Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Sunday, 3 April 2011

Download Drama Nur Kasih


angkat tangan tinggi² siapa yang layan drama nie dulu? antara drama paling top yang pernah di siarkan oleh TV3. memandangkan sekarang nie boss pun nda masuk opis lagi, di tambah pula dengan keboringan tahap melampau, aku download balik semua drama nie.. 
10 episod dalam tempoh sejam!
tamaknya, terus line opis pun jadi slow hahaha..

dulu aku ada download juga, habis lah broadband yang kena bagi pinjam kat aku, aku download dari lewat malam sampai subuh. full episode okei ^.^ mengamuk terus kawan baik aku sebab aku bantai jak broadband dia.. ehehe sekali movie tue ilang pula daaa.. 
nahh ketulahan ko dian.. nda berkat tue..

sekarang nie, maw layan balik cerita lama. siapa yang bilang nda best tue, mana kamu jak.. lain orang, lain taste kan (n_n) lagi pun nda lama lagi maw keluar sudah movie dia nie..
Nur Kasih The Movie..
19 Mei 2011

haishh maw kena booking nie tiket..
okei maw sambung download nie cerita sambil layan movie The Daybreakers



p/s :excited habis dengan cerita nie sampai aku follow sekali fan page dia kat facebook.

16 comments:

EchA rAiEsYaH said...

wa!pminat nur kasih. .ehee XD
cpt2 b00king tiket!

SyedGraphiX said...

x minat nurkasih! hahaha

adan said...

best cerita ni... nda rugi tgk.. ^_^

MiSzy DiaN said...

@EchA rAiEsYaHmmg nak kena booking nie tiket nati.. eheheee

MiSzy DiaN said...

@SyedGraphiXtak minat tkpa :)

MiSzy DiaN said...

@adanehh.. awak sbut ayat 'nda' hehe.. sabahan kaa?? hehe.. mmg nda rugi pn kalu tgk kan :)

CIK TOM said...

cik tom suka cite nur kasih..xsbr nk tgk movie dia plk..ngee~

♥ syafiqah sanusi ♥ said...

Eyqa peminat Nur Ksihh! Layan~~ hhihi

Mr Strider said...

aku x tengok Nurkasih dulu..tapi da ade full season kat PC...tinggal nak kena tengok b4 19th mei jer..dengar kata movie tu sambungan drama ek..hehe

Regards,
-Strider-

nelly said...

wow !
kakak minat ye ?
hehehehe

MiSzy DiaN said...

@CIK TOM cik tom!! sepp~ sebab cik tok suka tgk cerita nie n tak sabar nk tggu movie dia nati heheee

MiSzy DiaN said...

@♥ syafiqah sanusi ♥ eyqa!! sepp~ sb kita sama.. peminat Nur Kasih :)

MiSzy DiaN said...

@Mr Strider wahhh tk tengok lagi kaa?? bagi bg kat aku tue cerita.. ehehe.. yess.. aku syor kn ko tgk tue cerita b4 dia kuar kt panggung nati.. mmg smbungan tue cerita :)

MiSzy DiaN said...

@nelly adik!! ya, akak minat ni cerita syg :)

b a m b a m ' s said...

remy ishaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkk~!!

cik bambam cair dahh! hahahaha

MiSzy DiaN said...

@b a m b a m ' s CB!! kita serupa.. sepp~~ hehehee..

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014