Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Tuesday, 12 April 2011

GiveAway dari Nelly dan Mas untuk BLOGGER


nak jawab soalan khas nie dulu..

kenapa nak join GA nie?
sebab dah kena invite secara khas oleh tuan penganjur untuk menjoinkan diri di Facebook dan aku merupakan pemblog tegar di blog ini.
pendapat tentang blog Nelly dan Mas

 blog Nelly
menggunakan theme merah dan hitam sebagai identiti utama dia iaitu Pelik a.k.a Strange.tapi kan header dia nie, sweet jak macam orangnya (n__n_Ymemang seorang blogger yang sangat² peramah 
blog Mas
jujur, nie first time masuk blog dia and rasa macam woahh~header dia menarik laa.. kalau nak gandingkan mereka berdua memang kontra betul.. hehe..suka blog nie pasal tuan dia teror bab² edit gambar..tengok jak di tepi~semart and jeles (n_n)

ok done! kalau bab² tanya blog orang nie, memang aku nda pandai maw review..
so aku just cakap apa yang aku rasa..
kalau menang pun, rezeki la~ :)

tag?
Geng Crew DPM!


Photobucket

9 comments:

sarah mohamad said...

good luck dear. hope ada lucky yeay. hiks

gadisBunga said...

selamat join GA! :)

missSandwich said...

jom MD, join contest nih pulak..

http://misssandwich1001.blogspot.com/2011/04/show-me-your-bff-contest.html

MiSzy DiaN said...

@sarah mohamad insya allah :)
kalau ada rezeki, ada laa :)

MiSzy DiaN said...

@gadisBunga terima kasih.. jom join sekali :)

MiSzy DiaN said...

@missSandwich i will.. tq for tag :)

nelly said...

thanks kaka sudi join !!
^^
terharu !!

MiSzy DiaN said...

@nelly ur welcome sista :)

Mas Ahmad Safwan said...

.maceh yer sebab join , malu kena puji cmgitu

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014