Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Monday, 2 July 2012

Bloglist DayangDeno


ini first time Deno buat bloglist, so mari kita support dia okayy..
my kenal blog Deno sejak awal tahun lalu kot kalu tak silap.. hehe
masa tue kak LM pernah buat entry pasal Deno sebab dia masuk hospital and tengah sakit..semua blogger masa tue terus datang ke blog Deno dan bagu kata kata support kat Deno dengan harapan, Deno kuatkan semangat dan sihat selalu. *tetiba cerita lain pula.. haha sorry Deno
dan Deno pun sempat juga lah update blog dia masa tengah sakit kat hospital dulu, if i'm not mistaken laa.. 

Ok. blog Deno simple jak.. dia nie pun rajin blogwalking and i tell u.. dia peramah.
tu jak hihi

nak join?

8 comments:

[PCL] said...

Blogger Deno mmg baik...peramah lg.

deno said...

Terima kasih join bloglist deno.. nanti deno dapat datang sini selalu :)

MyMy said...

@[PCL] yupss.. deno baik hati.. agaknya kalu IRL, mesti dia ni peramah hehe

MyMy said...

@deno welcome deno :) rajin2 datang cni taw :)

Che Rosliza Che mat said...

akak singgah dari bloglist deno..

rAIHan said...

jenguk sini..dr segmen yang sama

http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/07/bloglist-dayangdeno.html

Azzah said...

Askum,singgah follow dari blog deno..betul2..deno mmg peramah..

deno said...

mymy, deno ada masalah nak letak mymy dalam bloglist.. mymy letak nama apa ya kalau nak cari dalam bloglist? sebab deno cari tak jumpa...

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014