Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Wednesday, 20 April 2011

akibat tangan terlalu gatal

salam semua blogger's
best kah hari nie? mesti best kan sebab ada yang pergi shopping~ makan² ~ pergi dating, maklum lah dah nak hujung bulan jadi gaji kamu pun sudah keluarkan.. hehe.. lain lah macam aku, duduk terperap di ofis kerja online jak sepanjang masa.. :P boss aku baik hati bhaa~ dia nda bagi aku banyak kerja tapi kan kalu dia bagi kerja bukan alang², memang nda menang tangan aku dibuatnya.. grrr~ geram gak (n__n)

tangan aku sekarang nie gatal sangat nak hack blog orang.. haha ndada kerja sudah kan jadi apa lagi aku pun mula meng'offer'kan diri sendiri untuk hack blog orang lain tapi sorry aku hack blog orang siap design and kasi cantik lagi okei tapi nda lah cantik mana pun cuma blog orang tue dah nampak kemas sket dan sedap mata memandang.. aisehh~ *blushing*



 tadaaaa~ tukang buat header aku yang sebenar.. kenalkan Cik Diana yang baik hati dan rajin sangat² sebab sanggup tolong buatkan header untuk aku secara free (",) okei, blog dia nie bukan aku yang designkan tapi dia buat sendiri cuma ada part² yang tertentu jak aku tolong buatkan.. so far~ aku jadi cikgu tutorial dia lah plak hehe.. header dia lawa kan, aku jeles~ :P



grrr~ aku macam maw makan jak blog satu nie.. dia lah nie yang cakap aku hack blog dia kunu padahal dia yang sukarelawan bagi email dan yang seangkatan dengannya hahaa :) okei, nie first time aku tolong decorate blog orang lain dan hasilnya? hurmm~ background tu aku macam maw tuka plak.. hehe.. entah laa minah ni, dia nak background kaler merah bata ar, matey larhh~ sakit mata memandang plak nati tapi blog dia sekarang dah jadi ceria sikit and nda berat lagi macam dulu sebab aku dah rombak secara habis²an widget dia dan buang mana yang nda patut.. hehe.. sekarang blog dia dah jadi ringan.. okei? blog dia sahaja ya, bukannya orang dia sekali.. hua3 (n_~)Y



 kalu blog lelaki pula aku nda taw maw buat macam mana.. hehe.. nie pun aku buat men hentam jak, ikutkan hati aku jadi blog perempuan sudah nie hahaha tapi nda pula aku sampai hati maw buat gitu hehe.. so aku just buat simple.. point aku cuma nak widget dia semua kemas and nda berterabur.. okei la tue :)




 grrrr~ geram lagi balik bila tengok blog nie.. tadi aku kerjakan blog nie kat ofis selama dua jam arr.. hehe.. ndada kerja kan.. tangan aku gatal sangat maw hack blog orang so nie lah hasilnya.. kaler faveret aku tue (n_n)Y.. aku teringin maw pakai theme kaler macam nie tapi cicak hijau tue telah menawan hati aku.. hahaha maka theme blog aku pun jadi lah macam sekarang nie.. purple~ simple jak.. aku mana pandai sangat..

4 blog jak? ada 2 lagi sebenarnya iaitu blog adik dan kakak aku tapi link dorang entah mana aku letak.. hehehe.. kalu bab² header aku memang surender sebab aku lansung ndada photoshop, that's why la aku suruh classmate aku yang buatkan header untuk aku dan aku tolong dia decorate blog.. hehe.. kalu maw lawa sangat aku nda pandai tapi cukup lah nampak simple dan teratur.. nie semua akibat tangan aku gatal sangat maw edit blog orang.. hahaha.. siapa lagi maw?

p/s : geram sama blog kaler purple~ jeles nie :P



Photobucket

40 comments:

MissNadh said...

waahh..rajin nye dian?

btw,blog saye kaler purple..jgn jeles diann..hehe

nazirulhazwan~ said...

p/s : geram sama blog kaler purple~ jeles nie :P


dala blog purple, emsem pulak owner die, hahaha <--teke blog mane?

nelly said...

kak dah mereview ! hehehe

Cik Diana said...

adoi~ kau tampal muka aku kat sini~ adehh :) haha~

footballfootballfootball said...

Blog ak ! hahaha..
Thankz babe.. insyaallah pas ni ak MINTA tlg kw lg k! hehe :D

b a m b a m ' s said...

hahahahha... kau jugak yg volunteer nak hack belog aku kan..kekekek.. eh dian.. kalau nak tukar background lain mcm mana?? (kot-kot lar aku dah boring ngan bground tuh kan..hahah)

Rozuan Ismail said...

BAGUSLAH PROMOTE BLOG ORANG.TOLONG SESAMA BLOGGER

Cik Azizah said...

Blog under contrustion template blog bermasalah la dian.. cuba skrol kat bawah blog jijah tu..tak tahu knpa byk ruang kosong...huh dian tahu tak nak atasi?? huhu

Farhana Jafri said...

yg blog frst tu lawa.. prple lg tu.. grr~~ kin jeles bha.. hu3..

Dayana AZ said...

wahh rajin sungguh kak dian :)

el-janna said...

wa bagusnye..bleh la decorate lk blog aku.hohoho

JIJI YU said...

ekeke...ko mmg dah takder keje bebeno dah tu ek..

MiSzy DiaN said...

@MissNadh nadh~ memng jeles sgt2 dgn blog kaler purple nie.. ehehehe..

MiSzy DiaN said...

@nazirulhazwan~ grrrr~ CEO nie kan.. ye laa.. aku jeles laa sama blog ko yg cantik tue.. huwaaaaa... purple~ huhu

MiSzy DiaN said...

@nellyehh kakak bukan mereview cuma nak gtaw jak.. hehehe ni daa kes mereview kaa nie?? hahahaha..

MiSzy DiaN said...

@Cik Diana first! sb ko kan tukang buat header aku.. hehehee

MiSzy DiaN said...

@footballfootballfootball hahaha.. babe! blog ko tue aku maw ubah lg nati taw.. hehehe..

MiSzy DiaN said...

@b a m b a m ' s ehh aku kaah?? hahaha.. nda perasan.. hua3..

ikut step nie..

design > template designer > background > remove image > upload > tile > save..

simple jak.. tp b4 tue ko sve dlu background mana yg ko maw.. okei :)

MiSzy DiaN said...

@Rozuan Ismail wow! capital latter arr. hehe.. okei :)

MiSzy DiaN said...

@Cik Azizah pnjg sgt.. dah scroll tadi tp mcm tu gak.. dian nda taw laa plak mcm na nak atasi mslh tue.. maybe jijah kena ubah suai balik semua widget tu supaya nmpk kemas n nda serabut.. :)

MiSzy DiaN said...

@Farhana Jafri cantik kan? saya pun jeles ooouh~ heheee

MiSzy DiaN said...

@Dayana AZ dik.. boring kan ndada kerja.. heheee

MiSzy DiaN said...

@el-janna hehehe maw ka? hahaha.. tgk, tgn daa start gatal balik.. hahaaaa

MiSzy DiaN said...

@JIJI YU mmg dah tkda keja lnsg, nk buat mcm na.. hehehe

Aisyah Norzilan said...

saatu kelas berblogging..bagusnya..aktivit sehat.haha

Double N said...

saya nda mau.. hahaha.. nice la.. tapi tak sesuai pulak ngn norfa.. hehehe..

norfa add kamu kat FB.. norfa punya Name Ana Ana.. approved ya..huhu

OKED chokelat said...

cicak ijau gak yg tertawan..comey..heeeeee

.m y z. said...

kenapa rajin sgt sis?? bukan ke nak design blog ni sesuatu yg leceh? haha. good job sis! :D

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

banyak info...gua terjah satu satu...
rajan awak ni blog nya cantik..ada katun katun

MamaEma said...

blog akak berat tak?

Woofer Storm said...

sudah berapa kali sy kata,sy nak juga..heheeee header pling penting tau..heheeee

MiSzy DiaN said...

@Aisyah Norzilan hehehe.. ah'ahh semua dah start berblogging nie.. :)

MiSzy DiaN said...

@Double N hahaha.. templates kak norfa lagi lawa.. lgpn blog kak norfa tu daa kira otai2 pn style.. hehehee


sudah dian apprve.. :)

MiSzy DiaN said...

@OKED chokelat ngeeeee~ penambat hati.. hehhehe

MiSzy DiaN said...

@.m y z. boring arr.. heheh.. nda jua leceh sgt pn, tp best sbnrnya.. hehehe

MiSzy DiaN said...

@b.r.u.t.a.l.s.o.l.o heheh.. terjah jak semua.. di persilakan..

MiSzy DiaN said...

@MamaEma nda berat sgt cuma kalu bley kemaskn dkat sidebar.. :)

MiSzy DiaN said...

@Woofer Storm grrrr~ ko nie.. kalu ko menang nati.. ada laaa header tue.. hahahaaa

Raji berkata said...

golongan2 blog comel nih
hahahah

MiSzy DiaN said...

@Raji berkata hehehe golongan blog2 comel sb ikut mcm tukang design dia kan.. ehehee

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014