Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Tuesday, 19 April 2011

sumpah comel sangat-sangat!


salam blogger's..
semalam aku ada terbaca dekat satu blog nie, dia ada buat post pasal birthday cake versi teddy bear.. demn! sumpah comel gila² sampai aku nda sanggup maw makan.. rasa macam maw simpan ja tapi sayang jak kalu di beli nda di makan kan? hehe.. maw tengok? ~ comel (n_~)



 nie macam teddy bear dekat kedai Something Different.. ya! betul la.. hehe


yang nie macam kotak kat bilik aku jak.. serius! sama okei =.=



anak kucing sesat kali tapi comel kaler pink!


macam besa nampak kan? (n__n)Y


OMJ! kalu bagi sama anak buah aku nie ngam betul.. cute.. ada drypers lagi..


menarik perhatian aku! :)



dia maw kena panggang~ kesian :/


ballerina~ :)


geez~ hot and cool! 


sweet couple :)


demn! kenapa kau COMEL sangat sampaikan aku nda sanggup maw makan.. hahaha.. bila aku search di Google, banyak lagi yang hot and hangat.. memang comel sampai korang rambang mata bila tengok tapi ada kah yang buat cake macam nie di Malaysia.. kalau ada aku maw order! serius~ tapi dalam mimpi hahaha.. saja bawa kamu jalan² cuci mata.. nda kan maw tengok benda nda elok jak kan? selamat berlapar dan mengidam~ :)


p/s : kalau aku ada bf, sure aku suruh dia belikan macam nie untuk aku.. ada sesiapa yang maw jadi bf aku untuk sehari jak? :P




Photobucket

26 comments:

sarah mohamad said...

cooooomel. eh ni kek ke? sayang nak makan sbb coooomel sangat.

Cikgu Fikri said...

EH, SURUHlah nizam belikan..
huhuhuhu :)

deDetz said...

hehehe.sadap juga tu kek..harap rasanya sama macam rupa nya hehehe =D

b a m b a m ' s said...

dian.. bukan kau ada BF ka? Mr. Angkuh tuh sapa? errrrr..

cuba kau tengok kek design human.. gelik kau mahu makan.. hehehe.. :P

MiSzy DiaN said...

@sarah mohamad ah'ahh nie kek laa.. hehe comel kan.. sayang jak kalu nk makan.. mcm nak simpan jak nie.. hheee

MiSzy DiaN said...

@Cikgu Fikri amboi fiq.. hahahaha.. tggu laa gaji dulu :)

MiSzy DiaN said...

@deDetz hahahhaaaa.. kalu rupa jak lawa tp nda sedap.. ermm nda guna jua kan.. heheeee

ann dhaniah said...

comeinye!!!
nak yg anniversary tu.. ^_^

MiSzy DiaN said...

@b a m b a m ' s bf? hahahaa aku mana daa bf.. single mingle ni.. hihi.. Mr Angkuh tue? tu ex aku.. hehehe..

design human? weyyhh tgk pn aku nda maw taw.. hahaa

MiSzy DiaN said...

@ann dhaniah ann! suruh bf belikan.. hehehee

JIJI YU said...

nak seketol weh

Miza Yusof said...

comelnya. rasa sayang sangat nak makan sebab terlampau comel :)

nelly said...

commmmmeeeeeeellllllll

sayang nak makan ~

mykhalis said...

sangat minat dnegn teddy ek.. hehe.. saya da yg besar orang satu kat rumah..saje mau kasi kamu jeless

MiSzy DiaN said...

@JIJI YU beli arr sendiri.. ni bkn free arr.. :P

MiSzy DiaN said...

@Miza Yusof hehe syg kn kalu nk d mkn.. sb comel sgt2.. hehee

MiSzy DiaN said...

@nelly dik.. bkn jak comel tp nda mampu maw beli gak.. hahaaa

MiSzy DiaN said...

@mykhalis grrrr~ jeles nie siapa yg ada teddy bear taw..

MamaEma said...

comelnyer.... selalu tgk animasi kartun jer...yg ni lain sikit...tentu pricenya boleh tahan

saya YANA said...

haha... makn yang bawah je..teddy nya simpan.. hehe...

Double N said...

sehari je? hahahah

Raji berkata said...

ak snggup!!
hahaha kalau bf kau beli kau xsnggup makan ak boleh tlg!
ngahahah

MiSzy DiaN said...

@MamaEma kalau daa cantik mcm ni tentu laa harga dia mahal sgt kan.. hehehee

MiSzy DiaN said...

@saya YANA hehehehe.. ah'ahh kan.. mkn yg bawah jak, yg teddy tu d smpan.. hihi

MiSzy DiaN said...

@Double N kak norfa.. sehari jak.. mana blh lama2.. hahaaa

MiSzy DiaN said...

@Raji berkata hahaha.. ko snggup apa? jd bf aku? hua3..

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014