Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Monday, 11 April 2011

penantian itu sudah berakhir~


berakhir sudah penantian aku selama ini. weyhh rasa lega sangat² taw bila lecturer datang melawat tadi. no more worry lagi pasal daily report or menunggu untuk buku di check sebab semua sudah setel dan sekarang cuma menunggu tamat Latihan Industri and buat final report.. berikut antara komen dari lecturer tadi..

  • mana ofis kamu nie? berapa kali sudah kami tawaf nie.. 
  • ohh blok B ya, bukan blok D? ~ sesat :) 
  • jauhnya perjalanan ke sini? 
  • tiada signboard ka? 
  • macam kamu nda buat kerja jak nie? 
  • busy dengan online blog saja kan?


dan aku menjawab,

dekat kingfisher bhaa sir.. depan tue jak..
eayaa blok B, bukan blok D.. ada kan kena tulis di sana :)
jauh ka sir? pa bley wat.. hehe
tiada signboard, belum buat lagi sir..
sir, saya buat kerja bhaa.. saya sudah audit sendiri account company nie untuk 5 tahun punya lagi dan siap jadi PA, urus segala surat menyurat dan call orang :)
erk.. macam mana sir tahu saya online blog ar? tropot sudah~ (n__n)Y

lebih kurang macam tu lah sesi soal jawab kami tadi and lagi satu pasal surat cinta untuk pensyarah tue, hahaha nda semua betul yaa.. itu hanya rekaan dan ada lah jua sikit² yang betul.. boleh sudah aku online tanpa rasa was² dan gunda gulana..  sekarang sesi blogwalking dan drop comment :)


p/s : lapar belum makan lagi~ :(

Photobucket

8 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

praktikal?wahh best2..

b a m b a m ' s said...

CB yg bagi tahu letchurer tuh~!

lalalalalla~!

cepat join segmen! hahahah

MiSzy DiaN said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim) kak LM.. apa yg best?? hihihi

MiSzy DiaN said...

@b a m b a m ' s CB men sabotaj arr.. hahahaha.. lek luuuuu~~ mlm dian join k.. maw BW dlu.. hihi acara balas dendam.. :)

Manja (let it be my sweet name) said...

practikal? bestnyer, manja x d epractical.

kantoi blogging waktu keje ea

Your eyes are too precious

sobri yaacob said...

wah paracticle.....best ar.... saya lg 14 ari nak abih...x sbar nak rasa nikmat dunia..ha..ha...

MiSzy DiaN said...

@Manja (let it be my sweet name) hehehe kantoi mcm tu manja?

MiSzy DiaN said...

@sobri yaacob 14 hari? ehh sama laa.. dak poli kaaa nie? :)

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014