Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Monday, 25 June 2012

siapa cakap lelaki hensem tak pandai memasak?

orang cakap 'the fastest way to a man’s heart is through is stomach but what about when it’s him doing the cooking?' anyone? Diva's Universal kini akan mula menyiarkan rancangan realiti bersiri iaitu ' Hot Guys Who Cook' yang menampilkan lelaki lelaki yang mungkin agak familiar di Malaysia, Hong Kong, Singapore dan Filipino dan di kalangan mereka adalah pelakon, model, bekas pemandu F1, hos radio dan DJ. 

they're not just hot guys, the're hot guys who share a passion for cooking and of course, mereka nie sangat sangat suka memasak. in every episodes, mereka bukan sahaja akan menghuru hara kan dapur selain menurunkan ilmu memasak tapi mungkin juga mereka akan berkongsi tips dating dan cerita cinta mereka. ohhh mayyy ~ they're taken already maybe hahaha. 

so, let's meet the hot guys.. kalau macam nie lah, setiap hari aku terpacak depan tv nak tengok dorang memasak. ke tengok muka jak? hehe. well, lumrah alam kalau semua orang suka tengok benda benda yang lawa, cantik, hensem, semart.. jangan cakap aku bajet gatal pula. korang pun, kalau ada bf, sure akan puji mana mana model or artis yang hensem kan? so tak salah pun kalau minat dan tengok. 

Geogre Young 
an actor, a lawyer, half Greek and half Chinese
from Singapore

Henry Golding
winner of Elle magazine's Host of the Year

Erwan Heusaff
business manager and writer

Drew Rivera
half American-Filipino
Basketball player's from Philippines

Alex Young
siapa tak kenal, ketuk kepala korang.
bekas pemandu F1.

Bobby Tonelli
gadget man, American actor, model, 
singapore DJ

Victor Basa
model, host from Filipino

Redza Minhat
from Malaysia
banker, an actor and resident writer

p/s : siapa cakap lelaki hensem itu hanya pandai bermain dengan kata kata cinta sahaja. dorang juga taw memasak. hehe korang macam mana? korang pandai memasak juga ka? ka tukang makan sahaja?
Hot Guys Who Cook start hari nie.. kul 9pm hehe
kbai

update:
every monday, 9PM on channel 702
each episode they will shown 3 hot guys only with they own secret ingredients 

5 comments:

Kira Kekuri said...

Okay, jam 9 aku janji aku terpacak depan tv. endak lama lagi. #eh
lumrah alam la suka tgok yg hensem2 lawa2. haha. ok aku dah lama tunggu mahu tgok rncangan ni, hari2 tgok iklannya jak! wheeeuwww . okbaii. maw siap sedia tgok tv nih. hehe
nanti jam 10 jemput datang blog. ada aku wat entry autopublish. :D

Kira Kekuri said...

ok jadi aku p edit laini p tukar mymy. ;p

Aliff Haikal said...

nak tengok nak tengok !hahahhaha

MyMy said...

@Kira Kekuri hahaha aku dari ari tue lagi nda sabar maw tggu show ni keluar taw.. hehehe... gilerr excited sb hensem2 dorg semua kan.. hehehe

MyMy said...

@Aliff Haikal tengok arr.. korang jan jeless.. hahahaha tetiba.

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014