Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Tuesday, 26 April 2011

lucky draw dan praktikal sudah hampir ke penghujung

salam blogger's
happy rabu day semua :)
hari nie mood happy sebab esok last day praktikal sudah
dan juga jumaat nie juga last day untuk



bhaa sepa yang belum join, join laa okei sebab aku rasa macam nak tambah hadiah pula hehe
hadiah apa? mana boleh bagi taw sekarang nati nda suprise
just wait and see
maybe ada 10 pemenang kot?
(n_n)Y

for those yang dah join, list name akan di keluarkan sebaik saja Lucky Draw nie tamat,
so boleh lah kamu check nama kamu and make sure nama kamu ada okei? :)

and siapa rasa tangan dia ringan nak like pages nie, 
amatlah di alu² kan hehe



okei, blog aku sekadar blog di tepi meja so if ramai yang nda like pun,
it's okei..
im still alive
insya allah


happy lunch time 
and
selamat berblogging semua



Photobucket

22 comments:

sweet stalker said...

mest ramai yg suka blog dian..comel je. :)

saya YANA said...

tak saba2.. haha.... Yana nak cekelat putih tau.. (macam dapat je..)
hahaha..

Fyqa said...

best lah nnti dah kena pecat mean abes prktikal. hehe

MissNadh said...

mintak-mintak la menang..aminnnn..hee

Cute MuM said...

ok.. dah like..

mizzkechique said...

cepat2..rs nk menang ni.. hehe

MiSzy DiaN said...

@sweet stalker mana da ramai yg suka.. hehe.. dian nda pemes pun.. hihi

MiSzy DiaN said...

@saya YANA amboi~ hehehe sabar ya dik.. insya allah, kalau ada rezeki, dpt la tue :)

MiSzy DiaN said...

@Fyqalepas abis praktikal ni kena keja partime pula daa.. huhuhu

MiSzy DiaN said...

@MissNadh amin.. heheee

MiSzy DiaN said...

@Cute MuM tq cute mum :)

MiSzy DiaN said...

@mizzkechique hahah sabar2 okei :)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

spa lah y dapt cokelat handmake ney ye...sedap 2...

♥HANA ZAINAL♥ said...

wuhuu tak saba rasenye nak tgk list 10 pemenang tuu :DD

Diya Edhayaa said...

yeay1 boleh rehat2 da kn pasni dian.. ta sbr mau tau sape mng GA tuh.. ;))

Woofer Storm said...

pastikan sy menang header tau dian..jaga kalau tak menang..heheeee

MiSzy DiaN said...

@☀ Izzaty Hedry☀ amboi.. semua maw cokelat kaa? hahaha..

MiSzy DiaN said...

@♥HANA ZAINAL♥ sabar2.. 10 pemenang sahaja tue.. tunggu minggu depan :)

MiSzy DiaN said...

@Diya Edhayaa sabar peminat ku sekalian.. hua3.. nati dian gtaw jua siapa yang menang okei :)

MiSzy DiaN said...

@Woofer Storm muahahahahaa.. tgk rezeki laa okei :)

terataiflowerz said...

nk menang leh??? boleh la boleh la boleh la..hahahha

MiSzy DiaN said...

@terataiflowerz kalau nak menang, kena tgk rezeki dulu.. hehee

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014