Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Sunday, 24 June 2012

Segmen | Segmen : I Follow ~ ~ ~

 


like i said before,
 aku tengah merajinkan diri join segmen and blogwalking sekarang.. 
klik banner if nak join.
^^

p/s : 
aku mengharapkan Spain bertemu dengan Germany. aku tak kisah siapa yang menang di antara England vs. Italy tapi come on England. wa dah lama support ur country okayy hehe

14 comments:

FaLya said...

tq kak sebab join...

cikeyrah said...

rajinnye join..hihi ;)

Miss BaNu said...

slmt bersegmen yer

qasehraihan said...

mak ai susahnya nk cari tmpat nak komen blog awak..hehehe

saya sokong ptugal..haha

cahaya nur said...

assalamualaikum . kalau sudi jom join segmen ni http://rainbowandlittlestar.blogspot.com/2012/06/segmen-exchange-link-by-cahaya-nur.html

thanks :)

MyMy said...

@FaLya welcome :)

MyMy said...

@cikeyrah rajin sbb ada mood nak join hehe kalu tak, jangan harap hihi

MyMy said...

@Miss BaNu terima kasih miss :)

MyMy said...

@qasehraihan susa kaa kak ?? hehe maaf lah.. my sokong spain, walaupun ada CR7 kat portugal tp terpaksa jd anti portugal kejap hihi

MyMy said...

@cahaya nur waalaikumsalam.. insyaAllah nati saya join kalau berkesempatan ya..

Cik Anis said...

Dari segmen sama.. nice to meet you ^^ hehehe.. jom follow cik anis pulak :)

Nurul Nadia said...

dari segmen yg sama

http://nnaaqua91.blogspot.com/2012/06/segmen-i-follow.html

Elfiza Ismail said...

dari segmen yang sama...dah follow awak..=)
http://elfizaismail.blogspot.com/2012/06/segmen-i-follow.html

mayangsayang said...

dari segmen yg sama, follow me back ya

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014