Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Thursday, 28 April 2011

Teka-Teki by Cute Mum

klik banner

tadi siang dah cakap awal² ngan cute mum nak join teka-teki nie, even dah last minute and seriously, aku terblurr~ sket ngan syarat² dia. besa lah, mood nak tamat praktikal memang macam tue.. hehe..
start mengeledah jam 12:30am dan tamat 12:46am
kejap jak kan 
(n_n)Y

soalan teka teki

1. Sudah berapa kali Dania menonton Movie di Panggung Wayang?
2. Berikan semua Tajuk Movie yang telah Dania tonton.
3. Berikan sekali Tarikh Dania menonton Movie tersebut.


jawapan

1. sudah 3 kali Diana menonton movie di panggung wayang.
2. RIO , Hop , Aku tak bodoh
3. Rio - rabu, 13 April 2011 , Hop - khamis, 31 Mac 2011 , Aku tak bodoh - isnin, 13 Disember 2010


p/s : ada satu wayang yang dania nda jadi tengok iaitu pada
khamis, 21 april 20111 - the roomate,  sb dania under 18teen

okei done!



5 comments:

Cikgu Fikri said...

dian..
wah..ko buat analisis ker pasal dania ni?
huuhuhuh..
mmg terbaek..
ooooooooppppppps..
tadi aku tgk THOR..
serius best! :)

MiSzy DiaN said...

@Cikgu Fikri hahahah sengal ko fiq.. aku mmg maw tgk nati cerita tu, tp nati laaa.. tggu aku free dlu.. hehee

Cute MuM said...

tq sudi join,,
tapi jawapan hantar kat komen box entri Teka-Teki tue yer..
senang nak chek..
TQ

MiSzy DiaN said...

@Cute MuM dekat sticky post tue kaa?

nida husna said...

gud luck ")

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014