Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Friday, 29 April 2011

TAMAT ~ Dayana Az dan Miszy Dian buat LUCKY DRAW!




11: 59 pm
dengan ini di sahkan bahawa 
telah tamat dengan jayanya ~ (n_n)Y

tiada lagi sebarang penyertaan akan di terima.
senarai nama peserta akan di keluarkan pada esok hari 
bersama hadiah² yang bakal di menangi.
sila amik perhatian !
seperti yang kamu sedia maklum, hadiah telah bertambah menjadi 10 pada entry yang lepas dan sekarang, kami baru sahaja buat keputusan, jumlah pemenang lucky draw kali ini adalah 
12.

banyak hadiah, tapi nda lah seGrand hadiah contest nie, cuma rezeki tengah mencurah² bak air paip, so apa salahnya nak bagi 12 kan? ke korang nda maw? hehehe~ :)
yang penting hadiah tersebut simple dan comel macam kami berdua
(n__n)Y

okei,
nantikan senarai nama pada esok hari dan sila bagitaw dengan segera if nama kamu tiada..
check link tue ok? 
hadiah? tunggu lah malam esok..

terima kasih kerana sudi menyertai Lucky Draw kami.



Photobucket

27 comments:

Realiti Imaginasi Untuk Inspirasi said...

xsabo den...ehehe

Dayana AZ said...

hehe bestnyee :) . coklat sedap !

*47!k@# said...

wahh..kirenye sume org dpt la nii??bestnye..xsbo nii..

MiSzy DiaN said...

@Realiti Imaginasi Untuk Inspirasi hehe sabar2.. :)

MiSzy DiaN said...

@Dayana AZ mmg laa sdap.. handmade kan :)

cik najihah said...

nk tau..x saba huhu

amira aihara said...

huahuaaa..g tau esok erk...xdpat la sye nk online sbb g camping esok ..huhu

Lady A said...

wuuutt ~ wuuutt ~ cpt2 . . mao tgok list . . :P

saya YANA said...

alhamdulillah murah rezeki tu... (Yana nk cekelat putih eh...)haha... macam dapat je...

nananaDya said...

xsabo...arap2 dpt la adiah tu...

Aliff Haikal said...

saya harap saya the ' lucky one '
amin ;)

MiSzy DiaN said...

@cik najihah sabar erk.. heheeee

MiSzy DiaN said...

@amira aihara erk.. camping? result kuar minggu dpn.. tkpa, if awak menang, kmi akan tggu respon dr awak k..

MiSzy DiaN said...

@Lady A hehehe sabar :)

MiSzy DiaN said...

@saya YANA coklet putih takde laa dik.. hehee..

MiSzy DiaN said...

@nananaDya hehe insya allah.. kalu da rezeki.. ada laa tue :)

MiSzy DiaN said...

@Aliff Haikal harapnya :)

ifnirsweet said...

waaa..xsabarnya..

.................cP~ said...

salam..
dup dap dup dap..

^^eKaTiKaH^^ said...

jeng jeng jeng...sapewkah yg bertuah itu??..huhu

terataiflowerz said...

nak!! hihi

Emma said...

dian... bagi ema menang..huhuhu

Cik Azizah said...

wee~~ nama jijah dah ade...dup dap dup dap je...

tikusdalamlab said...

nak jugak nak jugak! :D

.m y z. said...

wah tak sabar nak tau pemenang! hehehehh

HonEyBuNNy said...

sama2 kasih...

fuhhh..ramainya yg join...;-)

Woofer Storm said...

header satu tuk sy..lalalaa~

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014