Hello.Do Follow Me. Back To Dashboard? Nice To Meet You.Visit Here Again =3
She Little Sunshine

Thursday, 5 July 2012

Happy Birthday My Secret Admire

06/07/2012
 Hari ni birthday Secret Admire MyMy masa sekolah dulu. haha but now bukan secret dah sebab dah terbagi tahu kat blog pula hehe. mari berkenalan dengan dia yang berasal daripada Kelantan ni yerr..

My kenal dia masa form3 kot. haha padahal masa form4 tue lah baru dia agak menyerlah di mata My sebab kelas sebelah menyebelah jak. yang buat rasa macam syok jak kat dia bila hari rabu jak, dia akan pakai uniform tentera dan tu diaaa ~ My terpacak depan kelas setiap hari rabu sebab nak tengok betapa segak nya dia masa tu wahahaha.. sangat sangat jajal and tidak matang pada masa tue. start dari sana dah jadi 'Secret Admire' dia dalam diam diam. *blushing tetiba*

bila naik form5, oh rupanya dia pun admire kat my tapi sayangnya kitorang rapat and kenal last2 minit dah nak tamat sekolah.. tak sempat nak dating tapi sempat lah sambut hari raya sama2 kat sekolah. hehehe..datang sekolah pun semangat jak.. bila tengok dia senyum cair sket.. hehe.. hampir2 couple tapi tak jadi sebab ex gf dia dah warning kat dia. siap benci my lagi. 'adui, dah ko tak jaga ex ko baik2 apahal nak marah kat aku? lantak ex ko lah dia nak suka aku atau tak?' memang tak matang masa tue haha..  yang penting itu saat paling terindah bila ada secret admire yang hansem.. hehehe..

masih lagi bercontct ngan dorang sampai sekarang tapi masing2 dah ada hidup sendiri.. itu cerita lama.. kenangan terindah.. hehehe.. kalau teringat pun masih boleh terbayang senyuman dia nie.. haha

Happy Birthday Faz..
my doakan semoga Faz sentiasa dimurahkan rezeki, di kurniakan kesihatan yang baik baik sahaja dan semoga bahagia selalu di samping keluarga yang tersayang. termasuk my.. *eheemm ehemm* 
last day dengan dia kat sekolah. masa SPM. 

gurau jak. haha siapa lagi kat sini yang ada secret admire time sekolah? dia sorang jak secret admire my masa sekolah. first and last. tapi kami masih berkawan baik. and yes. dia single. motif?

6 comments:

Siti Fatimah Fuzz said...

happy birthday jugak.....cik siti ramai ja secret admire kat skola...tp tak berani nak bgtau kat sapa2 sbb dia da jadi bf member cik siti....cik siti agak terlambat la...heheh...tapi apa2 pun da masing2 ada life sendri da...=)...http://eimah2328.blogspot.com

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

tolong ucapkan selamat harijadiiiiiii padanya ye

azizah :) said...

happy birthday jugak secret admire nih..hehe


akak pon secret admire suami dulu..last2 sangkut..hahaa

eyjalukman said...

happy birthday utk secret admire akk :)

hehe tak thu plak ad secret admire ke tk . klu kita jd secret admire adalah kot. hehh:P

Cik Rongoks said...

ika takde secret admire masa sekolah . tp ika di"secret admire"kan. hahaha

Kira Kekuri said...

owhh selamat hari jadi! heheheh :D

Reserved | Copyright | Template Edited by She Little Sunshine. All Rights Reserved © 03 February 2014