Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Monday, 11 April 2011

surat cinta buat pensyarah

ini bukan surat untuk setan.

salam selasa day buat semua blogger~ hari nie hari special taw sebab lecturer yang kasi bangun aku tadi untuk pergi kerja. demn! awal jam 8 pagi tadi dia sudah call tanya di mana ofis sebab dia on the way sudah padahal dia telah kejutkan aku dari tidur~ (n__n)Y terus dengan kelajuan semaksimum 180km/j aku bersiap dan pergi ofis.. nasib la dia cakap dia datang kemudian sebab aku bagi alasan yang aku keluar pergi urus check orang, maka
KENA KASI BANGUN OLEH LECTURER~
so nie surat khas buat lecturer yang akan datang melawat nati,



dear lecturer yang hensem lagi baik hati,


surat di mulakan dengan gambar khas saya buat sir berdua.. sir nampak kan betapa tekunnya saya meng-update buku laporan saya, baru jak tadi nie :)

terima kasih sebab menghantar surat faks tiga minggu yang lalu dan surat tue juga telah buat hidup saya jadi hura hara sekejap sebab saya sudah panik nie di sebabkan buku laporan saya masih kosong pada permulaan bulan praktikal dan juga lansung ndada cop apa lagi sign dari GM saya.. ya, saya taw saya sempat berfoya² berliburan di ofis nie memandangkan muka saya yang selalu online di facebook apa lagi di blog, mereka pasti rindukan muka saya yang comel nie.. 

sir yang hensem,
sila jangan baca habis saya punya buku laporan ya sebab saya cuma copy paste jak tue.. kebanyakan kerja yang saya lakukan semuanya adalah sama dan berulang² kali maka sebab itu saya copy paste jak tapi saya bukan 'copy cat' okei, itu kan hasil kerja saya sendiri walaupun pada asalnya saya maw copy hasil kerja orang lain tapi nati nda berkat pula kan sijil praktikal saya nie :)

sir yang mengajar subjek account, 
percaya lah, sepanjang saya praktikal kan saya sentiasa lakukan tugas dengan cermat walaupun banyak kali sudah kena ceramah oleh GM, tapi saya kuatkan hati dan terima teguran dengan mengambil intipati yang positif dan sekarang GM saya sudah tawarkan saya jadi PA di sana walaupun sekarang saya masih praktikal :)

kedua² sir yang hensem dan baik hati,
sir jangan check buku laporan saya lama² taw, sebab nati tropot lah semua aktiviti harian saya iaitu berblogging dan ajar kawan² saya berblog. sekarang nie classmate saya hampir 10/34 yang sudah  ada blog.. nda lama lagi akan ada yang menyusul ~

okei sir? sir jangan tension² taw masa melawat saya sebab ofis nie berada dalam keadaan huru hara sket di sebabkan kejadian banjir lalu, so saya mohon maaf di atas kesulitan yaa.. dan juga saya mohon maaf sebab saya sendiri yang cop buku log nie dan juga sign.. bukan nda maw bagi GM sign tapi dia sibuk bhaa sir.. nati kalau saya last day sudah, saya suruh dia sign buat kali pertama dan terakhir okei sir? (n_n)Y


p/s : hari ini adalah kali ke-3 saya memakai baju kurung sebab saya biasa sudah pi opis pakai thirt dengan jeans . nda jadi maw pakai baju kurung, pakai blouse jak sebab tadi kelam kabut suda..
p/s 2 : tropot ialah kedapatan.

sekian terima kasih,

yang comel,


dian munira
07DPM09f1023

32 comments:

MissNadh said...

hehe dian..kalau lecturer tu bce surat kamu ni abes kamu bha..

saya time praktikal dlu buku laporan tu time nak mintak cop baru isi..huhu

Cik Diana said...

huru hara hidup kau hari ne aa~
sepa sruh tangguh2 lagi lporan~ ish3~

selamat maju jaya la babe! haha~

MamaEma said...

nanti hantar entri ini kat lecturer tue...

emieysandra said...

moge sir awk berlembut hati..huhu

Memo_Hazel said...

buku report memo tggl beberapa peratus lagi nak siap, buku log pun, tggl 4 helai muka surat belum di isi. :)

MiSzy DiaN said...

@MissNadh hihi nda jua tu lect nmpk ni entri.. tp kalu dia nmp pn, buat besa jak laa.. hehee

MiSzy DiaN said...

@Cik Diana diana! hura hara pasal awl laporan tu nda da kerja bhaa.. jd kosong laa. tu laa psl.. pastu dia lg kasi bgun awl pagi tadi.. nahhhh... hahahahaa

MiSzy DiaN said...

@MamaEma nati lect tue dtg, bg tunjuk ni entry kt dia.. hehehe

MiSzy DiaN said...

@emieysan dra amin.. harap2 dia lmbut hati nati kt saya :)

MiSzy DiaN said...

@Memo_Hazel memo, full laporang mmg nda buat lg tp daily report mmg update setiap hari :)

Memo_Hazel said...

memo penah tggl nk update log book, cek2, tak ingt da nk update apa, so, memo update tiap hari jer laa. heheh.

b a m b a m ' s said...

dian.. "tropot" tuh apa bah? hehehehe..

letchurer.. suruh budak ini repeat praktikal.. dia malas nie.. asyik berblogging sajaaa..

hahaha

Shairazi Saidin said...

Caiyok caiyok!!!!!

http://shairazisaidin.blogspot.com/2011/04/remaja-tanya-shai-mars-jawab.html

Nisa' Pasir Gudang said...

tag lecturer tu suruh dia bace :)

Shamsuddin Amin said...

jgan bha huru hara...
chilll... =P

hanisa sabrina said...

hahaha . apalah dian . :P
nanti lecturer baca betul2 mcmna ?

Cik Nathrah said...

hahaha. cuba hantar surat ni betol2. baru best ;p

MiSzy DiaN said...

@Memo_Hazel heehe.. memo.. skrg ni kena update ari2 daa.. kalu nda, mmg nda ingt lnsg tue.. hihi

MiSzy DiaN said...

@b a m b a m ' s hahahaha tropot itu ialah kedapatan bhaa.. hehe.. alaa kalu blogging pun, kerja tetp jln gak hihi

MiSzy DiaN said...

@Shairazi Saidin khamsahamida :)

MiSzy DiaN said...

@Nisa' Pasir Gudang lect tue tiada blog.. hihihi..

MiSzy DiaN said...

@Shamsuddin Amin nda suda huru hara nie.. :)

MiSzy DiaN said...

@hanisa sabrina rasanya dorg daa bca kot sb dah auto ping nie blog kt fb :)

MiSzy DiaN said...

@Cik Nathrah nati laa.. tggu tamat LI dlu.. hihihii~

b a m b a m ' s said...

@MiSzy DiaN
"kedapatan" tuh pulak apa bahhh?? hahahahah.. kau nie.. hahahah

MiSzy DiaN said...

@b a m b a m ' s aik?? kedapatan tu macam ketahuan laa.. erm mcm na erk.. alaa tropot tu mksdnya dia da pt taw laa.. :)

b a m b a m ' s said...

@MiSzy DiaN
ohhhh.. baru aku kedapatan.. (betul ker ayat?) hahahahah

MiSzy DiaN said...

@b a m b a m ' s erk.. bukan mcm tu..
contoh laa kan, dian nda taw yg CB ni ada bf, sekali tjumpa CB ngn bf pi dating.. nahhh tropot dating.. hahahaha..


atau tropot sudaaa di CB suka otramen.. hehehe..

fadhdeela said...

br nak wat errkk..sama la ngan dak praktikal deela..lecturer nak dtg br nak suh bg deela sign..baikk den baik hatii sign kan la jugak mlm2 xde keje tu hihi :P

meh sini: Beautifulnara Ngah Problem ke??

MiSzy DiaN said...

@fadhdeela hihi.. laaa ni penyelia kaaa??

footballfootballfootball said...

Trip buat report.. pdhal ari tu kena lawat, ari tu jua bg seap.. hahaha

MiSzy DiaN said...

@footballfootballfootball dui.. hahahahaa... aku buat kesimpulan bhaa tue. hehehee

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014