Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Saturday, 23 April 2011

aku nak buat entry SEO


aku nak buat entry SEO malam nie.. sejujurnya aku nda taw apa tue SEO.. hehe jangan gelak, aku tampar satu² nati hehe.. benci sangat sama sorang blogger nie sebab dia pun benci dengan entry berbaur SEO haha.. agak² kalau aku buat entry SEO nie, dia naik pangkat mungkin sebab aku dah boring tengok surat² dia yang sama jak.. balik² nak CEO tapi nda jua jadi² pun, yang jadi SEO laa~ (n_n)Y, kali lahh~ :p





p/s : grrrr~ entry berbaur cemburu dan perasaan ingin tahu apa itu SEO





Photobucket

19 comments:

Woofer Storm said...

try gak nak buat bnda tu,tapi rzki tkde..hehee

Dian,bila nak buat header tuk kita ni??ehheeee

Cikgu Fikri said...

dian, baru aku perasan, kau pun tak pakai shoutbox lagi ker?
mengapakah?
huhuuhhu...

wah, anyway, lawalah background baru ko... :)

nazirulhazwan~ said...

Gua anti seo so what.haha
Nk cth entry seo?pg la kt blog pendekar berkuda tu

Arol Mubin said...

SEO ialah singkatan untuk Search Engine Optimization. Hehe. ;D

Entri terbaru : Segmen | Kalau Aku Ada Bakat Aku Nak Jadi ..... :)

atiey azha said...

haha ! best bah tu belajar pasal SEO . nanti kalau orang search di google , ada keyword yang ngam sama entri atau tajuk entri kita . naaa , di kliknya la tuu . ada UV mu naik . hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh dah minat nak main SEO ye?

nurul lalala said...

SEO tu ape mis dian?

deyna said...

saya ada buat N3 khas untuk awak sebagai followers ke-100.

http://deyna83.blogspot.com/2011/04/bertuahnya-kamu.html#links

atiey azha said...

dianku sygs ! aku ada tag kw juin contest . juin ja lau kw mau r ..

MiSzy DiaN said...

@Woofer Storm buat jak laa.. nati ada rezeki, ada laa tu hehe...

eh sabar laa.. kalu ko menang, ada gak header tue.. hehe

MiSzy DiaN said...

@Cikgu Fikri mls nak pkai shotbox.. hehehe..


lawa? aku tuka background lg :)

MiSzy DiaN said...

@nazirulhazwan~ hahahah saja nak panaskan ko.. hua3..

MiSzy DiaN said...

@Arol Mubin arol, i know :)

MiSzy DiaN said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim) kak LM.. hihi nda laa minat sgt, saja wat entry suspen :)

MiSzy DiaN said...

@nurul lalala SEO tu apa? ntah laa.. yg dian taw, dia mcm keyword ntah apa.. hehe.. nda arif sgt pasal SEO nie..

MiSzy DiaN said...

@deyna terima kasih :) nati saya jenguk :)

MiSzy DiaN said...

@atiey azha babe! insya allah, nati aku join :)

Miza Yusof said...

miza pun nak try buat entry SEO tapi tak terbuat. hehe :)

MiSzy DiaN said...

@Miza Yusof hehe pasni miza try laa buat :)

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014