Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Saturday, 9 April 2011

hanya satu ucapan terima kasih buat semua

salam ahad day bloggers!

06:15 am - insomniac! ada yg masih nda taw umur aku berapa sebenarnya.
entry di mulakan dengan acara berwebcam seperti biasa..kalau nda maw tengok boleh tekan X di hujung bahagian atas sebelah kanan :)

aku hanya mampu memberikan satu ucapan khas terima kasih buat semua blogger yang sudi menjoinkan  diri dalam SEGMEN sulung aku ini.. kalau aku bagi ucapan terima kasih banyak² nanti nda adil pula kan sama blogger lain sebab nda dapat ucapan khas dari aku, jadi sila lah menerima ucapan terima kasih aku buat sorang² ya (n__n)
merepek jak sudah ni sebab belum mandi lagi tapi masih comel bukan? ngeee~~ : )

Segmen | Mahu Menjadi Diri Sendiri sudah tamat semalam tepat pada jam 11:59pm.. tapi link yang terakhir aku baru maw update.. kira korang lah penutup segmen kali ini..maaf lambat update sebab aku balik kampung bha jadi boleh konsider juga kan dengan keadaan aku.. hehe 

sepanjang segmen nie berjalan dengan kelajuan 80km/j, majoriti mengatakan bahawa mereka maw jadi cikgu Math dan Seni, cuma berapa orang jak yang berangan maw jadi ustazah and ustaz.. hehe.. lepas tue, bilik yang menjadi pilihan hati  semestinya bilik sendiri dan dapur termasuk ruang tamu, tiada sorang pun yang pilih bilik air menjadi bilik kegemaran : P
agak² kalau aku maw merajuk kan, ada yang juga yang baik hati maw spend pi Nando's taw.. sepa lah yang baik hati tue yaa.. maw betul aku merajuk dengan dia.. 

ada lagi yang bila marah, mesti nangis. ai? pelik jua aku kalau marah tue terus nangis, macam mana tue ya? hehe.. nda kurang juga yang maw ubah perangai menjadi sebaik mungkin seperti kurangkan tidur, makan, online, marah, merajuk, cengeng.. err yang kaki shopping and kuat mengumpat pun ada.. hehe..

okei cukup.. ini penutup bagi segmen kali ini..
sila kan berkenalan dengan mereka yang comel² dan hensem²


- TAMAT -

terima kasih semua dan sila datang lagi ke blog comel ini ya..
ya, aku taw kamu tertarik dengan cicak comel di sidebar dan header tue..
boleh lah check nama kamu di bloglist nanti ya..

selamat berblogging

37 comments:

Nour Akmal said...

tahniah dian..
segmen berjaya..=)

keep it up..=)

nelly said...

kasih diterima !
=='

heheheh

MiSzy DiaN said...

@Nour Akmal terima kasih.. wlaupn nda ramai tp tetp gak mendapat sambutan... hehehe..

ann dhaniah said...

nanti buat segmen lain ok? ;)

cik hani said...

xpe... first time wt.. nnt mesti lagi ramai join...

amboi2. rajin bangun pagi dah main webcame...

hikhik

sYaSyA uMaIrAh said...

huhu ~ tq ! :)
bwat lgi tau ! hahah~ :p

qasehraihan said...

wah bagus tu..
berjaya membuat sgmen dn ramai yg join..
tahniah dikk..

Cik Muda Sae said...

alaaa..kan saya da pilih toilet sebagai tempat kesukaan...! hihih...nice knowing u dear!

the GirL said...

xde org ske bilik air?? nampak sgt sume mls mandi.. hahaha

ain asyqin said...

thniah2,, :)

mykhalis said...

khalis alpa agaknye..tak prasan sesanagt.. khalis kalau segmen rinkas2 khalis join lee..sori arr tak join.. ni muka dah mandi belum nie?

Siti Nur Fatimah Mohamad Ali said...

tahniah !! peganti en.benn..hehe

Siti Nur Fatimah Mohamad Ali said...

mana nak dapat background y comey ni ye dear..

an_Nur said...

tq sbb entry sy msuk listt wpon lambat buat. ngEe~

m y z . z i e m a said...

buat la lagi :)

cik najihah said...

tahniah dian..
btw kamu comel :)

Arol Mubin said...

Arol tahu umur MiszyDian berapa! 20 tahun kan? ;D

MiSzy DiaN said...

@nelly nelly, thanks yaa :)

MiSzy DiaN said...

@ann dhaniah ai? maw segmen lain lagi kaa? hehehe.. insya allah :)

MiSzy DiaN said...

@cik hani ah'ahh.. nie pun dah kira okei sb sambutan pn okei gak.. hehe.. mcm dah jd kebiasaan.. asal bgun jak terus berwebcam.. hihi

MiSzy DiaN said...

@sYaSyA uMaIrAh insya allah nati akan menyusul lagi satu segmen lain :)

MiSzy DiaN said...

@qasehraihan terima kasih kak raihan :) alhamdulillah.. ramai laa jua yg join :)

MiSzy DiaN said...

@Cik Muda Sae ya kaa?? hehe.. saya tak notice sgt kot.. hehehe.. thanks u dear :)

MiSzy DiaN said...

@the GirL hahaha.. suma pemals maw mndi.. asyik nk mkn n memerap kt blik jak.. hihi

MiSzy DiaN said...

@mykhalis khalis.. tak apa.. ni pn segmen kecil2an jak pn.. hehehe.. muka belum mandi laa jwpnnya.. hehe

MiSzy DiaN said...

@Siti Nur Fatimah Mohamad Ali amboi.. tak kot.. hehehe.. saja2 jak nie..

MiSzy DiaN said...

@Siti Nur Fatimah Mohamad Ali search jak kt google.. type cute background or anything else yg awk minat..

MiSzy DiaN said...

@an_Nur ur most welcome.. hehehe.. its okei dear :)

MiSzy DiaN said...

@m y z . z i e m a ramai sgt yg suh buat lg ni taw.. hehe.. insya allah akn di buat nanti :)

MiSzy DiaN said...

@cik najihah najihah.. terima kasih :)

MiSzy DiaN said...

@Arol Mubin arol.. ya kaa?? hehe.. teruskan meneka :)

srikandi cinta said...

alahai..cutenyer blogger nih.. :)

MiSzy DiaN said...

@srikandi cinta thanks syg.. hehehe.. :)

Nur Liyana J said...

seronok la...haha =D nanti buat lagi segmen ^_^

MiSzy DiaN said...

@Nur Liyana J insya allah :)

akubudakejut said...

terima kasih juga..^^

MiSzy DiaN said...

@akubudakejut sama2.. :)

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014