Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Monday, 23 May 2011

Contest Treasure Hunt Online Season 3 | Jom menangi hadiah menarik




Ini adalah STICK POST
sila scroll ke bawah untuk entry terbaru



Mynewshub baru sahaja membuat beberapa aktiviti menarik yang menawarkan hadiah cukup lumayan seperti 'Komen dan Menang' dan 'Treasure Hunt Online' yang baru sahaja memasuki musim yang ke-3 yang akan bermula pada 9 Mei 2011 ini. Bagi yang tidak mengetahui, Mynewshub merupakan satu portal berita yang baru sahaja di lancarkan.

Hadiah Pertama: 1 x Macbook Pro  
Hadiah Kedua: 1 x Nikon D3100  
Hadiah Ketiga: 30 x Voucher Petronas RM100
Treasure Hunt Online memerlukan korang mencari jawapan berdasarkan petunjuk yang terselit di dalam berita Mynewhub dan kumpulkan semua jawapan tersebut sebelum tarikh tutup penyertaan. Jawapan yang di cari adalah tajuk berita, mudah kan. 



kalau rasa nda yakin maw join, korang komen jak di mana-mana berita Mynewshub, dan hadiah yang menarik menanti korang sekiranya rezeki tersebut berpihak kepada korang. Alaaa~ komen dan menang, senang bukan :)

syarat penyertaan Terasure Hunt Online ----> KLIK SINI
untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut





p/s : Sila LIKE post ini, korang kan baik hati dan comel macam aku :)


Photobucket

48 comments:

sweet stalker said...

wohoo, hadiah dye best kot! nak try tgoklah..huu

.m y z. said...

dah like! ;)

syufaa said...

hihihi..mcm besh je!

^^eKaTiKaH^^ said...

wah..menarik..hehe~~

syuwai said...

wow~

nak try gak la nnti..hehe

thanks 4 the info ^^

MiSzy DiaN said...

@sweet stalker join laa.. just komen jak pn.. kalu ada rezeki, mgkin blh menang :)

MiSzy DiaN said...

@.m y z. tq for like :)

MiSzy DiaN said...

@syufaa syufaa.. join nati.. :)

MiSzy DiaN said...

@^^eKaTiKaH^^ dear, jom join :)

MiSzy DiaN said...

@syuwai try on it.. mmg menarik.. just komen jak kalu tak nk ikut treasure hunt.. hehe.. ur most welcome :)

IQ = Iez Qis said...

da like! gud luck tau dian!

b a m b a m ' s said...

aku dah klik dian...

hhahhaha..best ker adiah nie?nak usha lar kejap..kekeke

cik blink blink said...

hadiah no 2 tu...best la

MiSzy DiaN said...

@IQ = Iez Qis tq iq :)

MiSzy DiaN said...

@b a m b a m ' s CB.. hadiah best2 okei.. join jak .. :) mana taw ada rezeki..

MiSzy DiaN said...

@cik blink blink ah'ahh.. rasanya ramai kot nak jadi no.2 hehee

Ini Kisah Tia said...

bhaaa ! macam siyuk ni tau dian ..

Woofer Storm said...

mcm best je ni.heeeee gud luck^

MiSzy DiaN said...

@Ini Kisah Tia atie, join laa.. :)

MiSzy DiaN said...

@Woofer Storm gud luck jak? join laa skali.. :)

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

dik jom join GA http://www.odahone.blogspot.com

CIK TOM said...

bestnya hadiah contest ni...good luck sayam!

sori baru reply comment dian di blog ciktom..

Amoi said...

hadiah dia lumayaaannn

wwwwuuuu

Cikgu Fikri said...

dIAN,
aku nak tanya,
knp kalau pki komen moderation, entry yang lama-lama pun ada org komen?
knp ek?

anyway, bagus promotion entry ko ni.. tapi..
tapi..












































































AKU TAK DER FB!!!!!
TAK DPT NAK JOIN! :(

Cikgu Fikri said...

eh dian, tapi aku rasa yang entry lama tu, org komen sbb entry tu yang diPUBLISHKAN balik semula..
sebab kadang2 aku tgk, entry kat blog ko, even ko dah publish lama.. tapi kadang2 dia publish kan semula jadi baru..

lagi 1, aritu ader sorang blogger tu komen kat blog aku,
dia tanya:

FIQ, NI BUKAN ENTRY LAMER KER?

cmner ek?

MiSzy DiaN said...

@MYA EL QAYREENA AZRYAN kaka... nati saya join.. :)

MiSzy DiaN said...

@CIK TOM its okei cik tom :)

MiSzy DiaN said...

@Amoimmg lumayan.. join laa.. :)

MiSzy DiaN said...

@Cikgu Fikri ko pajak lot komen aku ?? hehehe.. nda taw.. mybe setting dia mcm tu.. guna laaa.. okei apa.. hehhee.. buat laaaaa fb :)

MiSzy DiaN said...

@Cikgu Fikri aku tak taw pula mcm tu.. tp try guna laa.. tk jadi mslh pn kalu jd mcm tu kan.. entry aku, semua baru.. mana daa yg lama.. kalu ada yg lama pn, aku wat blik.. hehehe..


yakin jak :)

lebh baik guna cmmnt mode :)

nananaDya said...

nnt kter join ye dear...=)

cik najihah said...

ada..tapi sy uplod lambat sikit after exam..sekarang bz final..
tunggu ye :)

~Nabilah~ said...

mcm best jer...hehehe

Fyqa said...

fuhh hadiah gempak.. adehh

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

nak jugak cik dian!!!

MiSzy DiaN said...

@nananaDya bila2 jak blh join nie :)

MiSzy DiaN said...

@cik najihah ooh, okei :) sy tunggu k..

MiSzy DiaN said...

@~Nabilah~ mmg best pn.. jom join ramai2 :)

MiSzy DiaN said...

@Fyqatersangat laaa gempak.. join laa :)

MiSzy DiaN said...

@muhammad iqbal hakimi bin tahir jom join iq :)

Diana Jamal said...

Hadiah best!! mesti join!! huhu

kira kekuri said...

wow~Nmpak mcm best :D

MiSzy DiaN said...

@Diana Jamal join laa.. mmg best pn :)

MiSzy DiaN said...

@kira kekuri hehe jom join ramai2..

azrinrahim said...

wah mcm nak join jer..nak dpt no.2 pon jadi..haha sebb nk nikon d3100.. qlopon dlaam prosee nk dapatkan dslr tu..huahaua

JIJI YU said...

aku nak join jgk weh..ahaha..

cik ayin said...

hadiah dia syok abess :)

CahayaCintaIlahi said...

WAH MACAM BEST NI HUHU :)
TQ EK UNTUK INFO NI DEAR ;))

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014