Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Wednesday, 6 April 2011

masing-masing ada cerita sendiri

 Update List 3


hye!
sorry lambat update entry untuk SEGMEN nie.. 
banyak kerja ouhh, sudah lah datang lambat pergi ofis pastu masuk ofis pun jam 10 pagi.. 
( O.o) pening kepala terus taw.. then awal pagi lagi sudah dapat message yang boleh buat hidup aku jadi hura hara sekejap.. (T_T)

dimaklumkan bahawa saya En Hafizul  dan En Razali akan melakukan lawatan Latihan Industri pada 12/04/2011, anda di minta untuk bersedia dan pastikan buku log telah dikemaskini serta maklumkan juga kepada penyelia mengenai lawatan ini.. sebarkan kepada kawan² praktikal di tempat sama.

terus mata palak² sebab minggu depan pula tue kan lectrer maw datang untuk melawat.. buku log memang update setiap hari tapi belum pernah kena cop lagi.. nda pa, ada masa bhaa.. hehe.. boleh lagi update kemudian.. sekarang nie maw update dulu semua entry yang dah join segmen baru² nie..

kalau dalam LIST SATU majoriti maw jadi cikgu math dan rasa mata mata mereka menarik maka, LIST DUA pula ramai nak jadi cikgu sains yang ajar subjek kimia bio.. wahh wahh kamu nie bukan calang² blogger bhaa.. then ada kemajuan sket bila di list 2 ramai yang cakap bibir mereka menarik.. hihi.. macam² cara ada untuk pujuk kawan bila merajuk.. menarik..jom terjah yang lain pula..
 Nuratikah
 Nuraiyra
 Iffatul Hanisa
 Il ya na
 niesa afrina
 diya 
 Nelly
 animelovergirl - blog nie ada malware.. susah sket nak buka (T_T)
 nureqa
 amirah
 shat
 reality2fantasy
 sweetlips- fatimah
 nika violet
 mya el qayreena
 Puteri Ketenangan
 cahaya cinta ilahi
 memo hazel
 Aina Nadhirah - nama anak buah aku nie.. 
 syuhadah
 Nini
 mysarah
 syikin


okei sudah siap.. maaf ya sebab lambat.. ada satu blog aku nda boleh buka sebab ada malware huhu (T_T) tapi aku tetap masukkan link dia kat sini.. satu lagi pasal bloglist.. aku ada mentionkan, sesiapa yang join segmen nie secara automatik akan masuk ke dalam bloglist aku and buat masa nie, aku nda boleh update kesemua bloglist sebab aku kena buka satu pages khas untuk bloglist baru.. so sila tunggu hujung minggu ya baru boleh tengok kesemua bloglist nanti.. 


 LIST 1   LIST 2
 new update!
 putri sayang kamu
 ain
 kaki candid
 Izza
 ecah adnan
 ann dhaniah
'selamat berblogging '

15 comments:

Memo_Hazel said...

yeyey. memo dh masok lam list. :)

Memo_Hazel said...

http://memohazel.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

link lagi. :)

ifnirsweet said...

kiut blog ni.i like..^_^

MissNadh said...

waa..kamu poli juga bha?hihi..sy bru abes poli last year..report tu cop jangan tak cop..hehe

atiey azha said...

ahahaa ! masyukkkk . hehee .

dear , kamu student polikk kaa ? aiyark ! macam kita ni bdekat jak taw .. annaaa ..

http://putrisayangkamu.blogspot.com/

MiSzy DiaN said...

@Memo_Hazel memo.. bley click kt cicak comel kt sblah yaa.. hehe.. sila check nama kmu kt sana :)

MiSzy DiaN said...

@ifnirsweet kiut sebab ikut tuan belog dia.. ehehe..

MiSzy DiaN said...

@MissNadh yess.. saya poli :) esok kot baru minta cop.. hehehe..

MiSzy DiaN said...

@atiey azha yaa.. saya poli kk laa syg.. hehe.. berdekatan?? kmu d uitm kaa or apa?? ehehe..

Aina Nadhirah said...

hehe ! bangganya.. nama same dgn ank buah akk ! :)

atiey azha said...

alalaaa . hahaa . sy pun polikk ni tau . ngee ~~ skg praktikal di sdkn lor yank ! . bulan 7 hbis . hehe . sy mmg orang sdkn .

MiSzy DiaN said...

@Aina Nadhirah hehe.. eayaa.. sama nie.. kalau nak tgk gmbr dia, pergi kt link nie.. hehe

http://miszydian.blogspot.com/2011/03/bye-kk-and-welcome-nilai.html

MiSzy DiaN said...

@atiey azha haipp~~ kita sama.. ahahahaha.. astaga budak pkk pula.. amik kos apa?? hehehe..

atiey azha said...

hee ~ eya yaa . amik kos elektrik . hahaa . kw amik kos apa ? ohya ! bulan 4 hbis . daftar bulan 7 . hik3x ..

MiSzy DiaN said...

@atiey azha ehh DET kaa ko?? hehe.. aku DPM.. :)

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014