Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Wednesday, 27 April 2011

hadiah Lucky Draw pandai beranak menjadi 12 atau 15?


short entry 
sebab aku rasa dashboard aku bakal² rosak dan jadi kosong tapi please laaa jangan jadi macam tue 
(T_T)
tadi tengah best² update nama peserta LUCKY DRAW, tetiba terstuck dan terpaksa restore semua balik. bila buka semula, link dah broken!
walaweyhh~
aku nda boleh update nama peserta pula daa sebab semua nama peseta tue ada di pages khas tapi aku belum publish lagi, just simpan di sana,  sekali semua jadi broken link, grrrr~ geram..
edit pun nda boleh suda.
sengal~
wahai google, 
kau marah sama aku sebab aku terlebih beli hadiah dan tiada hadiah untuk kau?grrrr~ geram
aku terlebih beli hadiah untuk lucky draw tadi, suppose 5 tapi terlajak jadi 12. hadiah apa? simple jak and yang pasti comel macam aku, muehehehe (n_n)Y
 harap korang pun nda kesah kan :)

macarons comel gila kan~
gila pun nda macam dia..
siyes, aritu aku memang nak bagi hadiah macam nie hehe






p/: mood ilang kejap sebab nda boleh maw edit nama peserta lucky draw. sabar~ :)


Photobucket

38 comments:

echaRierie said...

awww..comel..
;D

sbr ya dian..
hehe

Sis Aieda said...

ciannye..
sabar ae kak :)

♥HANA ZAINAL♥ said...

sabo jelaa. :DDD huhuhu. so cute macarons tuu. suke suke

IntaNBerliaN said...

banyaknya hadiah.. hehhe

macarons mmg comel tp xpnah makan.. xtau camne rasa.. teringin nk mkn tp kat sini takda la pulak.. huhuu

sweet stalker said...

wahh, banayk duit beli hadiah banyak2..

macam mana dashboard boleh rosak? tak fahamlah..tak yau pun pasal ni..

syufaa said...

aiyokkkk..huhu..sbr ye awakk.. =.="

Shairazi Saidin said...

Lapar macarooonn!!! :)

adan said...

salam.. ahahaha.. google chrome jeles tu.. ahahaha

b a m b a m ' s said...

kau nak bagi macarons ker diannnn??? kenapa x bagiiiiikkk..huhuhu

^^eKaTiKaH^^ said...

sabau jew la..
myb tdi adew kesilapan teknikal kot..hee~~

Nasriq said...

siapa la yang bertuah sangat tu ek?

Nasriq said...

siapa la yang bertuah sangat tu ek?

Dayana AZ said...

Kak dian! Waaa byknye! Akk beli ap je ni?

nananaDya said...

kamoo ditag ye dear.



http://nananadya.blogspot.com/2011/04/peraduan-entry-terbaik-follower.html

MissNadh said...

wahh..tambah adiah..peluang cerah nih..hehe.

sabo ye dian..saje la tu jeles kat dian..huhu

mizzkechique said...

sabar...sabar... =)

Irma A.Wahid said...

beli ktne macaroons ni???
alahai nak dari ritu tpi xtaw beli ktne..hahaha...teringin nihhhh

MiSzy DiaN said...

@echaRierie hehe sabar laa nie skrg :)

MiSzy DiaN said...

@Sis Aieda tgh sabar daa nie dik :)

MiSzy DiaN said...

@♥HANA ZAINAL♥ cute? hehe dah jadi mengidam plak..

MiSzy DiaN said...

@IntaNBerliaN huhu sama laa.. kt cni pn tkda jual macarons.. teringin gak nk mkn..

MiSzy DiaN said...

@sweet stalker alaa mna byk duit.. sket jak.. hehehe..

MiSzy DiaN said...

@syufaa syufaa.. tgh sabar gak nie :)

MiSzy DiaN said...

@Shairazi Saidin gi beli jom~ :)

MiSzy DiaN said...

@adanmmg google chrome tu jeles nda sedar diri.. huuuuu

MiSzy DiaN said...

@b a m b a m ' s hehehe kalu aku bagi, rugi laa.. hua3..

MiSzy DiaN said...

@^^eKaTiKaH^^ mungkin laa tue..

MiSzy DiaN said...

@Nasriq semua nak jadi yg bertuah kan.. hehee

MiSzy DiaN said...

@Dayana AZ hehe.. akak beli yg comel2.. hahahaa

MiSzy DiaN said...

@nananaDya okei, tq for inform :)

MiSzy DiaN said...

@MissNadh ah'ahh makin cerah laa peluang kamu yaa.. hehee

MiSzy DiaN said...

@mizzkechique tgh bersabar skrg :)

nelly said...

sabar ya kakak comel !
=)

mykhalis said...

kena buat semula ke?mesti penat..sabar ek

Far8 budak baik said...

relek eh dian..
cepuk je google tuuu
hahahaha

MiSzy DiaN said...

@nellyya adik comel.. kakak tgh bersabar nie skrg huhu

MiSzy DiaN said...

@mykhalis maybe nak kena buat semula kot.. huwaaaaa~ byk kerja.. sabar jak la..

MiSzy DiaN said...

@Far8 budak baik asa nak cekik2 jak google nie.. minta puji betul laa..

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014