Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Friday, 1 April 2011

Bye March and welcome home April ♥

Hye! Salam penghulu segala hari iaitu Jumaat. satu hari nda online tadi sebab sibuk sikit sama kelas memandu. hehe.. eh lupa maw bagitaw, hari nie 1st day of April 2011 kan, so Hello April 2011 and good bye March 2001. best kah bulan mac yang lalu? siapa bilang best angkat satu jari tangan jak dan yang nda best tue sila senyum panjang lebar okei 


dear April 2011,

please be good with me okei? 
 aku janji aku akan tamatkan Praktikal secepat yang mungkin, kalu boleh sebelum 29hb April nie aku dah blahh pun dari sana ehehe..

 aku nda kan janji juga yang aku akan selalu datang kelas memandu setiap hari jumaat memandangkan Kancil Hijau sedang menantikan kedatangan Puan Besar nya baru 

aku nda kan janj juga untuk sentiasa berdisiplin setiap hari walaupun dulu aku nie skema masa duduk hostel, tiap² hari kena jaga disiplin diri tapi don't worry, aku akan cuba.

aku nda janji aku akan menyiapkan full report dalam bulan nie sebab aku dah janji sama kawan aku yang lain maw buat full report bulan Mei nanti, so April please don't be jeles 
okei.

 aku nda janji akan simpan duit sebab bulan nie banyak maw beli barang, haishh April 
nasib lah kau cuma sekali jak dalam setahun.

okei aku nda janji akan jadi budak baik tapi aku cuba yaa..

dan April 2011, sila berikan aku 1001 kegembiraan pada hari jadi aku 3hb yang akan datang nati..

Welcome April 2011




p/s : esok birthday jiran aku dan da next day is my big day :)

1 comment:

Farhan Zulhusmi said...

welcome april tapi bukan april foolkan....emmm.....:-)
selamat berjanji erk..hehehe

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014