Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Monday, 25 April 2011

menu lunch setiap hari

salam blogger's
hari nie hari kedua sebelum berakhirnya praktikal..
grrrr~ nda kesabaran sudah nie (n_~)
ada sesiapa yang lapar sekarang? aku nak share menu lunch aku setiap hari di sini. so beware with all da picture, nati kamu pula yang mengidam atau perut dah mula keluarkan irama pop rock :)

Chicken Cordon Bleu


Grilled Chicken




lasagna


roti nan kaya


fish and chips


mee goreng basah


nasi goreng seafood

okei done! 
aku pun terasa lapar sudah.. hehe..
hebat sangat lah kan kalu menu lunch aku setiap hari macam nie?
perghh~ duit elaun pun cikai jak ada hati maw makan macam nie.. hehehe..
sekadar gambar hiasan yang menjadi angan² dan impian aku untuk di makan.. 

menu aku?


entah apa nama nasi nie. setiap isnin, rabu and khamis aku mesti makan nie. grrrr~ boring sudah makan menu yang sama. bukan nda maw try menu lain, maw tapi masalahnya yang len nda sedap.. okei tipu, bukan nda sedap, cuma aku selalu lunch sorang² jak jadi kalu maw order yang lain, aku nda maw tunggu lama² sebab aku jarg makan kat kedai, cuma makan di ofis jak... huhu.. jangan harap maw suruh aku makan sorang² di kedai yang ramai orang. better makan sorang² hehe..

2nd menu, 


nie kalau dah malas nak order, memang aku makan roti jak la sampaikan pekerja tue pun tanya kenapa jarang dah nampak aku beli roti di kedai dia.. ermm regular customer? haha..

okei, masa untuk lunch.. ari nie maw order lain dari yang lain.. selamat ber'lunch semua :)



Photobucket

32 comments:

fyezah hasbullah said...

terus ngidam tgok makanan2 tuh .. T.T .. nak jugak .. lapaq sudah nieh .. heeeee .. :P

nelly said...

belum sarapan = lapar ~

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

SEDOPPP....rasernyer BW belog2 sumer ceta ttg makanan...wowwww...laporrr

tearsoftheart said...

mna sdh ko pnya pascal wana ijau ahhh...ilang sdh ka....nda lawa ney wana purple..lawa lg wana ijau..mkn besarla nmpknya ko lps tmt praktikal...

sweet stalker said...

omaigoshhh! atien terliur gila dgn lasagna tu.. craving gila. dah lama tak makann..:(

anismelon said...

kelaparan pewot tengok makanan nie..ades..sabau jela pai magrib..:(

ann dhaniah said...

meleleh ayaq liuq nie tengok makanan semue..laponyeeeeeeeeeeeeeeee~~!!

fyna said...

waaaaaa..sedapnye..
;)

IQ = Iez Qis said...

bikin terliur je dian nih..ingatkan dian makan makanan yang first2 tadi..huhu~~ haha!

MiSzy DiaN said...

@fyezah hasbullah hehehe.. lapar? jom g mkn nak??

MiSzy DiaN said...

@nelly laaa kenapa blum srapan lg nie?

MiSzy DiaN said...

@MYA EL QAYREENA AZRYAN hehehe kan skrg masa lunch :)

MiSzy DiaN said...

@tearsoftheart grrr.. keja bhaa lagi..

MiSzy DiaN said...

@sweet stalker erk.. jom pergi cari lasagna..hehee

MiSzy DiaN said...

@anismelon ehh puasa kaa nie? hehe sori

MiSzy DiaN said...

@ann dhaniah jom pergi mkn ann :)

MiSzy DiaN said...

@fynaah'ahh sedap tp nda mampu nk beli. hehee

MiSzy DiaN said...

@IQ = Iez Qis ahahahaa angan2 jak tue iq.. nda mampu maw beli.. mahal arr.

mykhalis said...

inagtkan dian makan semua yang kat atas tue..gile banyak dan sedap gileee..wahahahha

nelly said...

diet kak .haha

mcm ni lah said...

tinggal jejak utk dijejaki dan follow you

b a m b a m ' s said...

hari nie CB mkn chicken black pepper with rice yg dasarnya ada telur dadar!puiyohhhh~ siler lap air liur itu!ahhahahah.. :D

alien said...

alah, kesian dia
xpe, lunch dalam opis sejuk sikit
hehehe

MiSzy DiaN said...

@mykhalis haha khalis, nda mampu lg dian maw makn semua ni.. mahal n mmg sdap sgt2.. heheee

MiSzy DiaN said...

@nelly amboi.. diet plak dia.. hehee

MiSzy DiaN said...

@mcm ni lah Okei :)

MiSzy DiaN said...

@b a m b a m ' s wahhhh tmbh laaa berat CB ngn blog skali.. hua3..

MiSzy DiaN said...

@alien hehe.. lagi best sb takda org nmpk :)

Farhana Jafri said...

hahaha berangan jax la kn mau mkan cmtu.. tp kn bgus lg aku p mkan nasi.. lg sdap.. ambuyat ka.. muahahaha

chenta nana said...

ya ampun.. sedapnye... terus rasa lapar ok.... huk3....... salam kenal dari nana ya..

CikBulat said...

biar betik, setiap hari??

tearsoftheart said...

bla abes praktikal tmpt abg alin ahh??lma lg ka??gji ada naik x???

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014