Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Saturday, 16 June 2012

kbai my blog


Happy ahad day!
dari tadi asyik taip tittle yang sesuai last and tekan button backspace jak, last last nah! tu dia.. nda taw apa lagi title yang ngam untuk entry kali nie.. muka happy semacam dari semalam macam ada something jak kan hehe well, semalam aku dah berjaya import semua post daripada blog lama hehe Yay! i made it..  tapi hanya mampu import blog post jak lah, bukannya followers haha.. followers sekarang nie pun less than 30+  hehe 
so now, i have 994 post's including post yang daripada blog baru. wahhh gilerr banyak entry aku buat dulu dulu haha kaki blogging ka orang rajin update entry? since aku dah import semua post's lama ke blog baru ni, maka dengan ini aku nak isytiharkan bahawa blog lama tue akan di delete huhu hanya tinggal kenangan di blog ini sahaja. 
aku mula berblogging sejak tahun 2010 lagi, bermula daripada bulan May.. itu pun sebab aku terikut-ikut dengan kazen aku yang masa tue sibuk juga dengan blog dia.. so aku pun nak buat laa.. bila tengok balik entry entry lama, macam tak percaya pula, gaya penulisan aku dah makin maju 'sedikit' but much better than before laa haha 
starting from December 2010, aku dah semakin rajin buat entry dan serius dalam blog sehinggalah awal tahun 2010.. masa tu gak followers dah mencanak naik sebab masa tue aku pernah buat segmen, GA dan juga selalu hack blog orang untuk di ubah suai.. seriously, blog lama tu terlalu banyak kenangan buat aku sebab orang kenal aku melalui header aku yang kadang-kadang orang geli nak tengok kot.. melalui header tue juga lah identiti aku mula terbentuk. seorang blogger Sabahan's yang selalu update entry by using Sabahan's language.. seorang blogger yang ketika itu berumur 20 tahun tapi muka macam baru lepas habis SPM.. seorang blogger yang bukan retis tapi friendly sampai jadi tourist guide.. dan juga terkenal sebab header cicak hijau.. That's me.. 



penulisan aku tidak serius sangat sebab blog aku more on personal.. so language yang aku guna ialah bahasa kasar hehe tapi sekarang ni pun dah bercampur dengan BI hoho practice untuk MUET nie.. oh blog lama.. banyak sangat kenangan laa. macam nda sampai hati nak delete pun ada.. selama aku stop berblogging, aku selalu juga blogwalking ke blog member lama.. and contact via Twitter or Facebook.. ada juga yang terus lost contact but syukur alhamdulillah.. aku dapat juga jumpa mereka balik ~ mereka yang masih ingat dengan blog lama aku.. and masih ingat dengan aku.. 
so, itu cerita tahun 2011.. sekarang 2012.. aku dah 21 tahun pun but gaya penulisan aku masih macam dulu hehe tiada apa yang berubah melainkan blog sahaja.. tiada sudah indentiti lama aku.. blog baru ini hanya lah sebagai penghubung untuk member lama lama sahaja.. serius dalam blogging? mungkin tak.. hehe cukup lah dengan ada nya blog ini, ukhuwah  itu akan sentiasa terjalin di antara aku dan mereka..

bye bye blog lama.. 

Kak LM cakap 
 ada kasut tumit tinggi dan cermin mata tu macam melambangkan nama tuan blog..miszydian..simbolik


8 comments:

Cikgu Fikri said...

dian,
aku tak lupakan ko lah..
smpai hati ko tau...
huhuuhuhuh...
sory2...
nnti kta main komen2 yer...
:)

Little Sunshine ( Ka'Yan) said...

@Cikgu Fikri fiq..
aku ingt ko daa lupakan aku taw huhu
sedey laaaa..
insyaAllah hujung tahun ni aku turun KL sorang2 kot..
kita jumpa nati arr.. hahaha
kali ni tkda adik2 aku..
aku sorg jak yg turun..

















ye arr..
ko bz..
mana nk ingt aku kan..

Cik Rongoks said...

alooooo..nape nk deletenye..

Little Sunshine ( Ka'Yan) said...

@Cik Rongoks ika.. dian dlm di lemma.. nak delete ke tidak.. huhu sayang gak ngan blog lama tu taw..

Woofer Storm said...

dtg kl jgn lupa jumpa sy^^

Kira Kekuri said...

ok, aku teringat header ko cicak hijau tuh. ehehe, aku pun berangan jg mahu import blog, sekali aku baca2 blog lama aku, macam haremm oh. hahaha

MyMy said...

@Woofer Storm achie! yaa.. datang KL nati, bagi taw juga :)

MyMy said...

@Kira Kekuri hehe aku asa orang lagi ingat tu header cicak dari blog aku taw.. haahaha. hareemmm apa nya? import je laa kira oi. hehe

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014