Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Saturday, 30 June 2012

Lambaian July 2012


Hello bloggers!
welcome home July 2012 and farewell June 2012. 
thank you for the wonderful moments of  June 2012. perghhh! aku sangat sangat enjoy dengan bulan cuti kali nie. haha banyak lagi benda menarik sebenarnya yang dah berlaku and biarlah ianya menjadi rahsia. hehe
rahsia lah sangat. apa pun, tak lama lagi aku dah nak start kelas,so perancangan aku untuk bulan ini adalah 
lesen memandu
new semester
new novel
kerja part time
booked ticket
Nikon D3100

perghh! kemain wishlist aku. hahaha..

ohh ya.. July 2012.. 
thank you juga sebab hari ini aku telah menamatkan mogok merajuk yang aku telah lancarkan kat kawan aku hari tue. memandangkan dia dah sampai ke Sabah pun tadi malam so aku happy. haha. 
welcome home babe!
tak sabar nak jumpa sebab nak suruh ko spend aku makan kat Upperstar lagi haha.


10 comments:

Mieya Atiera said...

Wah, kemain lagi wishlist untuk bulan julai dia. Hope apa yang awak wish akan dapat tercapai :)

Kira Kekuri said...

Aku pun enjoy~ punya panjang cuti aku ni lagi. haha
aku pun berharap yang July ini akan baik-baik saja :D
oh kwan ko da balek, welcome home juga! :D

Kira Kekuri said...

lepas kuar itu Google Friend Connect yg biru2 tuh barulah official aku follow. apalah aku ni.. hahaha ;D

Elie Lily said...

alamakk! comel sangat tuu! :D

MyMy said...

@Mieya Atiera hahaha kemain panjang.. hehe insyaAllah.. terima kasih yaa :)

MyMy said...

@Kira Kekuri hehe sama2 laa kita mengharapkan julai kali ini memberi banyak kebaikan buat diri kita :) insyaAllah.


ya, pulang suda dia hehe

MyMy said...

@Kira Kekuri haha sorry babe.. baru terkeluar tu benda taw hahahaa

MyMy said...

@Elie Lily hi kak comel.. hehehe

Ezad Skytech said...

wahhh...wishlist tu..bukan main meriah lagi...hee~

MyMy said...

@Ezad Skytech meriah sikit jak.. hahaha..

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014