Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Thursday, 7 June 2012

BLOG REVIEW BERSAMA PCB



  • 1st time join blog review after berehat dari dunia blogging selama setahun yang lalu HeHee blog review kali nie di buat oleh Pak Cek Biola. i've been following him since last year lagi by using my old blog.  Ohh sorry la, entry kali ni bercampur BM + BI yerr.. no disqualified bha kan? HeHee
  • since ini blog baru maka followers blog aku cuma lah 19 orang sahaja and mereka semua ialah member blogger yang lama and still keep in touch via Twitter and Facebook
  • apa yang aku harapkan dari berblogging kali ini ialah, ukhuwah itu akan sentiasa terjalin dan berkekalan sampai bila-bila. aku berblogging semula pun sebab nak kekal berhubung dengan blogger lama iaitu mereka yang berblogging dengan aku pada awal tahun 2011. ayat skema sangat.


: : selalu gak tweet dengan PCB sebelum ni ~ almaklum lah, takda blog kan masa tue. so twitter jak lah jalan terbaik untuk sentiasa berhubung dengan mereka mereka ( blogger)


p/s : klik banner untuk join.

10 comments:

Rozuan Ismail said...

TQ kawan tweet saya join=). nanti sy follow blog kamu ok

Hans Mohd said...

hai owner blog! =)

saya follow twitter & dah add awak..

bai baizura said...

dtg sini. singgah dr segemn yg sama. salam kenal ya:)

http://baizuratuha.blogspot.com/2012/06/blog-review-bersama-pcb.html

nur_za said...

huhuh..hye...lama ye berehat dri blog...sibuk yer

aisyah humaira' said...

singgah dari segmen sama :)
doakan niera final exam hari selasa ni..
hehe..sempat lagi blogwalking :)

Rozuan Ismail said...

Salam. untuk perhatian saudara atau saudari, segmen ini telah dilanjutkan sehingga 14/6/2012 (Khamis) sebelumm 11.59 malam. Harap boleh tukar tarikh dientri anda (sekiranya anda ada mention). TQ.

Woofer Storm said...

blog retis biasanya mmg hot2 belaka.hehheeee

LittleSunshine said...

amboi cik bang Achie.. hahaha
retis apa nya? besa jak laa.. hahaha

Cioccolato World said...

blog walking sini, dari segmen yang sama,
saya follow blog kamu jom singgah blog saya

http://cioccolatoworld.blogspot.com/2012/06/20-blog-review-bersama-pcb.html

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Salam perkenalan. Cik Atul singgah dari blog PCB. Jgn lupa singgah blog atul ye. :)

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014