Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Tuesday, 12 April 2011

SEGMEN: Aku disebalik dunia blog


short and simple entry (n__n)Y

di sebalik dunia blog ini, aku merupakan anak ke-2 daripada 4 orang adik beradik and yes! ramai yang tanya if aku masih sekolah ka nda, form berapa, SPM ka?
aku masih sekolah di Politeknik Kota Kinabalu..
umur aku?
korang teka lah sendiri..
tapi aku lagi suka kalau korang ingat aku ni budak sekolah yang masih form5 hihi :)

tujuan buat blog?
siapa yang maw baca kisah aku dan orang lain?
tu dia~ sharing is caring :)

hasil dari blog?
banyak sangat..
nda boleh maw explain sini..sama macam kamu, apa yang kamu dapat selama kamu berblogging?


ya!
saya budak SPM masih tapi tahun 200_ laa :)

thank you 

Photobucket

15 comments:

IQ = Iez Qis said...

hehehe~~ comel la miszy dian~~ =)

sarah mohamad said...

takpe, cakap je budak sekolah. hiks baru nampak muda. hihi

MiSzy DiaN said...

@IQ = Iez Qis iQ, tq hehe... *blushing*

MiSzy DiaN said...

@sarah mohamad erk.. heheh.. org pn tk taw :)

ifnirsweet said...

ololoo...kiut mizydian ni. :)

fiezah91 said...

hehehe.. nampak mcm bdk sekolah la.. comel.. :)

MiSzy DiaN said...

@ifnirsweet OMJ!! *blushing* terus.. hihi

MiSzy DiaN said...

@fiezah91 saya memang budak sekolah :)

Liyana Lunia. said...

kite kene tag eh? KENE TAG eh? haha ;pppp insyaallah kalo smpat kite buattt

MiSzy DiaN said...

@Liyana Lunia. bukan tag nie.. tp lucky draw.. ajak join jak :)

Nour Akmal said...

hye dian..thanks sudi join tau..=)
memang nampak muda pun..huhu..

dh update segmen ni..dan blog dian dh di list kan..=)

Siti nAdiA (NaSz) said...

ciut..singgh ye..dr segmen aq disebalik dunia blog..

Woofer Storm said...

ni pun nak join lorrr..gila tamak kan???ahaaaa ok bai,nak buat dulu segmen2 ni..heheee

MiSzy DiaN said...

@Siti nAdiA (NaSz) terima kasih sb sudi singgh :)

MiSzy DiaN said...

@Woofer Storm ko laa tamak! hahaha apa aku ikut, suma ko maw ikut.. ceyhh~

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014