Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Wednesday, 13 April 2011

minggu bersuka ria



salam khamis day bloggers~

jom pergi Melaka Wonderland bagi mereka yang tinggal di Melaka sebab aku akan join sekali tapi dari jauh jak laa~ hehe.. saja bagi suspen.. aku mana boleh pergi holiday buat masa nie, kan sekarang tengah praktikal.. nie pun nak tunggu tamat praktikal mak aihh~ cepat lah masa berlalu kalau boleh : P

dis week ialah minggu bersuka ria sebab entry aku semua pasal Contest, Lucky Draw, Segmen and GA saja..  ramai sangat yang tag, so aku nak clear kan dulu tagging² nie semua.. then, aku akan update entry seperti biasa.. lama sudah aku nda post entry dengan gambar webcam :)

for those yang join 
Dayana Az dan Miszy Dian's buat LUCKY DRAW, sekarang nie tengah update list nama peserta and dalam masa terdekat nie aku akan post kesemua list name okei :)
don't worry.. aku rasa macam nak tambah hadiah pula.. 
korang nak lebih hadiah ka?

Photobucket

12 comments:

Cikgu Fikri said...

ala....
ingatkan betul2 ko nak g melaka wondrland...
boleh jerk aku turun....
huuhuhuhuh :)

al fahani said...

Salam... terus dari saya > http://sekencangangin.blogspot.com/2011/04/kencang-info-penuh-pkcjenamax-al-fahani.html

Miza Yusof said...

macam best je ni. tak pernah pergi lagi melaka wonderland.

cik hani said...

wow...best nya..

cik hani tak penah g melaka wonderland..

nk kena pakse family g sane ni..

heheh..

ingat ayah melayan ke kerenah anak dia ni..

hahaha

MiSzy DiaN said...

@Cikgu Fikri hehehe fiq.. aku turun pi nilai nati bln 5.. insya allah.. :)

nati aku gtaw ko k ..

MiSzy DiaN said...

@al fahani salam.. nati saya singgh :)

MiSzy DiaN said...

@Miza Yusof hehehe.. saya pn tak pernah p kt sana taw.. :)

MiSzy DiaN said...

@cik hani hehhee.. cik hani, saya tak pi kt sana laa.. cuma post gmbr jak.. paksa ayah pi sana.. paksa.. paksa... hiihi

b a m b a m ' s said...

wowwww! nak join lar....kekekeke..jgn jeles ek!hahahaha

Woofer Storm said...

nak header je..heheee kedekut ke nak bagi lorr??

MiSzy DiaN said...

@b a m b a m ' s ceyhh pergi laa.. sepa jeles.. hahaaa

MiSzy DiaN said...

@Woofer Storm hahaha mana daa kedekut laa.. baik hati ni taw ~ :)

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014