Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Tuesday, 26 April 2011

Purple VS Green

sempat tukar templates dan sebagainya tadi semata² nak jadi contoh untuk entry hari nie.. 
ok lah, sebelum nie background blog cicak comel nie kaler hijau semacam jak tapi ari tue blogspot buat hal dan semua jadi huru hura kejap di blog..
hilang segala² yang berkaler hijau so aku pun tukar theme blog kepada
PURPLE!

but still cicak hijau menjadi pilihan header..
cicak kesayangan nie okei?





background sidebar kaler purple, blockquote pun purple, shoutbox also in purple
okei, aku rasa aku ni purpleholic kali ~ : p

and the old background
hijau!


okei ini bukan background yang lama. ada lagi satu tapi wallpaper tue dah terdelete and header pun dah bertukar huhu. nda sempat maw print screen background yang lama. :(


lebih kurang macam nie lah blog yang dulu. semua kaler hijau jak and yes! I missed da old header yang ada high heels and spek mata comel.




so..
which one is better?
purple or hijau? ada yang cakap blog nie jadi sunyi bila bertukar kepada kaler purple sebab kaler dia nda ceria sudah and ada blogger suruh aku bela sesumpah sebab blog aku bertukar kaler. 
grrrr~ aku gigit nati telinga blogger tue nati hahahaa
bagi cadangan and please jangan suruh aku bela binatang lain di blog nie melainkan cicak sahaja hehe


kesimpulan? 
kalau combine dua kaler sekali gus? boleh bayangkan kah si pascal nie berkaler purple hijau?
di badan dia ada tompok² macam polka dot? hehe comel!

Photobucket

50 comments:

fyezah hasbullah said...

dua2 cantik lah sis .. hee.. susah nak buat keputusan .. kalo campur colour pon cantik jugak ..lol .. kirangya semua cantik jer lah .. hee :)

Its Me ♥ Ashikin ♥ ™ said...

uinaa,,nda cantik ba blog warna purple,,tukar green la :)
ceria la gi ba,,

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

ada kasut tumit dan cermin mata tu cam melambangkan nama tuan blog...miszydian.hehe..simbolik.

Cik Azizah said...

betul la dian...jijah lagi suka hijau!! siusly! hijau cantik..purple ni tak ceria jugak dian..

pndagn jijah yer syg..

kira kekuri said...

assalam~ Hai dian~^.^
klo bagi aku la kn,dua2 warna nih bagus gak kaler dia..menarik apa..purple n hijau,2 2 my fevret~keep it like dat :DD
owhh aku umur 20 thn ujung thun ni..heee ko plak? :D

sweet stalker said...

wahhh..cantik2! ;)

nur dhiya' aida said...

sumenye cantik . tapi jangan pernah tuka pascal . da comel da tu (:
cuba try pascal warna rainbow . ceria !

MiSzy DiaN said...

@fyezah hasbullah grrrr~ tu la.. mcm maw kasi combine jak dua kaler ni tapi nati jd bida pula.. adoi~ :(

MiSzy DiaN said...

@Its Me ♥ Ashikin ♥ ™ green lg okei ka? okei2.. akan di pertimbangkan :)

MiSzy DiaN said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim) huwaaaaa... terharu bila kak LM ckp mcm ni taw.. semua org kenal dian melalu cicak hijau ni taw..

MiSzy DiaN said...

@Cik Azizah jijah.. takpa.. dian maw taw jak mana yg sesuai.. hehe

MiSzy DiaN said...

@kira kekuri aku rasa mcm maw combine laa dua kaler nie.. hehehehe 20? aku lg tua dari ko arr.. hehee

MiSzy DiaN said...

@sweet stalker cantik smpai rambang mata nak pilih mana satu.. hehehee

MiSzy DiaN said...

@nur dhiya' aida oh dear.. pascal tidak akan pernah berganjak dari sini sb dia lah idola hati.. hehehe.. rainbow?? wahhh maw kena kasi kaler dlu tu pascal.. hehee

IQ = Iez Qis said...

dua2 cntek...xkesah pn gabungkn dua kaler nih~ cntek!

MiSzy DiaN said...

@IQ = Iez Qis bingung nak pilih mana satu daa skrg nie..

Sis Aieda said...

yep2..
aieda suke hijau yang dulu...

MissNadh said...

polka dot,polka dot..!! hihi..

saya YANA said...

kenapa cicak ek.. hehehe..

MiSzy DiaN said...

@Sis Aieda hijau yg mana nie? yg memula tu ka atau hijau d entry nie?

MiSzy DiaN said...

@MissNadh nadh, buatkan utk aku laa.. hehehee

MiSzy DiaN said...

@saya YANA sbb dia comel mcm saya :)

MiSzy DiaN said...

@saya YANA sbb dia comel mcm saya :)

Nasriq said...

macam ni pun cantik dah...

nelly said...

purple lawa !

MiSzy DiaN said...

@Nasriq heh tq.. cuma nak taw pendapat org lain jak :)

MiSzy DiaN said...

@nelly thanks nelly :) ya mmg purple lawa sbb kaler fav kan :)

Dayana AZ said...

woww tengah bayangkan purple hijau :D!

Novelgurl said...

sy suke hijau y dulu,..,waa ~ rindu..hiahahha ~

IftiMonstaa said...

haha kelakar je yg suruh bela sesumpah tu. hehe eh sis purple lawa jugak tp bila padankan dgn hijau agak 'dull' sikit :))

najwa's said...

comel header yg ada spec tuh :D

tapi, sume pun santek~

Sis Aieda said...

hijau yang mule2 tu la akak comeyl :)

dayfeda hassan said...

sy ase header awk yg br nie lg comel kot..sy mmg pminat pascal pn..comel kn..^_^

Woofer Storm said...

cntik dian..bila nak buatkan header free ni..jht ohh dia..hahaaaa

eyjalukman said...

nak hijau , nak hijau .haha
kita suka tgk blog akk warna hijau ! hehe

MiSzy DiaN said...

@Dayana AZ jgn di bayang, nati lain yg jadi.. hahahaaaaa

MiSzy DiaN said...

@Novelgurl yg dulu? hurmm~ rindu gak ijau yg dulu~ :(

MiSzy DiaN said...

@IftiMonstaa hehehe tu si CB laa yg suruh bela sesumpah taw.. ah'ahh bila combine jadi mcm pudar kan.. huhu

MiSzy DiaN said...

@najwa's asa mcm nak tuka p header lama pula~ :) tq..

MiSzy DiaN said...

@Sis Aieda huwaaaa kalu yg tu, akak nda taw suda d mana tu background.. huhu

MiSzy DiaN said...

@dayfeda hassan tq.. tp ramai yg suka header dlu gak.. hehe.. :)

MiSzy DiaN said...

@Woofer Storm malar menagih header... bhaa nati aku bg free.. hahahaa

MiSzy DiaN said...

@eyjalukman huwaaaaa.. suma nak kaler ijau nie.. okei2 nati akak tuka :)

ann dhaniah said...

hijau lagi fresh dian! mase mule2 ann blogwalking blog dian..ann suke kaler tu..

mak aiii!! cicak mu suke!! TIDAK!! T_T

MiSzy DiaN said...

@ann dhaniah alalalalaa.. mana laa dian maw cari background mcm dulu ni erk.. hehehe..

~Nabilah~ said...

suka yg kaler hijau 2...nmpak ceria sgt...hehehe

Abby Bella said...

love the green background. :)cute.

MiSzy DiaN said...

@~Nabilah~ wahhhh suma nak kaler ijau nie.. hehehe.. nati laa.. akan di tukar kemudian.. tq :)

MiSzy DiaN said...

@Abby Bella oh dear, thanks :)

Abby Bella said...

no sweat . cute ba . :)

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014