Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Tuesday, 12 April 2011

My 600th Follower

dengan number track 7074, 
akhirnya si dia yang bertuah ini telah menjadi follower aku yang ke-600..


aNiss si Kasturi :):)

600th follower?
syukur alhamdulillah sebab masih ada yang sudi untuk follow blog cicak ini..
aku nda kejar traffik or follower tapi aku mencari mereka yang sudi untuk membaca blog ini dan berkongsi apa saja dengan mereka..

mcm ne okay?
masih dgn tema hijau and ada cicak+katak

kepada 
Aniss, terima kasih sebab kerana singgah di blog ini dan sudi menjadi follower saya..
award ni nda cantik sangat tapi boleh di katakan comel..
harap awak sudi terima :)

dan sebab awak follower bertuah saya, 
saya nak bagi awak something tapi kena tunggu saya tamat LI pada 29hb April 2011 nie..
so sila email kan nama, alamat dan num telefon kepada saya kalau awak nak hadiah dari saya (n__n)Y
dianmnr91@gmail.com

untuk sesi berkenalan

Photobucket

16 comments:

aNiss :):) said...

wow! thanks ya.. hahaha =) comel award tuhh.. nanti aniss email okay..

Double N said...

saya nak no 777..meh ramai2 datang blog saya.. heheh

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said...

waaa tahniah dah 600

nikaviolet said...

tahniah yea...hehe..nika jauh lagi tiggal nk kejar...hehe

b a m b a m ' s said...

CB kau takmau bagi hadiah ka bah?? hahahah

anissssssssssssss!!ko siap.. CB tuntut kangggg!!! heheheh..

Nabila Shamsudin said...

sgt banyak cicak..
rase mcm nk cekik jek cicak2 ni...
hehe...

MiSzy DiaN said...

@aNiss :):) okei aniss.. nati dian check email yaa :)

MiSzy DiaN said...

@Double N kak norfa!! hehehe.. menunggu dgn kesabaran nie :)

MiSzy DiaN said...

@AMIRA ATIYA MYRA_ZOE terima kasih ~ :)

MiSzy DiaN said...

@nikaviolet nika.. akak tak kejar follower tp nak cari pembaca blog :)

MiSzy DiaN said...

@b a m b a m ' s muahahahaa.. hadiah khas utk follower tertentu saja..

MiSzy DiaN said...

@Nabila Shamsudin hihi jgn cekik.. nati mati cicak saya~~ :)

aNiss :):) said...

CB jeles seyhh! :p

Suriayati Datu Mudin said...

cute ada cicak lg kekeke

MiSzy DiaN said...

@aNiss :):) CB mmg jeles tue.. hahahaaa

MiSzy DiaN said...

@Suriayati Datu Mudin erk? cute mcm dian kan.. hihi

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014