Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Tuesday, 5 April 2011

my 444 follower

ok actually sudah jadi 445 tapi aku lambat buat post tentang nie.. hehe.. 
happy sebab akhirnya blog aku ada juga yang sudi maw follow biarpun entry dia nda se-hot mana tapi aku nda kesah.. yang penting kamu ikhlas dan sudi baca.. nda komen pun nda pa..

comel gila cicak di atas nie :)

 aku sempat print screen nie tadi tapi di sebabkan aku sibuk terjah blog mereka yang join segmen aku, maka terpaksa aku post pone nie post dan banner nie pun di import khas dari classmate aku.. hehe.. sorry, aku ndada photoshop cuma ada photoscape jak.. hehe..

follower ke 444 ialah

 dia nie blogger newbie.. jadi sila berikan tunjuk ajar pada dia yerr.. korang jangan buli dia sebab dia follower bertuah aku.. 
 cik adik comel, sila tampal banner kat atas tue ya.. tu jak yang mampu saya bagi hihi..
 and sila email kan nama dan alamat penuh kamu berserta num telefon sebab saya ada something maw bagi sama kamu :)
dianmnr91@gmail.com
email cepat² ya dear kalau maw cepat sampai

jom yang lain berkenalan dengan blogger baru ini



8 comments:

adan said...

tahniah er.. teruskan berblogging.. ^_^

Rozuan Ismail said...

teruskan berblogging ok!!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

cantik nmbr 444...sis pun tgu nmbr cantik ni.tak tiba2 lg..huhu.

Double N said...

hahaha..blog ko pon mantap.. aikk..norfa ijau dian pon ijau? takelh jadi ni.. hahaha,,.=P

MiSzy DiaN said...

@adanterima kasih.. insya allah.. akn terus berblogging smpai bila2.. :)

MiSzy DiaN said...

@Rozuan Ismail insya allah :) akan di teruskan :)

MiSzy DiaN said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim) kak LM, tak lama lg 555 plak hehee

MiSzy DiaN said...

@Double N hahaha walaupn hati minat purple tp ijau tetap mjadi pilihan.. ehehe

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014