Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Monday, 2 May 2011

selamat tinggal buat sementara waktu wahai blog ku


tamat sudah LUCKY DRAW dan keputusan pun dah keluar kan ~
tahniah buat mereka yang menjadi pemenang dan mereka yang tidak menang, 
jangan lah sedih. nak buat macam mana, dah tangan adik ku yang memilih kesemua nombor tersebut.
dan aku?
jangan tanya kenapa, rasa lain sekejap..
uhuhuhu~ nak bawa diri laa buat sementara waktu
sunyi blog nie nati? hurmm~ memang sunyi pun..
tq buat mereka yang sudi singgah.
nati aku datang balik, aku nak wat review blog pula
hahaha..
angin betul laa.. entah apa sudah yang aku tuliskan nie..
k bye3






Photobucket

24 comments:

deDetz said...

hehehe..releks bha kak =)

mizzkechique said...

kenapa lak ni??

b a m b a m ' s said...

nak 1st di-review!! hahahahah..

Shahiraa Aqilah said...

uii.. uii.. jgn ba trauma..

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

cepat balik.jangan tinggal lama2..keh3 =D

syufaa said...

olohhh..huhu..awat trauma?
nmpk sgt xfollow cite nye..aiyokkk~

=.="

.m y z. said...

sedihlaaa. nak g bertapa lah mengubat kesedihan. sobsobb.

nanti sbelum publish psl nak buat review inform dlu tau. nak jd yg first. haha.

.........cP~ said...

salam.

gee..jangan la trauma lama2. lepas dah tak trauma buat contest lagi ye? hehe

ann dhaniah said...

la..nape dian? ann baru je kembali ke dunie blog nie..huaaaa!! T___T

Nasriq said...

lho? nak lari dalam gua ke?

myzasuki said...

lorr..nak gi mane nih?
haishh =.=

Woofer Storm said...

tak kira,nak header free gak dari dian..heheeee

adan said...

rehat dulu bah.. review blog? menarik..!

Novelgurl said...

eh dh pergi ke ? mengapa kau pergi..mengapa kau pergi.. > <

Aisyah Qaisyiah said...

alahai...ko nak g mn pulak ni dian???

Fyqa said...

awatt....

Ini Kisah Tia said...

hahaa ! nda habis lagi trauma mu nong ? ngee

mykhalis said...

alaa..salah takpe..tak ramai orang perasan,,hehe..jgn menghilang lama2 tau

Dayana AZ said...

kak dian nk wat review?
ti ajak eh hehe,
btw dah siap dah

http://www.herstoriie.com/2011/05/saat-dayana-az-rajin-untuk-review.html

ezzah said...

dian , saya baru rasa jd macam dian td , tapi guna laptop my mum la lasa tu . comment tak ad scroll tepi . tapi tyme tu sy guna mouse . just scroll dekat mouse je la da boleh baca comment . tak payah bukak besar2 dah pas ni . but tak tau kalau problem kita sama ke tak . hehe

mary ann ;) said...

nape nie cik dian?? huhu

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said...

kenapa ni..
jap aku susah nak hadam ni...

~Nabilah~ said...

jangan lari lama2 sangat tau...kihkihkih

MiSzy DiaN said...

@deDetz relaks sudaaaa nie.. hehee

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014