Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Friday, 8 April 2011

Segmen : Prince Nak Promote Header Saya Yang Cantik Dan Hensem

sempat kah lagi join? last minit!



aku nak pertaruhkan header aku yang comel ini macam tuan dia juga.. 
oh pascal comel..


kenapa header aku patut jadi pilhan?
sebab ada blogger jeles ngan header aku yang comel ini.. hihi...
seriously, memang ada.. haishh ini header tempahan laa..
dan nda ramai yang letak cicak jadi icon header sendiri kan..

kategori?
perempuan 

done!
thanks hackerz91

8 comments:

pRiNCe said...

thnx tau sebb sudi join..:)
gud lark ye...:)

MiSzy DiaN said...

@pRiNCe orite.. ur welcome.. :)

nas said...

tapi kartun ni pun comel gak.. header ni nampak cute....
gud luck dian.. sori la sbb aku kurg aktif berblog.. byk keje bebb

MiSzy DiaN said...

@nas nas!! thanks yaa.. skrg ni aku free laa nak blogging sb praktikal.. tp lps ni ada kuliah daa, mybe dah kurang sket kot.. thanks yaa..

nas said...

yeke? besnyeee... aku ni bulan 5 baru free.. tupun kalau betul2 free.. isk3.. sedey la.. cm xde mase nk berblog.. fb dah aku ignore da.. :P

MiSzy DiaN said...

@nas bln 5 nie, aku kira free gak laa.. smpai bln 7.. hehe.. laaa knpa plak?? kmu cuti sem bila?? tp ko update gak pn blog ko kan?? ok laa.. daripada bersawang mcm tu jak?? hihi

Dayana Nasir said...

ape ni ape ni?? segemen ape ni?? macam nak join jugak. haha.. btw, nice header. greeen je..hehe

MiSzy DiaN said...

@Dayana Nasir segmen promote header.. hehehe.. join gak laa.. :)

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014