Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Sunday, 17 April 2011

kecil hati ~ bawa diri







Jika mahligai hatimu hancur luluh kerana kisah sedih lalu..
bangkitlah dan binalah semula harapanmu dengan sisa-sisa kepingan kudrat
 yang ada walaupun mungkin bentuk hatimu..
tidak seperti dulu..

dear my friend, 
I still remember when we're together there,
studying playing hand in hand, 
in every situation..

how..
I am waiting for you,
your new stories
I want to share the memories,
so that our friendship, 
will always be close
forever and ever..


sorry blog nie jadi sunyi kejap ~ :/
aku baru dapat taw kawan baik aku dah bertunang dan nak kawin nda lama lagi tapi dia nda gtaw pun sama aku sedangkan kami duduk satu area KK jua.. bukan jua aku duduk di Pahang..  memang kecik hati sangat² sebab dia buat macam tue.. janganlah dia nak bagi alasan sibuk dengan kerja kalau hari² kerja online kat facebook tapi nda penah pun maw tegur.. demn! hilang terus memori lalu dan tiada mood~ :( padahal sekarang nie tengah buat LUCKY DRAW..
sorry.. lepas nie aku akan update semua dan kembali berblogging seperti biasa..
shoutbox pun hilang sebab kena langap oleh entah siapa.. haiyOoooo~
kecil hati dan bawa diri sekejap..
tapi sekarang dah kembali..
oh esok ada bengkel kat LHDN..
demn! aku jadi pengawai kutip cukai daa~ :)
bubye~ selamat berblogging..


Photobucket

22 comments:

EchA rAiEsYaH said...

sbr k0 beb. .huhu ^^

Cikgu Fikri said...

huhuhu...
sabar dian..
aku nak tergelak pun ader jugak sebenarnya..
tapi, tak boleh..
kesian ko..
maybe dia busy dgn persiapan pertunangan kot...
think positif yer..
chaiyok..chaiyok... :)

MiSzy DiaN said...

@EchA rAiEsYaH sabar skrg ni.. nak bawa diri dari dia.. huhu

MiSzy DiaN said...

@Cikgu Fikri huwaaaaaa fiq.. dia bz apa nya? dia dok kecoh canang kat fb tp kwn baik dpn mata tak nk gtaw plak.. hampehhh.. frsut aku.. huhu

.m y z. said...

bestnya dah nak kawennn.

sbar yup :)

MiSzy DiaN said...

@.m y z. awak nak kawen gak ke? heehe

Novelgurl said...

Jngnlah sedih..sy ad ;D

nulhazwany abdul malik said...

salam. wany penah kena macam ni jugak. p bukan tunang la. kenduri n majlis2 biasa je. padahal rumah bertentangan je.

adeh maybe orang cam ni cepat lupa kawan kot. -_-

atiey azha said...

ndu ba si dian . merajuk dia . hehee . lek ba kw . jangan gusar betul . ngee ~ oya ! patutlah aku mencari kotak shout mu nda kejumpaan . rupanya hilang ditelan template mu kali tau . ngahahaa .

mood : hepi nda lama habis LI . wahahaa ! kejam !

nabihancakap said...

jgn la cedey2. mayb dia terlepas pndang bab bz..


slmt kembali yaw!

mykhalis said...

marah ke nie?? jgnla marah.. tak baikk.. bertunang biasa kalau wat kecikl2 mmg segan nak ajak member,,hehe

b a m b a m ' s said...

org cbuk nak kawen.. mmg kekdang besfren sndiri pon lupa dian.. try tanya dia.. in case MEMANG BETUL2 dia lupa kan.. :)

♥yaya budak suka embun♥ said...

sabar je...:D

adan said...

beeee... telampau jugak kawan tu kan.. dia tamao gtao tu mesti bersebab.. jangan2 tuan blog ni pelahap.. takut kawan tu habis nasiknya.. hehehehe... gurau jak tuan blog ar.. ^_^ senyum dulu bah....

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

bersabar jelah...
memang biasalah macam tu...
kadang kita ingat orang, tak ada pun orang nak ingat dekat kita dan kalau kita kecik hati lelama pun, dia kadang tak faham...
itulah kawan...

JIJI YU said...

mauau jangan bawak diri weh..aku tak bersalah..ahaha..aku tak makan cokolat weh..eheh

Double N said...

sabar ya dian.. tak pe.. biarkan dia nak lupa kita.. tapi jgn kita buat bende yang sama..nnti dian kawen jemput je dia.. baru dia sedar nanti apa kesilapan dia.. be strong ok!

Zuewairy said...

banyakkan bersabar dian... :) smile always:)

MiSzy DiaN said...

@Novelgurl hehehe tq kak :)

MiSzy DiaN said...

@nulhazwany abdul malik wany, maybe sbb dia dah keja kot pasl tu lupa kwn lama daa.. hurm~

MiSzy DiaN said...

@atiey azha atiey, sengal ko.. hahahaha..ada suda mood ku nie balik.. hehheee

MiSzy DiaN said...

@nabihancakap dia nda terlpas pndang pn tp entah laa.. biar laa tu... mls nak amik taw lagi.. hehehe.. tq :)

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014