Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Saturday, 9 April 2011

SEGMEN : MAHU JADI DIRI SENDIRI


SEGMEN INI DI TUTUP SUDAH ! 
bm aku teruk..ayat tunggang langgang..
TERIMA KASIH KEPADA MEREKA YANG SUDI JOIN SEGMEN INI..
LINK TERAKHIR AKAN DI PUBLISH ESOK OKEI :)
sila amik nie seorang satu ya~~ 


STICKY POST  
scroll ke bawah untuk entry baru  (n__n)Y

salam semua..
for sure, aku mengalami satu situasi krtikal yang di namakan kebosanan tahap gaban
jadi timbul plak mood maw buat segmen.. 
ehh ada kah orang maw join?
sila la join, kalu nda malu jak aku buat macam nie.. 
takda lah, saja nak kongsi pendapat dengan korang..
Mahukah korang jadi diri sendiri?
kalau mahu, sila jawab soalan di bawah : )



 sila letak header comel ini di entry korang
 tajuk | Segmen : Mahu Jadi Diri Sendiri
 jawab jak soalan senang nie nda susah mana pun ^.^

 ruang di dalam rumah yang menjadi kesukaan kamu?
 pengalaman pertama kali bersama sahabat karib kamu?
 tabiat buruk kamu yang cuba diubah?
 jika kamu menjadi guru sekolah, mata pelajaran apakah yang akan kamu pilih?
 bagaimana kamu memujuk / menangkan rakan kamu yang sedang menangis kesedihan?
 apa yang akan kamu lakukan apabila berada dalam keadaan marah?
 lagu rakyat atau lagu kanak-kanak yang cukup kamu gemari?
 lelaki / perempuan idaman kamu berada di depan mata, apa yang akan kamu lakukan untuk menarik perhatiannya?
 mata dan bibir kamu, mana yang kamu rasakan sering menarik perhatian orang?

banyak kah?
jawapan kamu mestilah berdasarkan diri sendiri ya.. jangan tanya orang lain..
kalau sudah siap paste kan link korang kat sini dan
 sesiapa yang join akan di masukkan kedalam bloglist blog ini..
tarikh tutup?
sabtu 9hb April 2011 | 11:59pm

165 comments:

nelly said...

kakak !!
nelly nak jawab !
nelly nak jawab !
hehehe . .
eh , kalau nelly lupa , bagitau balik !
mesi nak jawab !

Nour Akmal said...

tgh mlm ni ade mse akan join..
tahniah la..dh pandai buat segmen..gud2..=)

Dayana AZ said...

http://www.herstoriie.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

dayana joinnn :D!

♥ SyaHmi ♥ said...

SaLam, miszydian ..

http://syahmisygsyazwany.blogspot.com/2011/04/mahu-jadi-diri-sendiri.html

two_dots said...

da join . ;)

http://twodotszara.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

b a m b a m ' s said...

nak join.. pagi kang kul 8.30 autopost..eheheheh...

Irma A.Wahid said...

http://irm4blues.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

tu diaaaa.....bukak n baca adek ku syg~~~

♥ MinChun 민천♥ said...

adaka aku yg pertama?(bangga)hee~
http://minchun09.blogspot.com/2011/04/segment-mahu-jadi-diri-sendiri.html

b a m b a m ' s said...

nah CB punya link.. ngeeee~

http://bambam-story.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

alongxp said...

td tgk dayana join bnd ni,tp name kat komen xde org reply ni?hehe...nk join leh?

Nour Akmal said...

dh join..

http://jarijemariemas.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

Cik Diana said...

siap!!

http://miszydian.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

Cik Diana said...

salah pula~ hahah!

http://cikdianacolourfull.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

baru ngam! :)

aisyah Qaisyiah said...

dah siap!!!!hehe

http://miszqaisyiah.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

MiSzy DiaN said...

@nelly ai.. nak jawab.. haha.. kakak suda bagi link tu d fb.. jgn lupa jwb taw.. :)

MiSzy DiaN said...

@Nour Akmal tgh mlm baru free yaa.. hehe.. eayaa.. tq.. saja nak buat mcm ni.. cari kwn baru n nak buat bloglist baru kan :)

MiSzy DiaN said...

@Dayana AZ 1st! thanks join :)

ja luv sa 4ever said...

sudah siap

http://jaluvsa.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html#comments

cik najihah said...

join2..

http://miszydian.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

Hanis Azla said...

kalau ada kesempatan, insyaAllah nnt akak join yer..

Nour Akmal said...

thanks tau..=)

Nor Adzwaty Rokkafella said...

Salam adik manis hehehe...aku join jgk...
http://noradzwatyrokkafella.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

AsyhChap said...

http://asyhchap.blogspot.com/2011/04/mahu-jadi-diri-sendiri.html

Syafiq said...

Telah menjawab kesemua soalan...

http://apekblogger.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

ja luv sa 4ever ( ema_dil ) said...

thank ya dian.. t buat segmen baru plak hehehehe

NURUL NAJWA said...

tengs miszy dian jemput saya join contents ni.. saya nak join.. ekeke try saje.. haha ni my link..



http://crazytofullstop.blogspot.com/2011/04/segmenmahu-jadi-diri-sendiri.html

Nur Al-Hafila said...

dah join....

http://misssecreito.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

MiSzy DiaN said...

@♥ SyaHmi ♥ yes!! tq..sudah terjah pn:)

MiSzy DiaN said...

@b a m b a m ' s amboi.. main autopost plak dia.. ehehee

MiSzy DiaN said...

@♥ MinChun 민천♥ bukan yg pertama.. ahaha..

MiSzy DiaN said...

@alongxp lambat reply.. hehe.. jom laa join sekali.. nak? :)

Makbed said...

dah join....

http://www.makbed.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

Makbed said...

dah join....

http://www.makbed.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

missSandwich said...

Join juga <3

http://misssandwich1001.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

Cik Azizah said...

kak jijah join ni..

http://nurazizahyahaya.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

Rozuan Ismail said...

InsyaAllah ada free time,I will join this

diana said...

banyak nye soalan..:p

alongxp said...

@MiSzy DiaN nak..nak...tp mlm nnt ke...sok ke sy wat...

il ya na said...

wowowowo seronoknya nak join!

day_feda said...

http://dayfeda.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

mencube nasib..hehehe

KANTA MATA KELABU said...

dah menjoinkan diri.. huk3...

http://zarul90soul.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

MissNadh said...

yeay..saye joinn..^_^

http://coretanmissnad.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

ckozarith . said...

ck dah join, meh dtg tgk ye :D
http://kertascribbles.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

cik riffa :) said...

nak join jugak boleh tak? ;D

azizul said...

nak join boleh?

http://pedachepallar.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

GeminiGurlz said...

da join!!
http://bibie-mumui.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

miss nuratikah eika said...

dear!i join ur segmen.. :]

http://imnotaperfectgirl.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

nuraiyra said...

http://aiyranur.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

nuraiyra said...

http://aiyranur.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

ifnirsweet said...

http://i-am-ifnir.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

il ya na said...

dian i join!

http://ilanilyana.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

m0sHiE~ said...

join suda..

http://m0shie.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

niesa afrina said...

http://afrinastorytime.blogspot.com/2011/04/tajuk-segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

niesa join :)

MiSzy DiaN said...

@Hanis Azla akak hanis.. terima kasih yaa kalu akak sudi join segmen mcm nie.. :)

MiSzy DiaN said...

@Nour Akmal ur most welcome :)

KANTA MATA KELABU said...

tuan blog~!!! anda ada dalam entry ini.. jom la yang lain follow rul...

http://zarul90soul.blogspot.com/2011/04/terima-kasih-blog-ini-bukan-blog-pascal.html

MiSzy DiaN said...

@ja luv sa 4ever ( ema_dil ) insya allah, nati saya buat segmen lain pula :)

MiSzy DiaN said...

@Rozuan Ismail kalau nak join gak, dipersilakan :)

MiSzy DiaN said...

@diana byk soalan, byk laa jawanpan yg menarik :)

MiSzy DiaN said...

@alongxp hehe.. bila2 masa jak tp due date 9hb taw.. :)

MiSzy DiaN said...

@il ya na jom join :)

MiSzy DiaN said...

@cik riffa :) join jak :)

Diya Edhayaa said...

pg td jumpe kt blog CB, mlm ni dian lak invite. entry siap! hehe ;)

http://diyaedhayaa.blogspot.com/2011/04/segmenmahu-jadi-diri-sendiri.html

ja luv sa 4ever ( ema_dil ) said...

ala dian hehehehehe tu lau dari c dia lah yang bibir ni memikat heheheheh ( jaluvsa ) dian len ari nak buat segmen apa plak???

ntah lah napa aku suka sgt nak jadi cikgu math.. aku suka dgr lau budak2 mengirah cumel jak kan

ni nak lepak kat blog dian n baca komen n jawapan kwn2 blog yang len hehehehehehehehe

Mirull Ibnu Azman said...

join~

http://iammorecomplexthanyouthink.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

nelly said...

siap .header tak dapat ambik .tak ada untuk print screen kat komputer ibu .
=='
maaf kakak !
=(


http://nellythestrange.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

Ami said...

da siap!

http://animelovergirl.blogspot.com/2011/04/saya-mahu-jadi-diri-sendiri.html

atiqah said said...

http://nureqa.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

eqa join juga

kira kekuri said...

wahh mau jawab n join bole ka?? ~.~
hehe..salam perkenalan ^^

atiey azha said...

dear ! joinn . sy pun asal sabah ow . hehe . bah , hope lepas ni boleh jadi kawan r ..

http://putrisayangkamu.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

kira kekuri said...

hye! salam perkenalan ! join k? hehe

:DD

http://ctkiranamaku.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

amirahjamal said...

This comment has been removed by the author.

amirahjamal said...

This comment has been removed by the author.

Shamsuddin Amin said...

comey nyer si hijau...^^

shat said...

dian i join :)

http://shatpunya.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

Novelgurl said...

http://reality2fantasy.blogspot.com/2011/04/mahu-jadi-diri-sendiri.html

jOIN ^^

Siti Nur Fatimah Mohamad Ali said...

sy join gak..tapi tajuk entri lain..hehe..maaf yer wak..

http://sweetlips-fatimahali.blogspot.com/2011/04/assalamualaikum.html

Raji berkata said...

best nih ak try jawab nnti kalau ad kelapangan weh ;D

nikaviolet said...

nak join..

http://nikaviolet88diary.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

Puteri Ketenangan^^ said...

join!

http://puteriketenangan.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

salam jom join....
http://www.myaelqayreenaazryan.blogspot.com

nelly said...

tag akak : http://nellythestrange.blogspot.com/2011/04/giveaway-pertama-peony-pinky.html

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

salam dah join dah hantar link ok...
http://www.myaelqayreenaazryan.blogspot.com

CahayaCintaIlahi said...

hai salam
saya join ye

http://wwwcahayacintailahi.blogspot.com/2011/04/mahu-jadi-diri-sendiri.html

nanti ushar k tq ;)

amirahjamal said...

nk nk . huhu .
http://amirahjamal.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

Memo_Hazel said...

memo join cik dian. sekali gus memo follow. :)

http://memohazel.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

Aina Nadhirah said...

saya join !!

http://redraybane.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

Syuhadah Razali said...

http://syuhadahrazali.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

yes!dah join

Misliana Shafie said...

New in the house!!!


http://mysarah-aqeel.blogspot.com/2011/04/mahu-jadi-diri-sendiri.html

Sudi-sudi lah singgah yer...

http://mysarah-aqerl.blogspot.com

Nini D.. said...

join!!

http://sparklemaneh.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

Its Me ♥ Ashikin ♥ ™ said...

Shikin join (^_^)

http://namasayaashikin.blogspot.com/2011/04/segmenmahu-jadi-diri-sendiri.html

ann dhaniah said...

saya join! ;) http://anndhaniah.blogspot.com/2011/04/mahu-jadi-diri-sendiri.html

Ecah Ecot said...

ecah join jugee

http://ecahdenan.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

Ecah Ecot said...

ecah join jugee

http://ecahdenan.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

izzah said...

http://ezasazali.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

join jugak

alongxp said...

ok...da jwb da...huhu...
http://kakicandid.com/blog/2011/04/07/tajuk-segmen-m…i-diri-sendiri/

Gojj said...

nak join~ zassssssssss!! haha!

ain asyqin said...

done!!

http://ainasyqinjohari.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

MiSzy DiaN said...

@ja luv sa 4ever ( ema_dil ) hehe.. bibir tu ar yg memikat.. sama laa kita.. hihi.. ni jd ckgu math skolah rndah laa?? hehe.. lepak jom ramai2.. hehe

MiSzy DiaN said...

@kira kekuri join jak.. hehehe.. jom :)

MiSzy DiaN said...

@Shamsuddin Amin comel mcm tuan belog dia.. hehehe

MiSzy DiaN said...

@Raji berkata raji!! join taw..

Gojj said...

sudahh siapp! meh tgk tuan tanah.. ngeh2~

http://raplah-jingga.blogspot.com/2011/04/mahu-jadi-diri-sendiri.html

Hanees said...

Dah join :)

http://haneescerita.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

Fir Ikhwan Affandi said...

Salam. Fir nak join jgk la. Bleh ke? Hehe. Ni link nya. http://firikhwan.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

Aina Nadhirah said...

hehe ! yeke ? nama sama ? hehe.. kebetulan.. umor ank buah akk brpe ?

Aunty P Baek :) said...

yeay . da jawab !
http://lensapza.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

sekamar rindu said...

salam,...

nak join laaaaa....

Shella said...

betul ... akur

kakchik@ella said...

saya pun suka jadi diri sendiri .. takmo 'copy cat' org lain.

nabihancakap said...

aan suppport segmen!!! dah wat!!

http://nabihancakap.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

Woofer Storm said...

salam ...

sy dah join,best..hehee tQ

http://www.wooferstorm.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

follow sni^^

sireclipse said...

salam cik dian.. orang lelaki boleh join tak? hehehe nway salam perkenalan.. really enjoy jawab soalan segmen ni. here the hit: http://hatipunyapasal.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

MiSzy DiaN said...

@Aina Nadhirah anak buah saya, umo baru 6 bulan.. hehehe..

MiSzy DiaN said...

@sireclipse lelaki atau ppuan blh jak join.. :)

MiSzy DiaN said...

@sekamar rindu join jak.. esok last dahh.. hehehe..

MiSzy DiaN said...

@Shella ai? apa yg betul dan akur nie?? :)

MiSzy DiaN said...

@kakchik@ella copy cat skrg da famous kan kak :) tp kalu jwb soalan gni mna blh copy cat lagi.. :)

Kimi Yun said...

aiiiii,,,,,sye join segmen awk..:D

http://sakurayaki.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

☀ Izzaty Hedry☀ said...

join./...;)


http://cekedismanis.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

Miss Eiza said...

Saya join ni...hehehe *muka excited amat ...

http://missobsesi.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

myzasuki said...

followers ke 522
join segmen nih ea??

http://tulisukesuke.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

nurul nadia nasir said...

http://missnadianasir.blogspot.com/2011/04/mahu-jadi-diri-sendiri.html

nadia join!

nurul nadia nasir said...

http://missnadianasir.blogspot.com/2011/04/mahu-jadi-diri-sendiri.html

nadia join!

Arol Mubin said...

Eh, Arol pun nak join jugak yeah! :)

http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

farahinshabuddin said...

http://sayasukakucingcomel.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

join2~ ^^

eyjalukman said...

hello miszy dian ;)
eyja dah join taw .
menarik laa . hee
congrates ;)


http://eyjalukman.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

Piqah said...

This comment has been removed by the author.

Ifti Larina said...

done! :)

http://beautifulmonstaa.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ said...

ok..... join same... tgok!! kan ramai yg join!! haha

http://naurahnawwarah.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri-aje.html ..

nak buat lgi kene buat tjuk segmen yg best2! naurah akan join jugk!!!!!

Lady A said...

yaya join !

http://princesslieya.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

Rozuan Ismail said...

http://kringg.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

Sis Aieda said...

aieda nk join gak..

http://aiedasyid.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

Sis Aieda said...

aieda nk join gak..

http://aiedasyid.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

Sis Aieda said...

aieda nk join gak..

http://aiedasyid.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

nelly said...

ramai join !!!!!
hehe

caya lah kak !
=)

kak tak req ..
=)

Sis Aieda said...

http://aiedasyid.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

Sis Aieda said...

http://aiedasyid.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

Sis Aieda said...

http://aiedasyid.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

Sis Aieda said...

http://aiedasyid.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

Sis Aieda said...

http://aiedasyid.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

||aLeaSaRa|| said...

slm perkenalan !tak kira nak join jugak...baca jangan tak baca tau!

http://born2touchurheart.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

nulhazwany abdul malik said...

opps sekejap2. nak join..
best jugak segmen kak blog akak ni..

*adeh2 orang yang terakhir ke ni. hehe

MiSzy DiaN said...

@nulhazwany abdul malik hehehe.. join jak.. sempat lagi nie taw.. blum lg abis tp nak abis daa laa.. hehe

◕‿◕Syasya◕‿◕ said...

SaLam MiszyDian ,

http://syazwanyphinkeyz.blogspot.com/2011/04/mahu-jadi-diri-sendiri.html

Nazim Nasri said...

kita dah join :)

http://akunaziem.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

nulhazwany abdul malik said...

yes . siap2.. hehe

http://nulhazwanyabdulmalik.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

TERJAH SLOT BSS said...

BSS terjah segmen ni!!!!!!!!

http://akutetapaku85.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

Piqah said...

saya join :)

http://lolypopsxoxo.blogspot.com/2011/04/mahu-jadi-diri-sendiri-oh-yeah_08.html

Nurul Syazana Noorhijas said...

sempat tak zana nak join segmen ni ? nak join . :((

Nurul Syazana Noorhijas said...

sempat tak zana nak join segmen ni ? nak join . :((

sYaSyA uMaIrAh said...

http://shu-mairah.blogspot.com/2011/04/mahu-jadi-diri-sendiri.html

kite join ! :)

Nur Liyana J said...

saya sudah join ^_^

http://saya-suka-senyum.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

nurliyanaj said...

saya dah join ^_^

http://saya-suka-senyum.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

the GirL said...

wow... ramai orang join...
tak kira nk join juga....
hahahaha.. selamat ,menengok... wakaka
http://girlandsandal.blogspot.com/2011/04/mahu-jadi-diri-sendiri.html

m y z . z i e m a said...

join :)

http://myzziema.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

SyiRa SyaH!Ra said...

join jugak ye..

http://syahiraglew85.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

Cik Muda Sae said...

aih..dah nak tamat rupanya...... nah amik url aku cepatt cepattt...

http://sipenyapuburuk.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

sile semak jawapan yer..kihkihkih...~

Cik Muda Sae said...

http://sipenyapuburuk.blogspot.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

putERi-kAtEk said...

nak join!!!!!!!!!!!!!

http://www.puterikatek.com/2011/04/segmen-mahu-jadi-diri-sendiri.html

an_Nur said...

aaaargh! orang last ke?? sempat ag kan? huhu.. sy na joinnn! http://annurgayaukm.blogspot.com/2011/04/mahu-jadi-diri-sendiri.html

akubudakejut said...

hidupakusbgdakejut.blogspot.com
nie blog aku..harap sempat...

zakura said...

tak sempat nak join.ermmmmm

follow je la sni..heheee

MiSzy DiaN said...

@Nurul Syazana Noorhijas sempat jak typ dah tamat.. knapa nda buat post jak.. hehe.. tak pa laa.. len kali bley join :)

MiSzy DiaN said...

@akubudakejut org terakhir.. sempat gak.. :)

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014