Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Tuesday, 10 July 2012

2nd Classmate's Wedding


Hari tue Wedding Suhaira, kali ini Pipie pula. Wahhh jely gilerrr.. terasa sangat umur 21 ni macam dah tua or patut kahwin daa hehe. Tahniah buat Puan Norhidayah dan suami kerana telah selamat mendirikan rumah tangga pada 6hb Julai 2012 yang lalu.

Photo: Tahniah semoga berbahagia selamanya..
 Excited sangat bila dapat invitation dari classmate sekolah menengah. bila tengok Pipie bersanding, rasa sebak dan nak nangis pun ada sebab dulu satu kelas, satu hostel tapi lain dorm. TupTupp lepas tamat STPM, dia kerja then tetiba dapat invitation pergi wedding dia. Wahhh kami yang masih study dan berkerja aku jak nie pun bukan tak nak kahwin tapi macam jauh lagi perjalanan.. HaHaa 1000km to go through..

Photo: alhamdulillah..smuanya selesai dgn lancar..
paling mengejutkan kami ialah bila pilihan Pipie untuk menamatkan zaman bujangnya BUKAN dengan Mr.A tetapi orang lain hihi. sampai jak dekat majlis dia, semua kecoh dan bertanya kenapa bukan dengan Mr.A? bila lagi dorang clash nie? haha rasa macam tidak sopan sungguh sebab ungkit kisah lama time majlis dia. hehe sorry babe :)

classmate time form 3 dan form 4-5

Ex's Aspuri Sanzacians

meet my Encik Bestfriend 
pipi aku asal tembam sangat >.<

gambar tak banyak sebab aku main cilok jak dari Fb.. tengah rushing.. balik dari kerja terus get ready and beli hadiah then pergi majlis dia.. terasa rugi pula if tak datang wedding classmate, nak lagi bila da kena jemput.. ada orang cakap, wajib datang ke majlis perkahwinan kalau dah di jemput. ye ka? anyone can confirmed it.. 

Buat Pipie dan Suami..
tahniah once again. semoga perkahwinan kamu berdua akan berkekalan dan bahagia hingga ke akhir hayat. tahun depan daa ada baby daa, bilang c azyan. haha excited kami lepas ni tunggu invite untuk majlis cukur jambul anak dia hehe.. 

:: aku menunggu si dia pulang Sabah dan hantar cincin. haha cepat pulang lerr..
:: lepas nie boleh berangan nak kahwin daa sebab dah cukup umur. 

9 comments:

Kira Kekuri said...

hehe tahniah untuk kawan dian, yah betul, mesti pergi kalau dapat invitation kawen dari kawan classmate kita dulu.
yg tudung oren tuh macam ku kenal. student uitm accounting ka?

eyjalukman said...

wahh msti best kn g wedding kwn . dlu slalu berangan g wedding masing2 . hehe tggu wedding dayana lah nnt :P

deno said...

seronoknya :)

MyMy said...

@Kira Kekuri thanks kira.. hehe rugi laaa kalu member kawen tk nk pergi hehe.. yuppss.. yg tudung oren tu stdent uitm.. accounting..

MyMy said...

@eyjalukman bestt! hehe suruh laa kawan eyja kawen cpt2 hehehee..

MyMy said...

@deno deno pula bila nak kawen? hehehe

azizah :) said...

ini maknanya nak suruh dia kawen cepat2 lah... kawan pon dah kawen..heee

MyMy said...

@azizah :) haha nak gak kawen tp belum ada calon nya kak hehehe

Aliff Haikal said...

Muda nya kawan kakak kawen . hehe Tapi dah jodoh dorang , insyAllah :")

Kakak bila lagi ? hehe jangan lupa jemput tau ! :)

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014