Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Wednesday, 13 April 2011

kena tuduh jadi hacker pula


macam nie kah muka orang bersalah yang di tuduh jadi HACKER? tell me why~ (T__T)
aku rapat dengan blogger nie sebab dia comel tapi kenapa dia cakap aku hacker? terus ilang kecomelan blogger tue.. kesian, kurang sudah kecomelan dia macam aku : P
dia siap buat entry khas untuk aku lagi tue sebab nak bagi taw kat semua orang yang aku nie hack blog dia.. kalau aku hack facebook dia, habis lah semua orang block aku pula..  
ndapa la, terima kasih Tuan Tanah sebab buat entry khas untuk aku.. 
aku suka sangat², terharu pun ada.. (n__n)Y


Bambam\

p/s : sorry CB :)

Photobucket

28 comments:

atiey azha said...

punyalah kw dian . haha . semmat . aku tertipu kw tau . hahaa . sudah ku tengok belog yang konon cakap kw hacker tu . cool beb ! hahaa . jeles gituw . hik3x !

MiSzy DiaN said...

@atiey azha bhahahahaahhahaa.. semmart kan.. dia cakap aku hack dia kunu padahal.. hua3..

m y z . z i e m a said...

wahh rajinnya miszy dian! semart!

Cik Ezy said...

saspen jekkk..
haha

nas said...

dian.. bile nk buat entri khas utk aku? hahhaa.. gurau je beb.. rajin ea update..everyday kot :P

MiSzy DiaN said...

@m y z . z i e m a hehe.. semart? biasa jak tu.. nda smart mana pn.. hehhe.. btw, thanks :)

MiSzy DiaN said...

@Cik Ezy hehehe.. saspen kaa?? hihi

MiSzy DiaN said...

@nas hahahaa.. sabar laa.. nati.. tgh mencari idea nie.. update ari2.. hihi

Axie04 said...

huhu
terpedaya i baca N3 bambam
huhu

IQ = Iez Qis said...

ingatkn btol2 tadi~~ haishh~ =.="

Novelgurl said...

hahah..

adan said...

ingatkan apa la tadi..

misSbLurRy said...

ok aku terdiam...
muahahah

Shahiraa Aqilah said...

tertipu sda.. tertipu.. aiynaa~ mgeget bantal la neh!

b a m b a m ' s said...

hahahahhahahahhahah... gelak guling2 haku dian.. kah3.. alar.. tajuk gempak baru org mahu baca kan..

itular penting marketing education..hahahaha.. :D

adan said...

ingatkan apa la tadi... buat suspen jak..

Woofer Storm said...

rasa nak makan orang skg ni,pagi2 dah ada orrang kncing..kuang asam betul dia ni..haaaahaa

**beli nak hack header kita ni,nak hack blog ok gak..hahaaaa

fiezah91 said...

hahaha.. cisss.. terkena kat sini.hahaha

MiSzy DiaN said...

@Axie04 hehhe terpedaya ka?? sori :)

MiSzy DiaN said...

@IQ = Iez Qis hehee iq :)

MiSzy DiaN said...

@Novelgurl ai.. suka pula dia :)

MiSzy DiaN said...

@adaningat apa tue?? hehehee

MiSzy DiaN said...

@misSbLurRy hahaha pastu gelak balik.. hihi

MiSzy DiaN said...

@Shahiraa Aqilah hahahaha gigit jak bantal tu :P

MiSzy DiaN said...

@b a m b a m ' s yaa.. jadi bahan market laaa nie.. hahaaaaaa

MiSzy DiaN said...

@adansuspen kaa?? hehheeee

MiSzy DiaN said...

@Woofer Storm hua3.. sesekali~ :P

MiSzy DiaN said...

@fiezah91 hahah sabar ya kak :)

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014