Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Tuesday, 26 April 2011

kita kan kawan? ya kah?



salam blogger's~
2 hari lagi menuju ke arah pembebasan dari praktikal, perghh~ nda kesabaran sudah nie hehe (n_n)Y
oh ya, hari nie adik kesayangan aku iaitu si comel Dayana ada interview Mara, so mari kita doakan supaya dia lulus and berjaya dalam interview tue okei :) kita kenalah mendoakan kebaikan orang lain, bukan nak minta yang jahat² pula kan? 

orite, lupa nak bagi taw, aku masih dalam keadaan bingung di sebabkan entry nie. so boleh suggest kat aku mana yang lebih sesuai? hehe kita kan kawan? and semalam gak tangan dah start gatal balik bila mana aku telah meng'Hack' blog Ana Raffali haha.. siyes, muka dia ada iras² Ana Raffali (0.O) kah mata aku yang rosak? hehe cuba tengok header dia? okei, header tue bukan aku yang buat~ :p

apa motif entry nie sebenarnya?
hurmm segan maw cakap tapi maw bagitaw juga.. 
okei, tarik nafas~ hembus~ ;p
tadaaaaaaa~
pascal ada FB Fan Pages sudah




okei, masih kosong sebab belum ada yang sudi nak like, ye lah baru nak beroperasi kan. tujuan ada Fan Pages nie? sila baca dengan teliti


1. sorry sebab aku nda add or approve mana² request dari yang nda di kenali, means yang aku nda kenal and belum jumpa. and yes, ada 7 blogger saja yang ada dalam real fb aku sebab dia? nda dapat di nyatakan.. hehe.. bukan pilih kasih okei :)  
2. nahh kamu ping lah link blog di sini supaya senang maw blogwalking. don't worry, i'll drop by later :) 
3. senang juga kalau ada yang maw wat request untuk di edit blog :) 
4. kita boleh berkenalan dengan lebih rapat :) 
5. okei, siapa yang nak belajar cakap sabah and laju² macam aku, boleh klik LIKE :)
banyak lagi tujuan yang lain, kamu click LIKE saja ok
grrr~ 
macam dah jadi syarat² pula kan? ehehe. ya! blog aku cuma blog sekadar di tepi meja so aku boleh expect if nda ramai yang maw click LIKE..
apa pun, 
kita kan kawan?


okei, selamat berblogging semua






p/s : ada di side bar :)

Photobucket

36 comments:

eyjalukman said...

eyja dah like kak dian ;)
heee

MiSzy DiaN said...

@eyjalukman eyja syg, tq sbb sudi like :)

SitiNurIzzati said...

hehe..sye da like:)

b a m b a m ' s said...

adakah muka mirip ana rafali itu Cb??!!auwwww~! hahahahah...

dian..buat kaler purple lar.. aku suka purple!hik2..

nurul nadia nasir said...

kak diann!auw2 nadia dah like dah page kak dian!hee

adan said...

salam.. wah dia dah ada fan page.. agak2 boleh mengalahkan JUSTIN BIBIR ka? hehe.. ^_^

Sis Aieda said...

akak,budax ue cket la macam ana raffali..;)
aieda tak minat k AF..
BTW,AIEDA SUDA LIKE FANPAGE AKAK :)

sweet stalker said...

dian, kalau atien ada fb atien pun nak like.. heee ;)

MiSzy DiaN said...

@SitiNurIzzati tq :)

MiSzy DiaN said...

@SitiNurIzzati tq dear :)

MiSzy DiaN said...

@b a m b a m ' s sengal. hahahaha... nda mirip pn mcm CB.. hua3..


eh maw purple? bhaa..heheee

MiSzy DiaN said...

@nurul nadia nasir Oh adik nadia syg.. tq :)

MiSzy DiaN said...

@adanmuahahahahaa.. nda la kali.. ni kan cuma blog di tepi meja jak.. hehe

MiSzy DiaN said...

@Sis Aieda erk.. AF? akak sndiri pn nda minat af.. hehee.. tq for like :)

MiSzy DiaN said...

@sweet stalker nati kalau atien ada FB, atien LIKE laa k :)

cik pieja hut said...

SAYE JUGE BAKAL MENGAHBISKAN PREKTIKEL

MamaEma said...

akan klik LIKE sekarang yer...

MissNadh said...

dah like jugak..hehe

la..tak setel lagi maslah die..ape kate mlm ni tido dengan harapan dapat mimpi yang mane lagi best?hihi

Sis Aieda said...

salah..AR..BUKAN AF..:)

mykhalis said...

wahhh..khalis sudah likes..kire dapat header percuma la nie?hehe

MiSzy DiaN said...

@cik pieja hut yai~ kita sama laa kan cik pieja :)

MiSzy DiaN said...

@MamaEma tq kak :)

putryteya said...

wawah..msty ramai yg like nnty! nak LIKE jgk ye..??

MiSzy DiaN said...

@MissNadh hahahaha nati laa.. wat masa ni biar laa mcm ni dlu.. hehee.. tq for like :)

MiSzy DiaN said...

@Sis Aieda grrrr~ ingt af.. hahahaha.. kakak pn nda minat AR..

myzasuki said...

kite kan kawan ~
jadi saya like ! :)

MiSzy DiaN said...

@putryteya terpulang kepada kamu :) hehee

MiSzy DiaN said...

@myzasuki terima kasih :)

nelly said...

tekan like dah .hehehehe

Miza Yusof said...

yaa. kita kan kawan. miza pun dekat fb miza aaprove yang miza kenal. bukan nak sombong tapi untuk privacy :)

ifnirsweet said...

i like mizz dian..hehe..i dh like..blog ni tetap super duper kiut.comel :)

Woofer Storm said...

eh budak,,bila nak hack blog sy ni??cepatlah hack..excited ni..heheeee

MiSzy DiaN said...

@nelly Nelly comel.. tq :)

MiSzy DiaN said...

@Miza Yusof miza, setuju dgn komen miza.. fb just utk kwn yg real n di kenali saja :) bkn pilih kasih..

MiSzy DiaN said...

@ifnirsweet oh dear.. tq :)

MiSzy DiaN said...

@Woofer Storm nak kena hack blog? pergi like pages dulu.. hehehee

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014