Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Thursday, 28 April 2011

petunjuk untuk memenangi Lucky Draw

hye!
hebatnya penangan Lucky Draw kali nie sampai ada blogger yang termimpi² nak menang hehe..



 entry perasan, padahal blogger tue mimpi si pascal comel datang menerjah dia.. haha
sampai macam tue sekali, woahh~ first time ada orang termimpi blog comel nie muehehehe~ (n_n)Y
dasyat ~ memang dasyat dik, sampai terbawa² dalam mimpi hihi.
maybe pascal bawa petunjuk kot untuk dia, 
petunjuk apa? petunjuk yang dia bakal² menang Lucky Draw kali nie.. ehehee
jadi korang, kalau rasa² nak menang Lucky Draw nie, sila lah bermimpikan blog comel ini ya~
mana taw si pascal comel akan datang menerjah kamu dan menyampaikan pesanan bahawa kamu bakal memenangi handmade cokelat.





bhaa~ siap sedia bermimpikan pascal comel ini ya hehe
ehh terlupa nak bagitaw, siapa blogger tersebut.
klik header ini


M Y Z . Z I E M A


blogger bertuah yang bakal memenangi Lucky Draw
(n__n)Y



Photobucket

28 comments:

cik ayin said...

amboi dia..siap mimpi lagikk...huuu

b a m b a m ' s said...

aku bukan tak nak mimpi ko dian..aku takut nightmare nanti! hahahahahha...

fuuuhhhh~ tiup sini kasi ada lucks sikit!kekekkeke

yatie's EPISODE said...

alah, nak mmpi jugak lah! haha

miss.Addin said...

hee tak sabar nya :)

ilanilyana said...

perrggh dasat2..smpi mimpi2 adik tu. hehehe..

Dayana AZ said...

fuyooo hahaha bestlah kak dian! :p smpi mimpi ag tu! hehehe...

♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ said...

woaaa! da ade tnde2 d winner la tu ek? huhu.. kalo nak mimpi kak dian yg dtg bawak hadiah buleh tak?? huhu

.m y z. said...

HAHAHAHAHAH .aduiiii malu la sis!! :DDD aminnn .ada petunjuk tu nak dapat handmade coklat. nyum nyum :D

sweet stalker said...

haha, pandai dye amik hati post comment mcm tu.

btw, comel je gambar tu..

Cik Ezy said...

ok.. mlm ni nk mmpi kn blog ni!
set dlm mmpi dh..
hahakk

Realiti Imaginasi Untuk Inspirasi said...

peh!gile ah..sampi terbawak2 sampi mimpi..parah btol...hahahah

MiSzy DiaN said...

@cik ayin hehe tu laa psl.. bley pula dia mimpi kan.. hehe..

MiSzy DiaN said...

@b a m b a m ' s kureng ko CB.. hahahaha.. nightmare arr..

MiSzy DiaN said...

@yatie's EPISODE selamat bermimpikan blog nie :)

MiSzy DiaN said...

@miss.Addin hehehe sabar yaa :) nati dtg gak mimpi mcm tue..

MiSzy DiaN said...

@ilanilyana ah'ahh.. smpai dia termimpi2 hehehe.. dasat sgt2.. hihi

MiSzy DiaN said...

@Dayana AZ dayana namaw mimpi jua ka? hehee

MiSzy DiaN said...

@♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ amboi.. nak mimpi akak yg dtg announce winner tue ka? hehehe.. blh jak~ tggu mimpi mlm ni :)

MiSzy DiaN said...

@.m y z. hehee.. kalau kmu menang betul2, nahhhh~ mmg bertuah laa mimpi tue kan.. heheee

MiSzy DiaN said...

@sweet stalker hehehe.. tu la psl.. akak pn terkejut bla dia komen mcm tu taw.. hehe

MiSzy DiaN said...

@Cik Ezy hahahah selamat bermimpi :)

MiSzy DiaN said...

@Realiti Imaginasi Untuk Inspirasi hahahaha.. excited daa tu nak taw kputusan lucky draw :)

.m y z. said...

hahaha .keputusan lambat sangat! :PP

Ini Kisah Tia said...

bhaaa ~ bahaya tau sampai masuk mimpi . hebat penangan blog mu ni dian .. nyahaha ! uih , bisuk last L.I . ngeeeeeeee

nelly said...

wah , dhsyatnya !!!!

MiSzy DiaN said...

@.m y z. laaaa~ sabar laa.. nak buat mcm na lagi? heheee

MiSzy DiaN said...

@Ini Kisah Tia hahaha tue laa psal.. heran jua aku.. hihihi.. eayaa taw ku, esk last suda LI.. nahhh~ suka :)

MiSzy DiaN said...

@nelly hehe dasyat kan nelly ? :)

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014