Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Thursday, 7 April 2011

cerita ini belum habis lagi

salam penghulu kepada segala hari..


entry di mulakan sebaik saja aku bangun dari tidur dan terus ke arah laptop.. open web cam and snap picture.. edit sket²  kasi lawa and upload..
Good Morning, Blogger's (n__n)Y

nda maw cerita panjang..
aku taw suda kamu semua maw jadi cikgu math dan suka sangat dengan mata kamu yang ada bling²  tue, then kalau bab² nak pujuk member tue kamu sangatlah baik hatikan sampai sanggup spend pi Nando's.. wow~ jeles, aku pun maw merajuk laa..
sambung~


OMJ.. aku lupa  bagi link classmate aku juga.. haha



bloglist sudah siap and boleh lah click cicak comel dekat sidebar tue and cari nama kamu yaa..dan sila jangan buat nakal dengan cicak comel tue..  :)


'selamat berblogging'

40 comments:

CahayaCintaIlahi said...

wah tq ekh .. hehe .. bole ajar tak macam ne nak buat bloglist cenggitu simple je.. ;))

atiey azha said...

alaa comel c dian ... huhu

MiSzy DiaN said...

@CahayaCintaIlahi nak buat blog simple mcm ni? blh jak tp kalu header tp tak dpt laa nk tlg, cuma ubh part2 lain jak blh.. hehehe.. :)

MiSzy DiaN said...

@atiey azha atie, huhu kenapa pula?? :)

zahidah dihaz said...

macam nak join jugak contest tu....


out: cari kat medium quality. akak download kat sana je...


New Entry: Eklusif | Temubual Usop Welca dan Hot.fm

Hanis Azla said...

comelnya dia.. good morning gurl..

atiey azha said...

ee ~ y kita tak pernah terserempak ah ? huhu ! ada fb ka ? SKE jak . hehe .

MiSzy DiaN said...

@zahidah dihaz ehehe.. kak, ni bkn kontes tp segmen.. join jak.. esok last daa.. :)

MiSzy DiaN said...

@Hanis Azla morning kak hanis :)

MiSzy DiaN said...

@atiey azha hehehe.. napa nda pernah terserempak?? sb aku bkn kenal sgt ngn org kt PKK.. hihi.. tp kelas aku slalu kt JKA.. ada fb.. nak add?? blh tp sent msg dlu arr sb aku nda add org suka ati.. :)

cari nie..
Cik Munira..
dian_mnr91@yahoo.com

nelly said...

tersenarai !!

Shamsuddin Amin said...

wah wah...
gigihnyer...
bgun2 jer trus blogging...^^

MamaEma said...

comel biarpun tak mandi lagi...hehehehe

b a m b a m ' s said...

meh CB nak teka umur kamu.. 15 tahun ek??

ahhahahah.. :P

nabihancakap said...

ten q wak..

fiezah91 said...

hehehe..bgn tdo trs on webcam.. bagus btl.hahahaha

sireclipse said...

tersenarai suda... terima kasih ye cik dian.. jgn lupa bg makan mengkarung...hehehe

mykhalis said...

ini mst bangun tido terus tampa pipi kuat2 sebab nak dapatkan muka yg merah kan?wahaha

Blog terbaik

Kenangan lahir 80-an

Ada apa dengan dara

khalis datang ziarah di sini

adan said...

kim salam ngan gambar pompuan d atas ar... ^_^

Novelgurl said...

Thnkss k ;D

Aunty P Baek :) said...

hey ad namenye saya :)

Fasya Abadie said...

ahaha~ salam kenal seme blogger2 kat cni... meh2 kite beramas mesre :)

eyjalukman said...

ehh tarikh tutup 9 april kan ?

haha

MiSzy DiaN said...

@nelly dik.. dah lama pn kmu tersenarai.. tp nie bloglist baru.. :)

MiSzy DiaN said...

@Shamsuddin Amin hehe..nak update segmen kn lgpn nak kena p driving g.. tu laa pasal.. hehe

MiSzy DiaN said...

@MamaEma hehe.. *blushing* terus... tq mama ema.. :)

muka nda malu ni.. haha blum mandi lagi..

MiSzy DiaN said...

@b a m b a m ' s OMJ!!
CB!! mudanya... I LIKE :)

MiSzy DiaN said...

@nabihancakap ur most welcome :)

MiSzy DiaN said...

@fiezah91 hehe. nasib baik on webcam sb nk snap pic, kalu terus berskype?? hahaha blum mandi g.. hihi

MiSzy DiaN said...

@sireclipse sama2.. hehe.. mengkarung?? oh ok.. i will :)

MiSzy DiaN said...

@mykhalis hahahhaa.. mcm na khalis taw nie erk?? hihi

MiSzy DiaN said...

@adansalam adan di terima.. okei.. terima kasih hehehe :)

MiSzy DiaN said...

@Novelgurl ur welcome :)

MiSzy DiaN said...

@Aunty P Baek :) ya syg.. ada nma kamu.. hehe.. :)

MiSzy DiaN said...

@Fasya Abadie jom berkenalan :) sila kan~~

MiSzy DiaN said...

@eyjalukman eyja.. eyaa.. esk last daa.. :)

b a m b a m ' s said...

@MiSzy DiaN
habes tuh??berapa bahh?? ahhaha

MiSzy DiaN said...

@b a m b a m ' s ahahhaa mana blh bgtaw.. ehh CB, dah bg idea taw.. mggu dpn, abis jak segmen ni, dian nk buat segmen bru.. or lucky draw.. teka umo.. hihi.. sepa jwb betul, dpt adiah... hehehe.. tggu laa..

Woofer Storm said...

thank,nak msukkan kamu dalam bloglist sy yang lintang pukan gak la..macam mna ea kamu buat bloglist tu?leh tak ajar,komen kat blog buruk sy boleh>>hhehee nak gak..

*nak juga vvip .haaaaa <---mood tamak

MiSzy DiaN said...

@Woofer Storm masuk dlm bloglist kamu?? wahhh.. hehehe blh bhaa di ajar.. hihi.. sudah jua d komen sana :)

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014