Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Tuesday, 26 June 2012

Segmen | JOM TAMBAH GENG BLOG

klik banner untuk join
thanks Ika sebab tag MyMy
hadiah dia RM200.. fuyoOo.. untung2 menang RM200.. nda pun dapat RM50 hihi
nak tag macam besa

sorry..
wa dah takda member lain nak di tag
masih baru dalam blogging and dalam proses nak beramah mesra dengan follower lain

8 comments:

azizah :) said...

gudluck yunk..


oh dian! serius lama giler dian mhilang..akak tak jumpa dah..blog pon dah comey yer..

Kira Kekuri said...

Dian! (boleh ka aku pnggil ko Dian?, ndak besa dgn Mymy ) hehe ;p #nantilah aku cuba biasakan.

nanti kalau berkesempatan, aku join okay. Terima kasih tag ;))

MyMy said...

@azizah :) kak jijah.. dian rindu kt kaka.. berabis dian cari blog kaka.. taw2 kaka daa kawin hehehe..


hehe blog kaka pun makin lawa daa hehe

MyMy said...

@Kira Kekuri haha nda pa. ok jak bhaa.. hehe nama tu cuma utk d blog jak pn.. :)

Cik Anis said...

dari segmen sama ^^ follow pun suda.. come terjah my blog n follow.. gud luck ea:)

MyMy said...

@Cik Anis thanks ya :) daa follow pn juga.. :)

Alya Maisarah said...

Dari segmen yang sama :) Jom singgah blog Alya.

http://lovealyamaisarah.blogspot.com/2012/07/jom-tambah-geng-blog.html

Cik Beruang said...

dtg dari segmen yg sama, jemput ke blog saya :)

http://nurshifatuzzinnirah.blogspot.com/2012/07/jom-tambah-geng-blog.html

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014