Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Monday, 11 June 2012

Oh my EUFA EURO 2012

sekarang tengah demam bola selepas tamatnya musim EPL 2011/2012 , EURO 2012 pula mareee hehe aku dah jadi fans bola sejak dulu lagi.. rasanya since FIFA World Cup entah tahun berapa tue.. aku darjah 6 kot.. start sana aku dah mula minat bola sepak.. sampailah aku tengok Christiano Ronaldo bermain untuk Manchester United, aku terus jadi fans Man.Utd sehingga sekarang haha.

so now, turn Euro 2012.. perghh banyak gilerr team yang hebat hebat but team yang jadi pilihan aku, macam biasa lah.. team yang ada players hensem hensem sahaja haha. kidding. dari dulu sampai sekarang aku support team England but since the others country pun ada banyak players hensem, maka aku pun support team mereka.

Group A
Poland, Greece, Russia, Czech Republic
memandangkan takda team faveret aku kat sini maka aku support team Greece sebab jersey dorang semart hahaa..

Group B
Netherlands, Denmark, Germany, Portugal


player No.7 tue hensem kann? hahahaa

player team ni pula, aku support sebab ada Robin Van Persie!

Well, group B appears to be the most difficult to qualify for the quater finals from with 2010 FIFA World Cup finalist the Netherlands. Hebat!! Three time champions Germany and Christiano Ronaldo's Portugal and EURO 1992 winners Denmark in the mix. Perghh! mantap laa Group B kali ni..

Group C
Spain, Italy, Republic of Ireland, Croatia
Photo: Spain! ohh Iker Casillas :)
yeahhh! banyak players yang hebat hebat kat sini.. Iker Casillas..

Group D
Ukraine, Sweden, France, Englad
dulu dan selama nya.. England tetap di hati..

p/s : aku minat bola sepak sebab players dia hensem hensem. tue jak.

No comments:

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014