Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Sunday, 24 April 2011

kes jealous dengan blogger lain

salam isnin-day blogger's!

baru sekarang nak update blog sebab google bikin panas~ :/
dia pi kasi rosak blog aku sebelum nie. habis semua widget dan segala²nya rosak dan hilang so aku kena buat balik. 
teda suda kaler hijau dan hijau dan hijau :(
teda lagi si cicak hijau
now
new faces
new look
in purple colour
grrrr~
pascal live in purple 


okei,
header jak lah masih kaler hijau and yang lain dah jadi kaler purple~ hahaha (n_n)  punya lah semangat aku maw kasi kaler purple nie blog. ya! aku jeles dengan kamu yang ada blog kaler purple (n_~) so aku pun maw jua macam tue sebab purple tu faveret kaler. 

aku imagine kalau header aku nie kaler purple. agak² pascal tue bersalin kulit jadi purple or ada tompok² macam polka dot? 
purple + hijau
jadi lah macam nie
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

ehh salah gambar pula hehe
teringat maw cuti suda sekarang nie :)



dia nda maw lah kena tuka jadi kaler purple~
hahahaha.
merajuk sudah pascal :)

so far komen semua masih nda terbalas dan aku juga masih belum start blogwalking sebab sebab sebab maw abis LI sudah jadi kerja semakin banyak~ huhuhu :(

4 more days to go~
tamat Li
tamat LUCKY DRAW




p/s : acara balas komen & blogwalking :)

Photobucket

31 comments:

cikk EME :] said...

Assalamualaikum..
ehee, teringin nak tengok tuka kaler ;p

btw, purple pun lawa lahh :)

Sis Aieda said...

header ue tetap comeyl k :)

azrinrahim said...

cantik apa purple tapi tak contra lah dengan warna ijau katak tu..huhuh

ann dhaniah said...

kitew serupe!
purple2 <3

MiSzy DiaN said...

@cikk EME :] tuka jerr~ hehe thanks :)

MiSzy DiaN said...

@Sis Aieda hahaha syg laa dgn sis :) header ai tetap comel akn :)

MiSzy DiaN said...

@azrinrahim memang nda contra pun.. tp biar laa.. hehe.. nati maw tuka header gak :)

MiSzy DiaN said...

@ann dhaniah ann! jeles sama kamu sb blog kaler purple gak.. hehee

IQ = Iez Qis said...

pascal merajuk? comel! da purple sudaa

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

header dah lawa..x yah la tukar

Cikgu Fikri said...

aku hengatkan kau nak citer pasal blogger yang tak puas hati ngan kau..
rupanya google..
aper dia buat?
huuhuh :)

MiSzy DiaN said...

@IQ = Iez Qis hehe tp nda bida kaa sb kaler purple ni nda contra ngn header tu? huhu

MiSzy DiaN said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim) erk? ya kaa kak LM? okei okei :)

MiSzy DiaN said...

@Cikgu Fikri hahaha aku jeles dgn blogger lain yg kaler purple jak pn.. hehe.. google bikin panas.. dia kasi ilang suma yg aku dah wat dulu.. tu yg jadi purple daa skrg ni..

b a m b a m ' s said...

kau tak boleh bela cicak la dian.. kau kena bela sesumpah.. so boleh berubah ikot layouts ko nanti!

hahahahhaha.. :P

MiSzy DiaN said...

@b a m b a m ' s hahahahaa lucunya komen ko cb.. adoi.. nati laaa aku bela sesumpah.. hehehee..

Farhana Jafri said...

wt jax la katak wrna prple! hahaha bru la comel!! yeah pprlemania!! woot woot~~

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

hurmmm...cantik laa tu...

fyna said...

waaaaa...da nak abih LI e?gud luck dear..

nelly said...

lawa dah header kaka ~

aNiss :):) said...

blog nie memang comel.... purple n ijau gabungan warna yang menarik...

pisst : setuju dengan CB, dian kena bela sesumpah pulak =)

ilanilyana said...

purple pun ok lol. dian lupa mao kasi tau, kita tag dian

adan said...

colour purple.. smart plak bah.. jeles tahu..

.m y z. said...

haha. sis, tulisan kat header tu ambik kat mana?

MiSzy DiaN said...

@MYA EL QAYREENA AZRYAN erk.. kenapa nie? lain mcm jak.. huhu

MiSzy DiaN said...

@fynaah'ahh dah nak abis LI.. hehe tq :)

MiSzy DiaN said...

@nelly tq dik :)

MiSzy DiaN said...

@aNiss :):) ahahahahaha.. nati laa dian bela sesumpah erk.. hihi

MiSzy DiaN said...

@ilanilyana okei ka? saja tuka taste padahal mmg minat.. hehe.. nati dian join :)

MiSzy DiaN said...

@adanadan.. tuka laaa kalu jeles :)

MiSzy DiaN said...

@.m y z. erk tulisan tu? nda taw.. sb header tu minta org lain yg buatkan :)

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014