Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Sunday, 24 June 2012

Segmen | Segmen : Kenali Komuniti Blogge

Hello blogger's.. how's your weekend? aku baru lepas menghabiskan masa dengan cousin kesayangan tengok cerita 'Brave' tapi nati lah aku update, tak mampu nak update sekarang sebab tengah fikir benda lain. lepas habis tengok cerita tu, sempat gak berborak dengan adik adik aku pasal 'Blogger' zaman sekarang. hah! tue pun nati aku akan update juga. not now.. so once i reach home, tetiba dapat assignment dari dia  nie.. entah apa angin dia pergi tag aku, tapi syukurlah sebab akhirnya dia update juga blog yang dah mula bersarang tue.. siap salin kulit lagi hehe.
Thanks Achie.


klik header if nak join, tapi jom lah join. header free ok.. 
aku suka dengan nota kaki dari tuan punya  belog tue..
Selamat bersegmen dan selamat berkenalan pada semua blogger...together we stand under one roof and support our blogger action !!  

9 comments:

Cik Rongoks said...

thanks dear tag ! ^^
insyaallah nnt ika join k :))

Yumida said...

nak join jgk :) ngeeee

Kira Kekuri said...

wahhh aku kena tag. terima kasih Dian! :)) *nanti aku join ar*

MyMy said...

@Cik Rongoks welcome ika.. kena join juga taw hehe :)

MyMy said...

@Yumida jom join hehehe

MyMy said...

@Kira Kekuri haha first time aku menTag orang setelah sekian lama nya hehe

Aliff Haikal said...

Goodluck kakak ! :)

MyMy said...

@Aliff Haikal thank u adik ku :)

caer sasuke said...

thanks ye join..blog purple ni menarik..insyaAllah klu ade rezeki menang tempek header baru k..hehe..good luck =)

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014