih...
<--------------
--------------->
er... avatar kat kanan ke kiri??.. =p

IQ = Iez Qis said...

dian2~~ pi mandi cepat!

ann dhaniah said...

laptop tu memang nak lari sebab dian xmandi lagi..hihi

sweet stalker said...

good luck. hope u dapat end ur practical dgn cemerlang.

Aisyah Qaisyiah said...

hahaha sempat lg ko ya dian...hehehe

♥ MinChun 민천♥ said...

hahahahaha...mantap la ko dian...i like~ <3

MiSzy DiaN said...

@Along Usop hahaha mmg diri sendiri pn nda faham mksd entry nie.. adoi..

ehh avatar pa tue??

MiSzy DiaN said...

@IQ = Iez Qis grrrr~ sudah mandi.. d ofis suda hehee

MiSzy DiaN said...

@ann dhaniah hahahah suda bhaa mandi.. ehhh..

MiSzy DiaN said...

@sweet stalker tq tp mcm na maw ccemerlang kalu dtg lmbt ke ofis? ehhee..

MiSzy DiaN said...

@Aisyah Qaisyiah hahaha besa laa.. rumah dekat :p

MiSzy DiaN said...

@♥ MinChun 민천♥ hahhaaha terbaik kan ;p

Farhan Zulhusmi said...

hehehe...
betul gak tu..kalau dah ada mood blogwalking rasa cm tak nak lari je dari laptop nie..hehehe

MiSzy DiaN said...

@Farhan Zulhusmi hehe mood bkn slalu dtg taw :)

Far8 budak baik said...

haha nape kau cakap mcm
org sbah ni..slang sabah tauu..
terperasan pulakk aku haha

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014