Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Wednesday, 6 June 2012

Spontaneous Thursday #1

'Lepas habis study nie, sambung lagi ke or kerja? atau terus kahwin? '
'Ah'ahh kalau ada rezeki kerja.. kalau nda, sambung belajar.. nda pun tunggu orang masuk meminang jak'

p/s : nda payah couple bagai nak rak, kahwin jak terus.

apa beza Spontaneous Thursday dan Worldless Wednesday nie?

Spontaneous Thursday - adalah ayat
Worldless Wednesday - hanyalah sebuah gambar

kalau nda silap aku, pengasas ST ini adalah seorang blogger yang cukup femes and aku penah tengok macam mana dia  naik dahulu dalam dunia blogging pada awal tahun 2011 hehe sebab aku pun tengoh sibuk blogging masa tue tapi nda lah sehebat dia. kejap jak followers dah beribu raban hehe so i thinks, it's a great work sebab dia buat ST nie memula saja untuk suka suka but then the others mula support and bagi feedback yang cukup awesome sampaikan ST dah jadi satu kemestian bagi setiap hari 'khamis' so congrats Syafiq Rosli for the great job.

take a notes : 


p/s : 1st ST 

No comments:

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014