Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Monday, 2 May 2011

Keputusan rasmi pemenang | Dayana Az dan Miszy Dian buat LUCKY DRAW!

Assalamualaikum,

 berdasarkan entry semalam, hari ini adalah keputusan rasmi Dayana Az dan Miszydian LUCKY DRAW. sebelum itu, terima kasih sangat² kepada mereka yang sudi menyertai lucky draw kali nie :) nda maw cakap panjang², kamu bukan maw baca jua~ semua maw tengok result hehehe.. so here's da full result.. 



click pada gambar(link)  untuk ketahui siapa pemenang if gambar nda jelas :)

pemenang no.12
keychain made in sabah


pemenang no.11
keychain made in sabah


pemenang no.10
keychain made in sabah


pemenang no.9
fridge magnet kecil


pemenang no.8
fridge magnet kecil


pemenang no. 7
keychain felt craft



6 pemenang lagi?
pergi ke blog Dayana Az segara 
sebab peluang kamu untuk menang masih ada :)

bagi kesemua pemenang,
tahniah sebab korang yang bertuah dan bagi yang lain, 
korang pun bertuah juga cuma tiada rezeki,
jangan sedih ~ :)
nati kalau kami buat lagi, bagi 20 hadiah pula :)

sila emailkan butiran berikut
nama, email, blog, no telefon dan alamat
ke dianmnr91@gmail.com
sebelum 16 Mei 2011
atau cabutan lain akan di buat sekali lagi sekiranya kami tidak mendapat maklum balas dari pemenang


pesanan :

PEMENANG KEYCHAIN FELT CRAFT sila EMAIL , Dayana - dayana.az93@gmail.com

PEMENANG HEADER PULA SILA EMAIL , DD BSHOP - ddbshop3@gmail.com DENGAN TAJUK EMAIL - HADIAH SAYA DARI LUCKY DRAW. Email perlu berserta gambar untuk header, tulisan pada header, tema header (cute, gothic, etc.), link URL blog nak letak tak pada header? , dan sertakan maklumat apa2 lagi yang berguna. Kalau nak lebih detail , please visithttp://ddbshop.blogspot.com/ dan click PAGE - CARA TEMPAHAN.

PEMENANG HAND MADE CHOCOLATE and OTHER KEYCHAINS sila contact Miszydian

KAMI BERI MASA, SEHINGGA, 16 MAY 2011 untuk RESPOND, sekiranya tiada respond, NAMA BARU AKAN DIUNDI, so kepada yang tak menang , just look out kalau korang pulak kena sebut oke ! 

Photobucket

23 comments:

mizzkechique said...

ala...xdpt jugakk...

saya YANA said...

Yana tak dapat ke?.. haha... kurang bernasib baik.. tape2.. pasni buat GA lagi eh.. haha....

.........cP~ said...

salam.

ala.. tak menang.. huhu.. ku kecewa..

echaRierie said...

waa..congrats to all the winners ~
;D

M a W a D D a H said...

yahhooo...ada dlm senarai...:) nati adah emel k alamat tue...:)

thanks ya!! terharu....

b a m b a m ' s said...

mana nama aku diannn?!! T_T'

hehehehe

missSandwich said...

Alhamdulillah~ MD, thanx sbb anjur lucky draw..my 1st win!! Hoyey~ Sy akn emel butiran ke gmail awk segera..Thanx2!! =)

b a m b a m ' s said...

nie pon sama....eh dian..apesal aku kira pemenang dia ada 4 je ek??
no 11 & 8 xde pic or kat pc aku tak kuar?ahhahaha..

Shahiraa Aqilah said...

hoyeah2x! hehek. kna emel dayana? :P

Ezrin Athirah said...

Alaa , nama kita tak de :(
Tak apela , bukan rezeki kite kan ?

Congrats dkt sape yg bertuah :D

Golden Rose said...

x kuar pun pic pemenang no 11 & 12

nananaDya said...

alaaaa......xde rezeki la...

syufaa said...

waaa..tahniah2! huhu..xde rzki.. :)

.m y z. said...

makcik ku mawaddah tu menang??! ni tak leh jadi ni :(

||aLeaSaRa|| said...

HYE SIS!TQ SGT2.KITE TERKEJUT MYZ TGLKAN KOMEN DAN BTHU MENANG.SUKA..SUKA...TAHNIAH PADA SEMUA PEMENANG DAN JUGA TAHNIAH KPD YG JOIN.

Cik Azizah said...

alaaaaaa...xde rezki..huuuuuu :(

terataiflowerz said...

hermm xde luck la pulak....cedih..lain kali wat lagi eh..cnfrm masuk

tikusdalamlab said...

yeay yeay i menang! thanks sayang!
alhamdulilahhh *excited.weeee :DD

asma nur atirah said...

alhamdulillah menang. first time menang contest nih. hehe :) thnx !!

NURUL NAJWA said...

Alhamdulillah.. dapat header.. heee~ tengs to MD and dayana az..:D

eyjalukman said...

congrates . wahhh , tk dpt . hha
bestnye tgk org menang hadiah ;)

||aLeaSaRa|| said...

hye sis!!jom baca n3 ni tanda terima kasih ^-*

http://born2touchurheart.blogspot.com/2011/05/terima-kasihsyukranyehaaaaa-kite-antara.html

ilanilyana said...

got no luck this time. huuu

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014