Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Tuesday, 5 April 2011

mereka memang macam nie

salam hari rabu semua 
happy? happy la kan.. nda kan maw sedih²  pula..
btw..
aku masih dalam proses maw terjah blog mereka²  yang dah join segmen nie..
menarik!
ada yang suka lepak di dapur, high5~ sebab kita serupa  : P
then ada yang maw jadi guru math, majorit yaa..aku nda suka math, jadi aku nda maw masuk kelas mereka hehe.. kemudian ada juga yang maw ubah perangai budak² mereka tapi sampai sekarang masih nda dapat.. hehe ya² jak aku nie.. 
kamu pun percaya juga kan..
betul nie, nda tipu..
jom layan entry yang mahu jadi diri sendiri nie..

2 comments:

Dayana AZ said...

yeayy dayana ada dlm bloglist miszy dian! hehe tenkiuu :D

MiSzy DiaN said...

@Dayana AZ hehe.. ur welcome :)

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014