Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Friday, 29 April 2011

Dayana Az dan Miszy Dian buat LUCKY DRAW!


STICKY POST!


Salam bloggers!


Miszy Dian dan Dayana AZ nak buat LUCKY DRAW! sebab Dayana dah teringin sangat plus, nak bagi hadiah apa yang mampu untuk rakan blogger, Miszydian pulak dah nak habis praktikal sudah so kira nak share hasil praktikal dengan semua blogger.. sila like cepat² (n__n)Y

 Lucky Draw ini khas untuk semua bloggers yang ada sekarang .. any bloggers and nda kisah lah kalau kamu blogger newbie or what, blog nda comel or blog kemas, semua boleh join~

syarat2 Lucky Draw

1. terbuka buat followeMiszy Dian dan Dayana AZ .. means kena FOLLOW :)
2. buat satu entrI pasal lucky draw and letak tajuk 'Dayana AZ dan MiszyDian's buat LUCKY DRAW! ' 
3. letak banner lucky draw kat entrI, dan linkkan ke entri ini. 
4. tag 3 orang blogger and make sure mereka tahu :) 
5. hantar nama dan link kamu di bahagian comment ENTRI Miszy Dian sahaja :)

hadiah?

hadiah di sediakan untuk 5 orang pemenang yang mana akan di taja oleh kami berdua so of course lah 
kamu kena follow 
blog Miszy Dian dan Dayana AZ kan :)


Hadiah Utama - Handmade Chocolate 
2nd - Blog Header dari DD BSHOP 
3rd - Blog Header dari DD BSHOP 
4th - Blog Header dari DD BSHOP 
5th - keychain khas dari Sabah

kalau ada rezeki, hadiah mungkin akan di tambah lagi.. even nda ramai yang join pun, lucky draw tetap akan berjalan seperti biasa.. nahh peluang kamu lagi besar taw :)

tarikh tutup?
tamat pada hari praktikal Miszy Dian

29hb April 2011 | 11:59pm



Photobucket

298 comments:

1 – 200 of 298   Newer›   Newest»
eyjalukman said...

wahh , hebat ! tp klu kita yg slh stu owner DD ni takkan nk join jugak ? hehe .
goodluck !

eyjalukman said...

akak , hritu akk ckp adik akk pn sakit ehh ?
sakit apa ?

sekamar rindu said...

salam...

boleh join..:)

fatin said...

fatin lokman nk join !!
=)

harap dpt coklat tu ~~


http://fatinlokman.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydian-lucky-draw.html

fatin said...

sory kalau ni anta 2 kali ek..td xsure anta ke x sbb internet tbe2 putus..
fatin lokman joined ye !! =)
harap dpt coklat sedap tu !!


http://fatinlokman.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydian-lucky-draw.html

aNiss :):) said...

join! http://anisssikasturi.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

MiSzy DiaN said...

@eyjalukman dik.. join jak.. lagi pun, ni open laa.. hehehe.. nda kisah laa tue..

MiSzy DiaN said...

@eyjalukman dia sakit apendiks :)

MiSzy DiaN said...

@sekamar rindu di persilakan utk join :)

aNiss :):) said...

knpe tak de komen aniss?

http://anisssikasturi.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

Shamsuddin Amin said...

yum yum coklat...
tapi aku alergic coklat... huhu

nurul nadia nasir said...

http://missnadianasir.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html


nama:nurul nadia nasir!
saya join ye sis dian :))

farahinshabuddin said...

join3!! ltak link kt sini ek??
baiklah~ ^^
nama farahin~
http://sayasukakucingcomel.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

ereena said...

saya join!

http://natashaereena.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

Nazim Sei Fitri said...

berehat daripada study untuk join di sini..

terima kasih :)

http://nazimstory.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

♥CuteMummy ♥ said...

.

♥CuteMummy ♥ said...

join

http://rinna57.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

nadiah said...

salam,saya join

http://nettskerepek.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

tq

Peggy Leonie said...

sy xpaam ni..haha.. =p

LoLLa AdeLLa said...

http://sayegadespink.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

tibe2 je lola paste link kat sini ..

hehe ,

lola join taw !

Nabila Shamsudin said...

nak join jugak... :)

http://nabilashamsudin.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

Cute MuM said...

Cute Mum dah join..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

TQ

:: Nursyahida Daud // Scha :: said...

D0ne..J0in...=)
http://nursyahida-thisisme.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydian-buat-lucky-draw.html

& Gud Luck On blogger world ok..=)

osHin said...

http://gurlgemini.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

ada luck tak? ngee

Izan Ishak said...

kak izan join ye~

http://diariummi-contest.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

id follower: Izan Ishak

^^eKaTiKaH^^ said...

sye join..^^

http://sweetsour93.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydian-lucky-draw.html

Nana said...

http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

join

MiSzy DiaN said...

@Shamsuddin Amin alaaa.. kalu alergik, bg kot org lain hehehe

^^eKaTiKaH^^ said...

lupe letak nme tdi..hehe...
tkah join k...

http://sweetsour93.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydian-lucky-draw.html

nanakimie said...

join:)

http://nanakimie.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

emmy'z said...

Saya join.. and really like Chocolate.hehehe. :)

http://emynazrina.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

cik najihah said...

join sini :)

http://najihahfara.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

myzasuki said...

saya join jugak !

http://tulisukesuke.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

PReDicToR said...

wahh menarik...gud luck!!

b a m b a m ' s said...

siaaaaaaaaaaapppp!! ehhehe

http://bambam-addicted.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

JIJI YU said...

wohooh..handmade cokolat tu..ahaha..aku nda makan coklat..

Lin Azlina said...

lin join

http://all-contest-ga.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

id follower : lin azlina

Fadzillah Kamarudin said...

saya join...

id : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

NURUL NAJWA said...

MD!! saya nak join!! ekekeke


http://crazytofullstop.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

fadwa daud said...

salam..
wawa join ye:)
id follower:fadwa daud

http://stayinheart.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszy-dians-buat-lucky.html

thanks dear:)

Bella Ayub said...

hye pihak penaja.. bella pun join jugak ni.. hikhikhik..

bole ke?? nnt kalau free free tu boleh la jenguk site kite lak..

http://bellasuke-berbelog.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydian-lucky-draw.html

-Bella Ayub-

MiSzy DiaN said...

@JIJI YU hahaha ko nda mkn coklat sb takut gigi buruk kaa?? hihi

MiSzy DiaN said...

@PReDicToR Tq :)jom join sekali..

ayuselalu said...

Join

id;ayu

http://ayuayu101.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

Zixie =) said...

Love this !

http://zixiecrazylicious.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszy-dian-buat-lucky.html

Emma said...

dian.. ema da buat..

http://deaohlala.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

bgtau ek klo tk lengkap.. :)

Cik Azizah said...

jijah join yunk..

http://nurazizahyahaya.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

cik MeLo JieHa said...

sy join..

Najiha

http://melo-jieha.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydian-lucky-draw.html

syufaa said...

syufaa join!

http://i-love-being-a-contestant.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

tq!

budak awam said...

wah coklat! best gila..
nak join!
jap, nak wat entry dulu huhuh!

m y z . z i e m a said...

saya join :)

http://myzziema.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

Zaza Zahirah said...

zaza join yer kaq..
yummy chocs!! wee;)

http://zazaxoxo.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydian-lucky-draw.html

amirahjamal said...

hi hi . mira join taww . hopefully lahh menang ! hihi
http://amirahjamal.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

budak awam said...

join :D

http://ennurazure.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html#axzz1Ivb067ED

il ya na said...

daling i join k

http://ilanilyana.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

mizie mozoe said...

hello penaja

saya join jugak.. feel free to check it out!

http://miziekimi.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydian-lucky-draw.html

Diya Edhayaa said...

hola2 dian!! im join..

diya edhayaa.

http://diyaedhayaa.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszy-dian-buat-lucky.html

thanz yea invite.. ;))

Efipurpleshine said...

fi join ya..

http://efipurpleshine90.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

shat said...

dian i join :)

http://shatpunya.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

shat said...

dian i join :)

http://shatpunya.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

Farhana Basri said...

joined..=)

http://farhanabasri.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydian-buat-lucky-draw.html

*47!k@# said...

join!
http://snasatieka.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydian-lucky-draw.html

||aLeaSaRa|| said...

tq ajak kite join..ni kat office idea takde he3...tq ye suka..suka...nti dah siap kite htr link ye

Misliana Shafie said...

Mummy dah join!!

http://mysarah-aqeel.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydian-lucky-draw.html

MissNadh said...

http://coretanmissnad.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

yeay dian da siap..tenkiu yer dian..wink~

SyUhAdA said...

salam..

syu dah join..

http://syu90contest.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

tQ~

Novelgurl said...

> <

mykhalis said...

sedapnye coklat..ermm..header khalispun cam nak kene tukar baru..heh

Cik Diana said...

sa letak Link sini :) mesti join laaa babe :) haha~

http://cikdianacolourfull.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszy-dian-buat-lucky.html

('',)kapie_art'sLover('',) said...

http://kapieartslover.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszy-dian-buat-lucky.html

KITE JOIN..!

ID : KAPIE_WORLD

WISH ME LUCK..! NAK KEYCHAIN TU..! HAHA

Sis Aieda said...

suda join :)

http://aiedasyid.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

NUMASARA HANA said...

nak join....

http://numasara.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszy-dians-buat-lucky.html

singgah la ea....

MiSzy DiaN said...

@Novelgurl napa tue? :)

MiSzy DiaN said...

@mykhalis khalis.. nak tuka header? jom join lucky draw :)

♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ said...

wah!!! nk join jugak buleh???

meh2, tgok link busyuk niiih :

http://naurahnawwarah.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszy-dians-buat-lucky.html

Pink Diva said...

Want To Join :)

Latest Post : Dayana Al & Diane Miszy Do LUCKY DRAW!

Fieda said...

Saya join :)

id : fieda
link : http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

nelly said...

tu je ke kak syarat2 nya ? ? ?
tak de aktiviti len ? buat entri je ?

nelly said...

dah ramai join .hehehe ..

nak join ...
=)

ingatkan !!!!

diyana said...

join!!

http://diyanadena.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

Farhana said...

join

http://kasihfarhana.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

Woofer Storm said...

nak menang je,tak nak klah..boleh??kalau boleh,jap lagi nak join ni..heheee

*sis,thniah tak lama lagi nak abis praktikal,jap lagi sy join k.tggulah kemenangan dari sy..lallaalaa

Cik Awan Dyana :) said...

cik awan dyana dah join !! :))

http://cikawandyana.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

tikusdalamlab said...

babe, i join!

http://tikusdalamlab.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

tikusdalamlab said...

babe, i join!

http://tikusdalamlab.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

sYaSyA uMaIrAh said...

http://shu-mairah.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-luckydraw.html

Nak joiin =) thanks !

saharinasaharudin said...

ririn join :)

http://mynameyin.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

isma said...

isma join..

http://isma-lovetowrite.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

:) tQ

akma said...

join jugak! yeay!

http://akma81.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

id follower: akma

mekacih tuan penganjur! =)

syuwai said...

nak join ni nanti, jgn tutp dulu eh..hehe

p/s dijemput gak join ni http://syuwaistory.blogspot.com/2011/03/ga-lets-go-green-save-earth.html

nelly said...

join !

http://nellythestrange.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszy-dian-buat-lucky.html

cempakakuning said...

Dah join.
Id follower-cempaka kuning.

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

footballfootballfootball said...

Sy Join SUDAH.. Sy letak LINK d cni k :)

http://oyenrulezfooballaddiction.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszy-dian-buat-lucky.html

EchA rAiEsYaH said...

awak!!saya j0in :)

http://echaraiesyah.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszy-dian-buat-lucky.html

huhu~

EchA rAiEsYaH said...

saya j0in :)
huhu ^^

http://echaraiesyah.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszy-dian-buat-lucky.html

Cik Wani said...

hye...!
wani dah join :)

http://akuazwani91.blogspot.com/2011/04/i-dayana-az-dan-miszydian-lucky-draw-i.html

Shahiraa Aqilah said...

kikyy join jugak!

http://balqis-aqilaa.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

CIK TOM said...

wah ramainya join..meriah!good luck!

nurliyanaj said...

Saya join! ^_^
ni dia link nyer. thanx dian ^_^

http://saya-suka-senyum.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszy-dian-buat-lucky.html

afiqazizan said...

dah join.

http://sboyzlife.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

afiqazizan said...

dah join.

http://sboyzlife.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

hana said...

awak, kite join :)

http://storyhanazainal.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszy-dian-buatlucky-draw.html

Woofer Storm said...

cik dian,dah join.nak menang header tau,kalau kalah nak nagis la ni.hahaaaa
gurau

http://www.wooferstorm.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

nelly said...

dashboard n google reader rosak !
kosong ~

Mama Rayyan said...

mama join
id:mama rayyan
http://pelangichenta-fieda.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

aNiM said...

salam,

saya join :)

http://luvnabilndamia.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszy-dian-buat-lucky.html

id: aNiM

tq

..LYLIN.. said...

xnak join tapi nk coklat j ley???hihi

[Zanyy.Bobo] said...

http://freakk-littlezanyy.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

Kamu! Ezan join ya! :D

[Zanyy.Bobo] said...

http://freakk-littlezanyy.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

Kamu! Ezan join ya! :D

alongxp said...

ok dah,tapi leh bukak link ni lepas pukul 2 petang...hahaha...
http://kakicandid.com/blog/?p=1051

Adyshariz said...

Assalam

aisha join ya

http://ady-shariz.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

id : adyshariz

TQ

suhaily norddin said...

assalamualaikum .
nak join :)

http://suhailynorddin.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydian-lucky-draw.html

nulhazwany abdul malik said...

dah join ! dah join !

http://nulhazwanyabdulmalik.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydian-s-buat-lucky.html

wee !

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam..Dah join!!

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/04/dyana-az-dan-miszy-dian-buat-lucky-draw.html

anaiha yusof said...

http://blogablogie.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

ana join ;)

Nana said...

http://ernamorgan-bcg.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

join sudaah :)

Dayana AZ said...

http://tykaastorytella.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydian-lucky-draw.html

tyka letak dekat entry dayana :)

yana said...

kak , saya join contest :)
http://storyline-yana.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-mizsydians-buat-lucky.html

imanmom said...

salam,saya join

http://tungkukayu.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

id: imanmom

Amirul Haqim Ayub said...

hye... i'm join ur contest too...

http://mirullifestory.blogspot.com/2011/04/dayana-az-miszydian-lucky-draw.html

feel free to visit my site..XD

Cik Ezy said...

dh join..

http://lemonribena.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

~~@lyci@~~ said...

alycia join..

http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

tq ;)

deqlis said...

me join...

http://deqlis-contest.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

Nur Natasha Sharizwan said...

Saya join ;)


http://natasha-sharizwan.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszy-dian-buat-lucky.html

Cik Z@i Pen@nG said...

dh join =)

http://storymoryluahanku.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

id:Cik Z@i Pen@nG

Ezrin said...

I dah join :)

http://ezrinhere.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszy-dian-buat-lucky.html

zaikulim said...

ok zai join

id;zaikulim

http://zaiikulim.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

Far8 budak baik said...

hahaha kalau dapat kete mecedis baru ikut..
haha main2 je..gudluck waa =)

butique4u said...

Salam,

Dah join :)

http://nonaswc.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

TQ

MiSzy DiaN said...

@CIK TOM terima kasih cik tom :)

MiSzy DiaN said...

@nellynati kak update d fb :)

MiSzy DiaN said...

@..LYLIN.. heheh nda blh~ :)

ika said...

http://daqkecik.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html
join3.heheh

zahidah dihaz said...

out: 100penulis boleh check kat sini http://www.100penulis.com/

ummu najwa ladzim said...

dah join . harap dapat header . ok . tempat kedua . haha :D

http://ummunajwaladzim.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydian-lucky-draw.html

shiema sufian said...

http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

shiema join. hope bertuah :D

ejulz said...

gud luck.. :)

Siapa agaknya ek?.. heHe "Mana lebih kebudak-budakan?? Kanak2 @ org dewasa? "

Dayana AZ said...

kak dian,

alongxp pun ada hantar link kt entry dayana :) rupanya da anta da kt sini hehe

sarah said...

http://sarah-rinduselalu.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

ain asyqin said...

dear,done!!!

http://ainasyqinjohari.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

missSandwich said...

x sabar ny nak dpt blog header~

http://misssandwich1001.blogspot.com/2011/04/az-dan-miszydian-buat-lucky-draw.html

♥ MinChun 민천♥ said...

tok tok tok...nak htr assigment...hahahaha
http://minchun09.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

eyjalukman said...

ksiannya adik kak dian ,
sabar ye ;)

eyja dah join !


http://eyjalukman.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydian-lucky-draw.html

Ms sunsWeetz said...

join
id follower:Ms Sunsweetz
link:http://gacontestsunsweetz.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

juanita said...

Hi.

JOm join contest

http://www.tetikusrusak.net/contest-birthday-party-paling-happening/

cek's said...

This comment has been removed by the author.

cek's said...

cek's comoT

Zaitun bt Othman

http://ceks-cemeycomot.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

jiran baru kat sini

segalanyer kuterima... said...

join

http://segalanyerkuterima.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

AMALINA 498032 said...

http://lavender498032.blogspot.com/2011/04/dayana-az-and-mizz-dian-buat-lucky-draw.html
join join... hehhehe... ske nyibuk je hahaha

sh[A]msir[A] said...

miszy dian, da join lucky draw.. klu free meh jenguk site sy.
http://kotakhearty.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

cyAh pUnyErrr said...

na join...heeeeee

http://aqua93cyah.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszy-dian-buat-lucky.html
arap2 leh monang...hip2..hheheheh

juanita said...

Hi,

JOm join contest

http://www.tetikusrusak.net/contest-birthday-party-paling-happening/

TQ

saya YANA said...

http://hitamitumisteri.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydian-lucky-draw.html

Makbed said...

waa..ramainya nak berebut cekelet!

makbed nak berebut gak. semoga i bertuah.

http://www.makbed.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

rNesZaiNe said...

Wah wah , interesting ! Yummy yummy , my fav :)

It's done :))

http://rneszaine.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydian-lucky-draw.html

terataiflowerz said...

http://terataiflowerz.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

dh join..hihihi

Lady Miey Lover said...

Miszy Dian....
im done....

http://ladymieylover.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh hadiah sungguh hebat..ciyok2.sis tak dpt join hr ni dan sok..ahad kot.sempat ke?

Jieda said...

saya nak join

http://join-giveaway.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

deeya said...

waaaaah cekelat ! nyum nyum ! dap nyer :)

::CIK LYNN:: said...

salam...
cik lynn ska mkn coklat dh join....=)

http://lynnlinda.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszy-dian-buat-lucky.html

fitrah said...

fitrah join jugak
http://fiyaaa.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

Zie said...

JOIN
NAMA ROZIAH KHALID
ID ZIE
http://sayangkuzie.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

eb ezrin2 said...

join
tq

eb ezrin2 said...

join
http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html
tq

The Giveawaystuff said...

slm...wa join
http://thegiveawaystuff.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

amira aihara said...

amira aihara join jgak...

http://amira-aihara.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

cik hani said...

cik hani join..

http://puapoo.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html#comments

Ezrin said...

Saya join ye ,

Ni url baru saye , yg dlu dh tuka sbb ade problem .

http://ezrinhere98.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszy-dian-buat-lucky.html

mas said...

mas join

http://mascontestgiveaway.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

Nur Aqilah said...

I join ye :)

http://blowtheblackcloudsaway.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

ifnirsweet said...

join :)


http://i-am-ifnir.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

SyiRa SyaH!Ra said...

kak.. sy join jgk!!

http://syahiraglew85.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

SyiRa SyaH!Ra said...

kak td slah link..

ni link ny..

http://syahiraglew85.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky_15.html

mynameismy said...

JOIN!

http://mylifesstoryblog.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydian-lucky-draw.html

Arol Mubin said...

Eh, Arol pun nak join jugak! :)

Nama : Arol Mubin

Link : http://arolgiveaway.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

Nida said...

As-salam Miszydian..

Kak Nida join juga.. moga2 ada rezeki..ameeeennn

http://along-nidar.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

id follower: Nida

yatie's EPISODE said...

yati datang hantar penyertaan. (:

http://yatieepisode.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszy-dians-buat-lucky.html

nadia misron (六月生老宝) said...

nk join...
ni url sy
http://nianadia.blogspot.com

nadia misron (六月生老宝) said...

nk join...
ni url sy
http://nianadia.blogspot.com

||aLeaSaRa|| said...

hye comellll!dh siap ni link tau.erm nk gi beli coklat jap la...la...la...

http://born2touchurheart.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

adlin said...

http://happylazyeira.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html
ni link saya yee .

adlin said...

http://happylazyeira.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html
ni link saya yee .

Woofer Storm said...

nak header:p

Joel Leslie said...

saya join :)

http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

sekian..thank you :) have a nice day !

nur amalina athman said...

join

http://shqpewsqiq.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydian-lucky-draw.html

M a W a D D a H said...

slm...

join gak..nak coklat itu...hehe

http://mwdah.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

Admin said...

kunjungan dari sahabat blogger dan ikut menyimak :) heheheheh.............!!!!!!!!!!
http://my-lyrics-music.blogspot.com/

Syuhada Elmi. said...

Nama saya Syuhada Elmi ^^

http://syuhadaelmi.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszy-dians-buat-lucky.html

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

waaah...dah ramai join..nanti nak jgak chocolate tuuuuuu =P

Gee said...

gee join k...
maceh (^_^)

siti fauziah

http://indahsepi.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html#links

Gee said...

gee join k...
maceh...(^_^)

siti fauziah

http://indahsepi.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

syakila said...

http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

Myra Jay said...

Dah join :)

http://mairasukacgl.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

taufidris said...

http://taufidris.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

Miss Neyssa said...

hehheehehhe saya join eh... http://cropstrawberikuning.blogspot.com tata

EraWaTiE said...

http://erawatie18.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

mizzkechique said...

sy join... :)

http://mizztina.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

Qard91 said...

QARD JOIN

http://qard91.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

IntaNBerliaN said...

Ibu Alisha join.. ;-)

http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/04/dayana-az-dan-miszydians-buat-lucky.html

«Oldest ‹Older   1 – 200 of 298   Newer› Newest»
Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014