Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Monday, 4 June 2012

1st Classmate Wedding

haippp! i'm back with my old hobbies which is blogging with the non-stop. HaHaHaa silly me. I think i've been left this site for a few months or year maybe. such a long long time ago haha. Okay, forget about it, now masa untuk sharing and memorize balik kejadian-kejadian yang telah berlaku selama nie. First at all, my 1st classmate wedding ( officially) cos kami kena invite kan, even sebenarnya ada sorang lagi member yang da kawen dalam diam tapi tak bagitahu. 

Congratulations Noorsuhaira and her husband Redzuanizam. 

Two words, excited and alhamdulillah sebab kawan saya sudah maju setapak ke hadapan. rasa macam nak nangis pun ada sebab macam tak percaya jak member dah kawen. HaHaa. sekarang pun macam dah ramai kawan yang satu umur kawen muda or awal. especially, ada classmate time primary dulu yang awal-awal lagi dah kawen after SPM. well, dorang pun couple since darjah 4. lagi hebat, dah jodoh kan ^^,

cakap pasal Suhaira, semua orang memang dah agak yang dia akan 1st kawen after SPM. siap beating lagi time form 5 dulu. Haha sepa lah yang join beating tue. then kami masih ingat lagi, themes wedding dia nanti ialah maroon. and betul-betul ni themes wedding dia kaler maroon. perghhh! makan ayat! Hahaha


kami ingat nak buat reunion tapi wedding Suhaira tapi ramai yang tak dapat nak datang, so takpa la.. kira nie 1st reunion after SPM. Haha itu pun campur sekali dengan Fazari yang sudi datang dengan wife and baby dia yang sangat sangat comel. maybe next wedding, baru la kot ramai yang datang tapi tak taw lagi who's next haha. bila sampai sana and berborak dengan dorang, satu soalan wajib and femes.
lepas ni turn siapa pula? 

bila dah kena tanya macam tu, semua lah tak nak ngaku. ye la, jodoh belum ada lagi pun masih kerja and masih belajar kan haha. btw, yang pastinya lepas ni turn adik aku lah. haha tu kompom sudah. 


pelamin dia lawa and aku pun da start berangan nak pelamin macam ni haha.



fazari and his wife yang comel. hehe. 



the guys yang masih bujang trang tang tang. kecuali fazari haha.




rasa macam sebak pun ada, sebab umur dah makin nak tua padahal baru 21yr haha. 


siapakah antara kami yang lepas ni akan menyusul jejak langkah Suhaira?
classmate or my sis?
ANIS kot?


p/s : adik aku langkah bendul, so aku nak minta serba satu kat dia nati haha

2 comments:

Cikgu Fikri said...

aigoo dian!!!!
aku ingtkan saper little sunshine..
rupanya ko...
sorry aritu tak bls mesej ko..
masa tu aku ada hal..
ingtkan nk bls waktu mlm, aleh2 lupa gak..huuhhuh :)

LittleSunshine said...

ohhh fiq..
jahat nya engkau tk nak reply msg aku yaa huhu..
now aku da ada blog.. so
rajin2 laa jenguk haha
tp aku pn jarang2 update..
update macam besa laa.. pada waktu malam sahaja..
baru ada line..

blog lama, aku daa tutup da k :)

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014